~Κεφαλαιο 14~

6.1K 402 21
                                    

Κλειως p.o.v.

Ανοιξα τα μάτια μου μετά απο έναν πολύωρο ύπνο ο οποίος νομίζω ότι ηταν και απο τους καλύτερους, αν εξαιρέσουμε τους εφιάλτες που έβλεπα εξαιτίας του θριλερ.Τώρα θα μου πείτε σιγά ρε Κλειώ που ειδες και εφιάλτες , αλλά ναι είδα και πραγματικά ήταν πολύ τρομακτικοι για αυτό και δεν θα ξανα δω θρίλερ ποτέ στην ζωή μου.Απο την αλλη όμως αν βλέπω θρίλερ μαζί με τον Αχιλλέα , μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι στην αγκαλιά του.Χμμμ αυτό θέλει πολύ σκέψη. Ισως ξανά δω θριλερ δεν ξέρω.

Αχχχ χτες κοιμηθηκαμε αγκαλιααα.Θεε μου ήταν τόσο ωραία.Γυρισα πλευρό για να τον κοιτάξω, όμως δεν ήταν εδώ. Που πήγε; Σηκωθηκα απο το κρεβάτι και περπατησα προς την κουζίνα. Τι ώρα να ειναι;

Μπήκα στην κουζίνα και τον είδα να κάθεται σε ενα σκαμπο στον πάγκο πίνοντας καφέ και κοιτάζοντας το κινητό του.

-Καλημέρα.

Δεν μου απάντησε. Κρατούσε μια ψυχρή στάση απέναντι μου και δεν γύρισε καν να με κοιτάξει .

-Καλημέρα είπα.

Του είπα υψώνοντας λίγο την φωνή μου.Αλλά και πάλι τίποτα. Σηκώθηκε ήρεμος και βγήκε από την κουζίνα.

Ε άντε μου στο διάολο Αχιλλέα. Εβαλα λίγο καφέ σε ένα ποτήρι και σαν υπέροχη μαγείρισσα που είμαι έβγαλα το ζαμπόν και το τυρί για να φτιαξω τοστ να φάω.

Καθώς εψηνα τα τοστ μου ο Αχιλλέας μπήκε ξανά στην κουζίνα .Ηταν ντυμένος καλά και φορούσε αυτή την υπέροχη κολώνια που φοράει πάντα και μυρίζει από χιλιόμετρα μακρυά.

(Αχιλ.)-Δεν κάνει να πινεις καφέ είσαι πολύ μικρή.

Είπε και πήρε το ποτήρι που είχα και το έχυσε στον νεροχύτη.

-Ει τι κάνεις.

(Αχιλ.)-Δεν κάνει είπα.

-Και ποιός σε ρώτησε;

(Αχιλ.)-Δεν χρειαζόταν να ρωτησω μικρή.

-Πρόσεχε μεγαλεε.

(Αχιλ.)-Επ τι έχεις εκει τοστακια;Μμμ θέλω και εγώ.

-Να φτιαξεις τότε μόνος σου.Εγώ είμαι μικρή έτσι δεν ειναι;

Του ειπα και πήγα να κάτσω και γω σε ενα απο τα σκαμπο.Πήρα το ένα τόστ και έφαγα μια μπουκια.Ο Αχιλλέας ήρθε κοντά μου και γύρισε το πάνω μέρος του σκαμπο προς το μέρος του.

-Τι στο καλό κάνεις;

Τώρα βρισκόταν πολυ κοντά μου.Ετσι όπως είχα κλειστά τα πόδια μου ενω καθόμουν αυτός τα άνοιξε και μπήκε ανάμεσα τους κάνοντας με να μείνω και ήρθε πιο κοντά μου.

°Helping the player° Where stories live. Discover now