IM BACK ΡΕ

2.3K 72 14
                                    

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ!Με θυμάστε καθόλου ρε παιδιά;Είμαι η χαζή που γράφει αυτό το βιβλίο.Επεστρεψα!Μετά από πόσους μήνες!Τελείωσα επιτέλους με το βασανο των πανελληνίων .

Αρχικά καλα αποτελέσματα σε όσους έγραφαν εξετάσεις και καλή μας τύχη για τις πανελλήνιες .

Τώρα λοιπόν που τελείωσα με τις πανελλήνιες είμαι έτοιμη να σας δώσω το τέλος αυτού του βιβλίου.

Μην χαίρεστε όμως ακόμα ... Έχοντας χρόνο πλέον να διαβάσω ολόκληρο αυτό το βιβλίο κατάλαβα ότι έχω γράψει μερικές κοτσανες. Και επειδή δεν θέλω να δώσω το τέλος και να μην είναι τόσο ωραιο το υπόλοιπο περιεχόμενο αποφάσισα να κάνω κάποιες αλλαγές... Έχω ξεκινήσει ήδη με τα πρώτα κεφάλαια  και κάνω τις αλλαγές που θεωρώ ότι πρέπει να γινουν και πιστεύω ότι αύριο θα έχω τελειώσει... Έχετε σίγουρα ξεχάσει ολοι τι γίνεται σε αυτό το βιβλίο οπότε μόλις τελειώσω τις διορθώσεις θα παρακολουσα να το διαβαζατε από την αρχή... Έχω βρει το τέλος...Είναι ήδη γραμμένο... Οπότε λίγο υπομονή θα ζητήσω από όλους σας.

Αφήνοντας αυτό το βιβλίο θα ξεκινήσω με το δεύτερο που έχω ήδη στα προσχέδια. Ναι έχω πολύ ελεύθερο χρόνο σταματήστε. Ξεκίνησα λοιπόν την συγγραφή ενός δεύτερου βιβλίου. Το έχω ξανά αναφέρει απλώς τώρα ξεκίνησε η επίσημη συγγραφή του.Εχω όλα τα στοιχεία έτοιμα και έχω γράψει ήδη το πρώτο κεφάλαιο ... Για αυτό λοιπόν αγαπητοί αναγνώστες,αύριο το μεσημερακι θα δημοσιεύσω το πρώτο κεφάλαιο του Behind that shadows.Ενα τελειως διαφορετικό βιβλίο από το Helping the player το γνωρίζω . Θα ήθελα όμως να δοκιμάσω και μια τέτοιου είδους συγγραφείς με μυστήρια κτλ. Δεν έχω μεγάλη περιγραφή αλλά από το πρώτο κεφάλαιο θα καταλάβετε σίγουρα τι παίζεται και ελπίζω να σας αρέσει.

Αυτά λοιπόν από εμένα... Αύριο θα προσπαθήσω να έχω τελειώσει την διόρθωση και να σας ενημερώσω ότι τελείωσα για να μπορέσετε να το ξανά διαβάσετε . Την τρίτη ευελπιστώ να έχω ανεβάσει το τέλος... Θα το εκτιμούσα αν όσοι ξανά κάνετε την ανάγνωση μου στείλετε ένα μύνημα η κάνετε ένα σχόλιο εδώ από κάτω...

Τα φιλιά μου και καλή συνέχεια ❤️

°Helping the player° Donde viven las historias. Descúbrelo ahora