~Κεφαλαιο 50~

4.5K 123 44
                                    

~7 Χρόνια μετά~

<<Μωρό μου μπορείς σε παρακαλώ να πας να πάρεις τον μικρό απο το σχολείο;>>

Στάυρωσα τα δάκτυλα μου σαν μικρό παιδάκι ελπίζοντας οτι η απάντηση του θα ήταν θετική , ειλικρινά μετά απο τόση δουλεία που είχαμε στο γραφείο σήμερα δεν αντέχω να παω να τον πάρω η ίδια απο το σχολείο.

<<Αγάπη μου μακάρι να μπορούσα αλλά θα δουλεύω μέχρι αργά σημερα οπότε δεν θα μπορέσω>>

'Γαμώτο'

<<Καλά μωρό μου θα παω εγώ,πόσο πιστέυεις θα αργήσεις να ξέρω για το φαγητό>>

Σηκώθηκα απο τον καναπέ που μόλις είχα ξαπλώσει , για να ετοιμαστώ για να παω να πάρω τον μικρό απο το σχολείο.

<<Νομίζω κατά τις 6 θα έχω επιστρέψει>>

<<Καλά μωρό μου σε αφήνω , θα τα πούμε φιλάκια>>

Πήρα τα κλειδιά του αυτοκινήτου και ξεκίνησα. Ένιωθα πάρα πολύ κουρασμένη αλλά αφού ο Αχιλλέας δεν μπορούσε να πάρει τον Δημήτρη θα έπρεπε να παω εγώ.Ίσως πρέπει να συννενοηθώ με το σχολείο να τον επιστρέφει το σχολικο γιατί αρκετές μέρες της εβδομάδας λόγω του μεγάλου φόρτου της δουλειάς δεν έχω την σωματική δύναμη να πηγαίνω εγώ να τον παίρνω. 

Λογικά οι περισσότεροι απο εσάς έχετε πολλές ερωτήσεις όσον αφορα την τωρινή ζωή μου θα προσπαθήσω λοιπόν να σας τις απαντήσω.Είμαι πλέον 24 χρονών, είμαι ακόμα με τον Αχιλλέα όπως καταλάβατε και μάλιστα ήμαστε και 5 χρόνια παντρεμένοι. Η αλήθεια είναι οτι δεν σκοπέυαμε να παντρευτούμε απο τόσο μικροί αλλά ο ερχομός του μικρού μας Δημήτρη επέσπευσε την διαδικασία.Ναι ναι έχουμε και ένα μικρο ζιζάνιο τώρα πλεον.Κανείς δεν το περίμενε , ούτε τα παιδιά ούτε οι γονείς μας και βασικά ούτε εμείς οι ίδιοι . Εργάζομαι ως δικηγόρος σε ένα απο τα μεγαλύτερα γραφεία της πόλης. Τελείωσα την νομική με άριστα οποτε η προσληψη μου εκει ηταν αρκετα ευκολη. Ο Αχιλλεας ειναι διευθυντης σε μια  ναυτιλιακη επιχειρηση. Μην ρωτατε πως σε τετοια ηλικια το καταφερε αυτο, οι διασυνδεσεις του πατερα του τον βοηθησαν αρκετα αλλα την αξιζει την θεση και  με το παραπανω.Ας αφησουμε ομως τον εργασιακο τομεα. Ο μικρος μας Δημητρης ειναι τεσσαρων. Πηγαινει παιδικο σταθμο και ειναι το καλυτερο πραγμα που συνεβη στην ζωη μου, αυτος και ο Αχιλλεας. 

Ο ηχος του κινητου μου , με αποσπασε απο τις σκεψεις και μολις ειδα το ονομα που εμφανιστηκε στην οθονη αποδεχτηκα αμεσως την κληση.

°Helping the player° Where stories live. Discover now