~Κεφάλαιο 44 ~

2.6K 96 3
                                    

Χαχ άμα νόμιζες ότι είναι κεφάλαιο τόσο νωρίς είσαι πολύ γελασμενοςςςς😈.

Σορρυ αλλά αυτό δεν είναι κεφάλαιο. ΠΡΙΝΝΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΣ ΑΠΛΆ ΔΙΆΒΑΣΕ ΛΊΓΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΠΡΏΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΦΎΓΕ!!

Λοιπόν έχω να πω κάποια πραγματάκια.

Αρχικά τι κάνετε πως είστε? Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Δεεευτερον... Έφτιαξα επιτέλους σελίδα στο Instagram για το βιβλίο!! Έλα πάμε ένα δυνατό χειροκρότημα 👏!

 Έφτιαξα επιτέλους σελίδα στο Instagram για το βιβλίο!! Έλα πάμε ένα δυνατό χειροκρότημα 👏!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Περιμένω οοοολοι να πάτε να κάνετε ένα follow. Εκεί θα ανεβαίνουν πράγματα σχετικά με το βιβλίο. Τι εννοώ... Θα ανεβάζω διάφορες φώτο για να μου λέτε την γνώμη σας με κομμάτια από τα κεφάλαια και διάφορα τέτοια θα δείτε πως θα είναι η όλη φάση.

Τριτοννν... Σκεφτόμουν τις προάλλες... Μέχρι πόσα κεφάλαια να φτάσω την ιστορία... Ήμαστε στα 43... Μέχρι 60 νομίζω θα είναι αρκετά καλά πιστεύω... Βέβαια θέλω να μου πείτε και εσείς τις γνώμες σας... Χωρίς να ανησυχείτε γιατί μάλλον θα υπάρξει sequel δηλαδή έτσι θελω να πιστεύω ότι θα καταφέρω να γράψω και ένα δεύτερο βιβλίο με την συνέχεια.

Τεταρτοννν... Έχω ξεκινήσει να γράφω μια καινούργια ιστορία. Δηλαδή έχω κάμποσο καιρό και για αυτό είχα παραμελήσει αυτήν. Έχω γράψει κάποια κεφάλαια καιιι θα τα ανεβάσω 2-3 κεφάλαια πριν τελειώσει αυτή η ιστορία για να μην τις έχω και τις δύο ταυτόχρονα και δεν ξέρω για ποια να πρώτο ανεβάζω.

Νομίζω πως έχουν μείνει κάποιοι χαρακτήρες που δεν τους έχω ταυτίσει με άτομα. Θα βρω άτομα και μάλλον στο επόμενο κεφάλαιο θα τα ανεβάσω.

Αυτά για τώρα. Thanks for reading ❤️❤️❤️.

SEEEEEEE YAAAAA❤️❤️❤️❤️❤️

°Helping the player° Where stories live. Discover now