~Κεφαλαιο 6~

6.3K 454 11
                                    


Την στιγμή  ομως που τα χειλη μας ηταν ετοιμα να γίνουν ενα ακούγονται δυο χτυποι στην πόρτα και έπειτα η φωνη της μητερας μου.

(Μα.)-Παιδιά ελάτε εχουμε ετοιμο το τραπέζι.

Θεε μου τι πήγε μολις να γινει.Θα φιλιομουν με τον Αχιλλεα. Ω θεε... Σε ευχαριστώ που έστειλες την μαμα μου την καταλληλη ωρα.Τον σπρωχνω απο πανω μου και δεινοντας του ενα δυνατο χαστουκι φευγω απο το δωματιο.

(Αχιλ.)-Αυτό θα μου το πληρωσεις.Λεει ψιθυριζοντας ετσι ωστε να τον ακούσω μονο εγω.

-Δεν μας παρατας λεω εγω;

Ψιθυροφωναζω και εκεινος μενει να με κοιταζει εκπληκτος.

(Αχιλ.)-Δεν σε ειχα για τοσο αγρια.Θα δεις ομως μετα τι θα σου κανω.
Λεει και αυτος με την σειρα του.Ξεκινάω να τρωω και ταυτόχρονα σκεφτόμουν τροπους με τους οποιους θα με έκανε να πληρωσω το χαστουκι που του εριξα.Ξαφνικά νιωθω το χερι του στο ποδι μου και αρχιζω να πνιγομαι.Η μαμα και η κυρια Πηνελόπη με κοιτάνε σοκαρισμενες.

-Γκουχγκουχ ειμαι ενταξει γκουχγκουχ

Πινω λιγο νερο μπας και συνελθω αλλα ο πανηλιθιος δεν εχει πάρει το χερι του απο εκει και γω δεν μπορω να τον χτυπησω γιατι θα με καταλαβουν και αντε μετα να βρεις δικαιολογια.Αρχιζει να με χαϊδεύει και να ανεβαίνει ολο και πιο πάνω. Παω στοίχημα οτι εχω γινει σαν πατζαρι και για κάποιο λογο το άγγιγμα του με ερεθίζει. Οσο ξαφνικά το ακούμπησε τόσο ξαφνικά το πήρε και με εκανε να αναπηδήσω.

(Αχιλ.)- 1-1. Τωρα είμαστε πατσι.

Θα τον κανω ομως να πληρωσει με το ιδιο τιμημα γιατι εγω κυριε Αχιλλεα δεν χανω ποτε, ετσι λοιπον ακουμπάω και γω τι χέρι μου στο ποδι του και αρχιζω να τον χαιδευω.Τον βλέπω να γουρλωνει τα μάτια του και να σφιγφεται.Συνεχιζω να τον χαιδευω και αρχιζω να ανεβαινω και γω με το χερι μου προς τα πανω μεχρι που νιώθω το τζιν να τεντώνεται και βλέπω τον Αχιλλέα κατακοκκινο.Παιρνω το χερι μου απο πανω του και με το βλεμμα νικητή του λεω .

- 2-1 γλυκιε μου.

Αυτος γρηγορα ζηταει συγνώμη και σηκωνεται απο το τραπεζι καλυπτοντας την ερεθισμενη περιοχη του και κατευθύνεται στο μπάνιο. Χαζογελαω σκεπτόμενη το ποσο μεγαλη επιρροη εχω πανω του και συνεχιζω να τρωω ήρεμα το φαγητο μου.

Μετά απο εικοσι λεπτα περίπου και ενω ημασταν στην πορτα ετοιμες να φυγουμε βλεπω τον Αχιλλέα να κατεβαίνει και να μας πλησιάζει.

(Αχιλ.)-Φευγεται τοσο νωρις;

(Μα.)-Ναι Αχιλλεα μου θα ξανά έρθουμε ομως μην ανγχωνεσαι.

(Αχιλ.)-Θα τα ξανά πούμε λοιπόν ,χαρηκα που σας γνώρισα.Λεει και περνει την μαμα μια αγκαλιά

(Μα.)-Και γω αγορι μου.

(Αχιλ.)-Κλειώ. Λεει και τείνει τα χέρια του για να με παρει αγκαλιά.

Και εγω για να μην φανω αγενης και καταλαβουν η μαμα μου και η μαμα του οτι κατι τρεχει δεχτηκα την αγκαλια του.

(Αχιλ.)-Δεν τελειώσαμε ακόμα.

Τα λόγια του με προβλημάτισαν. Τι εννοει παλι θεε μου;Αποχαιρέτησα την κυρια Πηνελόπη και φύγαμε.Η διαδρομή για το σπίτι μου φάνηκε πάρα πολυ γρηγορη.Οταν φθάσαμε καληνυχτισα την μαμα μου και πηγα στο δωμάτιο μου.Φορεσα τις πιτζάμες μου και έπεσα στο κρεβάτι. Ανοιξα το κινητό μου και ειδα οτι ο Αχιλλεας με ειχε κανει follow στο instagram ,πολυ περίεργο ,τον εκανα και εγω και αρχισα να κοιταω τις φωτογραφίες του.Η καθε μια ειχε πανω απο 500 like και ηταν ολες τοσο υπέροχες. Λες να ερωτευομαι τον Αχιλλεα;Οχι οχι αυτο δεν γίνεται.

Και όμως γίνεται.

Βρε καλως την αφροξυλανθη.Τι μου κανεις κούκλα;

Καλα ειμαι εσυ?

Εδω μωρε μια χαρα.

Χαιρομαι.

Και που λες δεν τον ερωτευομαι απλα μπορω και ξεχωρίζω το ωραιο απο το άσχημο και εχω κριση.Να για παραδειγμα αυτη η φωτογραφια ειναι πολυ καλλιτεχνική η γωνία που είναι τραβηγμένη ο τρόπος που εχει σταθεί ο Αχιλλεας ειναι σωστος και το φοντο, ω  μα τι ωραιο φόντο, ηλιοβασίλεμα στην θαλασσα.

Ω ναι εισαι ερωτευμένη.

Ω παψε πια Αφροξυλανθηη.

Κοιταξα την ωρα στο κινητο μου και εφοσον ειδα οτι ηταν 23.30 αποφασισα να κοιμηθω για να μπορω να ξυπνησω ευκολα αυριο.

°Helping the player° Where stories live. Discover now