~Κεφαλαιο 13~

6.1K 438 36
                                    


-Τι έκανε λεει;

(Αχιλ.)-Είναι μέλος της Κλειώ. Και ανησυχω ότι μέσω αυτής της ομάδας έμαθε που μένεις και αυτό θα σημαίνει οτι σε παρακολουθουν.

-Τι τρελά πράγματα λες ρε Αχιλλεα;Να με παρακολουθουν;Και δεν θα το καταλαβαινα;

(Αχιλ.)-Κλειώ αυτοί γίνονται σκια σου.Μπορεί να σε πλησιάσει κάποιος δικος τους για να σε γνωρίσει και να μην το καταλαβεις.

Αυτά που λέει μοιάζουν ψέμματα, έχω μείνει δεν μπορώ να συνειδητοποιησω οτι κάποιος μπορεί να με παρακολουθεί και ότι μπορεί να ξέρει τα πάντα για την ζωή μου.

-Και συ....Που τα ξέρεις όλα αυτά;

Εκείνη την ώρα το αυτοκινητο σταμάτησε έξω από μια πολυκατοικία.

(Αχιλ.)-Κατεβα φτάσαμε.

Κατεβηκαμε απο το αυτοκίνητο και προχωρήσαμε προς την είσοδο της πολυκατοικίας,μπήκαμε στο ασανσέρ και ο Αχιλλέας πάτησε το κουμπί του πέμπτου ορόφου. Wow πολύ ψηλά.

(Αχιλ.)-Ημουν και γω.

Λέει σπάζοντας την ησυχία.

-Τι ήσουν και εσυ;

(Αχιλ.)-Μέλος.

-Κάτσε τι;

Εκείνη την ωρα φτάσαμε στον πέμπτο όροφο, βγήκαμε απο το ασανσερ και πρόσεξα οτι υπήρχε μονο μια πόρτα σε αυτόν τον όροφο. Μόλις αυτή η πόρτα άνοιξε σοκαριστικα.Ενα τεράστιο διαμέρισμα είχε απλωθεί μπροστά στα μάτια μου.Η διακόσμηση του ήταν απλή αλλά και προσεγμένη.

-Ολο αυτό είναι δικό σου;

(Αχιλ.)-Ω ναι....Σου αρέσει;

-Πάρα πολύ.

(Αχιλ.)-Λοιπόν έλα να σε ξεναγησω.

Περπατησαμε προς ενα διάδρομο. Ολες οι πόρτες ηταν κλειστές και δεν μπορούσα να δω τι υπήρχε πίσω τους.

-Λοιπόν αυτό εδώ ειναι το μπάνιο, αλλα υπάρχει και ενα προσωπικό στο δωμάτιο σου.Αυτό είναι το δικό μου δωμάτιο ,αλλα δεν ήρθε ακόμα η ώρα να μπεις μεσα ακομα.Και αυτό εδωωω ειναι το δωμάτιο σου ελπίζω να σου αρέσει.

Ανοίγει την πόρτα και ένα τεράστιο δωμάτιο κανει την εμφάνιση του.Το γιγαντιαίο κρεβάτι βρισκόταν στον αριστερό τοίχο όπως έμπαινες απο την πόρτα , απέναντι του στον δεξιά τοίχο βρισκόταν μια τεράστια τηλεόραση και δεξιά της και αριστερά της βρισκόταν ράφια με CD, το ποιό εντυπωσιακό όμως ήταν το τεράστιο παράθυρο που απλωνόταν κατά ολο το μήκος του ενος τοίχου που ειχε παραμείνει. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το πλησίασω για να δω τι θεά και πραγματικά η θεα δεν περιγράφεται με λόγια. Απο εκεί ψηλά μπορούσες να δεις την δύση του ηλίου και μπορώ να πω ότι ηταν το πιό όμορφο θέαμα που εχω δεί , μετα τον Αχιλλέα φυσικά (😂😂🖖).

°Helping the player° Where stories live. Discover now