~Κεφαλαιο 1~

9.2K 498 93
                                    

- Ξύπνα βρε κορίτσι μου θα αργήσεις στο σχολείο!!!!!!

Ακούγεται για 5 ή 6 φορά η φωνή της μαμάς μου,αλλά εγώ ακόμα δεν μπορώ να σηκωθώ, χτες κοιμήθηκα αρκετά αργά γιατί προσπαθούσα να τελειώσω την εργασία της ιστορίας και δεν έχω χορτάσει ύπνο ακόμα.

-Κλειωωωω σήκω μην με αναγκάσεις να έρθω να σε σηκωσω εγω!!!

Η φωνή της μαμάς μου ξανά ακούγεται και σηκώνομαι με κλειστά τα μάτια για να μην έρθει η ίδια να με ξυπνήσει.Η αλήθεια είναι πως το ξύπνημα της είναι λίγο απότομο  και δεν θα το επιδίωκα αυτή την στιγμή.

-Εντάξει μαμά σηκωθηκα.Της φωνάζω.

-Αντε βρε κορίτσι μου ,πήγε 7:30 η ωρα θα χάσεις το αστικό.

ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ 7:30 !!!Ω ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!Τρέχω προς το μπάνιο για να χτενιστω και να πλυνω τα δόντια μου.Μόλις τελειωνω τρεχω πισω στο δωμάτιο μου για να βρω τι ρούχα θα φορέσω στο σχολείο.Αρπάζω ενα τυχαίο κοντομανικο μπλουζάκι απο την ντουλάπα μου ,ενα απο τα πολλα σκισμενα μου μαυρα τζιν και ντυνομαι.Παίρνω την τσάντα μου και κατεβαίνω στην κουζίνα να πιω τον χυμο πορτοκαλιού που μου φτιάχνει η μαμα μου κάθε μέρα.

-Καλημέρα μαμαα.Της λεω και της δινω ένα φιλί στο μάγουλο.

-Καλημέρα Κλειώ μου.Λεει και μου ανταποδίδει το φιλι.

Πινω τον χυμό μου με μιας και τρεχω να βαλω τα πολυφορετα stan smith μου.Χαιρεταω την μαμα μου και βγαινω απο το σπίτι για να παω στην στάση του λεωφορείου. Εγώ και αλλα πολλά παιδιά μένουμε αρκετά μακρυά απο την τοποθεσία του σχολείου για αυτό και έχουν βάλει ενα λεωφορείο με συγκεκριμένα δρομολόγια για να μας πηγαινοφερνει.Οταν φτανω στην στάση βρίσκω τα κορίτσια, την Λύδια, την Νατάσσα και την Νεφέλη  .

-Ρε βλαμμενα γιατί δεν με περιμένατε και εμένα;

(Λυδ.)-Γιατί κοιμοσουν του καλου καιρού και δεν θελαμε να χάσουμε το αστικό.

(Νατ.)-Ναι ρε συ Κλειώ λες και είχες πέσει σε χειμερία νάρκη ήσουν , σε φωναξαμε εμείς σε φώναξε και η μαμα σου και εσυ δεν ελεγες να ξυπνήσεις.

¨Ωστε αυτες οι φωνές δεν ήταν στον ύπνο μου¨

-Απλά ξενύχτισα κάνοντας αυτή την ηλίθια εργασία που έχουμε για σήμερα.

(Νεφ.)-Τι έχουμε λέει;;;

-Την εργασία της ιστορίας;

(Λυδ.)-Κλειώ γλυκία μου νομίζω ότι έχεις μπερδευτεί λιγάκι.

-Τι εννοείς;

(Λυδ.)-Ότι η εργασία είναι για την επομενη Τριτη και οχι για σημερα.

-Πλακα μου κανεις τωρα!Εγω καθομουν και εκανα αυτη την ηλιθια εργασια αντι να βλεπω The vampire diaries και η εργασια ειναι για την επομενη τριτη;

(Λυδ.)-Καλα βρε Κλειω μου ηρεμησε,δεν εχασες και κατι ,ισα ισα εκανες και την εργασια νωριτερα οποτε θα εχεις περισσοτερο ελευθερο χρονο τωρα.

-Νομιζεις!Εχασα την δοση μου απο τον Damon .

(Λυδ.)-Γίνεσαι υπερβολική τώρα . Σιγά την έλλειψη .

-Για εμένα είναι έλλειψη Λυδία .

(Λυδ.)-Καλα.

Και εκείνη την στιγμή ήρθε το αστικό . Ευτηχως γιατι δεν θα αντεχα να τσακωθω πρωι πρωι με την Λυδια. 

- Νατάσσα θες να κατσουμε μαζι σήμερα;

(Νατ.)- Ναι φυσικά γιατί όχι.

Την στιγμή όμως που παω να ανεβω στο λεωφορείο έρχεται ένας βλάκας και με σπρώχνει για να μπεί πρώτος.

-Πρόσεξε που πας ρε βλακα.Του λεω και εκείνη την στιγμή γυρνάει και βλέπω το πρόσωπο του. Απο όλους τους ανθρώπους που θα μπορούσα να είχα βρίσει εγώ και η ατυχία μου πέσαμε πάνω στον player και badass του σχολείου. Ωιμε ! Μαμά φόρα τα μαύρα σου την χάνεις την κόρη σου .

(Αχιλ.)-Ποιόν ειπες βλακα?!.Μου λεει θυμωμένα και γω πισωπατω.Κατεβαίνει απο το λεωφορείο και αρχίζει να με πλησιάζει απειλητικά.Εγώ συνεχίζω να πισωπατω και ελπίζω να μην πέσω πάνω σε κάτι ή το χειρότερο μην σκονταψω και πέσω και γίνω ρεζιλι.

-Εε...ε-εγω...δεν...εε

(Αχιλ.)- Ναι, εσυ δεν;

-Εγώ...Δενν...Εγω δεν...

(Αχιλ.)-Ναι ναι ,εσυ δεν;

Συνεχιζε να με πλησιάζει απειλητικά και για κακή μου τύχη νιώθω την πλάτη μου να χτυπάει κάπου, γυρναω και βλέπω την στάση. Οχι ρε γαμωτο μου.Τώρα πεθανα. RIP Κλειω 2000-2017 Θα μεινεις για πάντα στις καρδιές μας.

(Αχιλ.)-Θα πεις τιποτα ή θα συνεχίσεις να κοιτάς το κενό; Λεει ,βγαζοντας με απο τις σκεψεις μου και θυμιζοντας μου πως πρεπει να βρω μια καλη απαντηση στην ερωτηση του.Την στιγμή ομως που παω να μιλήσω βλέπω το λεωφορείο να κλείνει την πόρτα και να φεύγει.

°Helping the player° Where stories live. Discover now