THANKSSS

2.6K 102 7
                                    

Hello peopleeee...Τι κάνετε? Ελπίζω να είστε όλοι σας καλά...❤❤❤

Ξέρω ότι έχω πολύ καιρό να ανεβάσω και πραγματικά λυπάμαι αλλά έχω χτυπήσει το χέρι μου και δεν μπορώ να γράψω. Τώρα θα μου πείτε υπάρχουν τόσοι τρόποι να γράψεις ένα κεφάλαιο. Αλλά δεν προλαβαίνω πραγματικά. Πολύ διάβασμα για το σχολείο και για το φροντιστήριο και απλά παλεύω να γράφω με το αριστερό και πονάει και εκείνο τώρα σιγά σιγά ... Τέλος πάντων έχει αρχίσει να καλυτερεύει λίγο το χέρι και κατάφερα να γράψω έστω αυτό εδώ το κείμενο για να ξέρετε ότι δεν έχω παρατήσει τον βιβλίο αλλά και επιπλέον γιατί ...

ΈΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 30Κ VIEWS ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΜΟΥ ! ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ! ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ.

Είχα μια ιδέα λοιπόν... Να μου πείτε τι να κάνω ως αντάλλαγμα (?) Ας το πω αντάλλαγμα για τα 30κ ... Αν έχετε δει κιόλας σε άλλα βιβλία αν κάνουν κάτι άλλοι συγγραφείς πείτε το κάτω στα σχόλια ή στείλτε μου μυνημα ... Επίσης η εφαρμογή έχει κάποιο θέμα και δεν μου έρχονται τα μυνήματα που μου στέλνουν οπότε όποιος θελήσει να ρωτήσει κάτι ας μου στείλει στο Instagram account μου το name ειναι Christy_175 για τυχόν ερωτήσεις ή κάτι τέτοιο .

Λοιπόν αυτά από εμένα θα προσπαθήσω αν γίνεται να γράψω έστω ένα μικρό κεφάλαιο και να το ανεβάσω Σάββατο ή Κυριακή ... Δεν υπόσχομαι κάτι γιατί άμα κουράζεται το χέρι μου πονάει πολύ και δεν αντέχεται ο πόνος.

Και πάλι σας ευχαριστώ και τώρα ξεκινάμε να βαδίζουμε προς τον επόμενο στόχο τα 50κ.

Thank you for your time ❤❤❤

Seeeeee yaaaaaaa ❤❤

°Helping the player° Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα