Κεφαλαιο 46

2.7K 182 7
                                    


Η ανασα μου ηταν πλεον βαρια...Ημουν ετοιμη να νιωσω ένα πρωτογνωρο συναισθημα...Ημουν ετοιμη να κανω κατι που δεν εχω κανει με κανεναν άλλο...Ημουν ετοιμη...Και εμεινα στην ετοιμοτητα...Λιγο πριν ο Αχιλλεας κανει τα λογια του πραξεις το κουδουνι της πορτας μας διεκοψε. Ο Αχιλλεας , σηκωθηκε σιγα σιγα από πανω μου .

(Αχιλ.)-Ρε πουστη μου στο καλυτερο βρηκανν!

-Μωρο μου λεξιλογιο .

Προσπαθουσα να βρω τις ανασες μου και να ηρεμησω τους παλμους μου καθως ο Αχιλλεας εψαχνε την μπλουζα του. Μολις ηρεμησα σηκωθηκα και εγω και αφου πηρα την μπλουζα που φορουσε πιο πριν την φορεσα. Aνοιξα την πορτα και κατεβηκα στον κατω οροφο. Η πορτα ηταν ανοιχτη και απεξω ακριβως βρισκοταν τελαρα με ποτα μέσα. Πλησιασα και όταν πλεον ειχα φτασει στο καφασοτο της πορτας ειδα τον Αχιλλεα να μιλαει με ένα αγορι και να γελανε. Εκεινος του εδωσε ένα ακομα τελαρο και αφου εκλεισε την πορτα από ένα ασπρο φορτηγακι εφυγε. Ο Αχιλλεας ερχοταν χαρουμενος προς το μερος μου.

-Γιατι εφερε τα ποτα από τοσο νωρις ?

(Αχιλ.)-Ναι σωστα...Εμμ ξερεις δεν είναι οσο νωρις πιστευεις ότι είναι ...

-Τι εννοεις ?

(Αχιλ.)- Δεν ηρθαν τα ποτα νωρις...Εμεις δεν καταλαβαμε ποτε περασε η ωρα.

-ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 8 Η ΩΡΑ?!

(Αχιλ.)-Ναιπ.

-Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ . ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ?!

(Αχιλ.)-Εχει νερο ναι... Απλα επειδη περασε η ωρα και να μωρε δεν προλαβαινουμε να κανουμε και οι δυο μπανιο ελεγα μηπως καναμε μαζι...Να γλυτωσουμε και χρονο...

Τον κοιταξα με ένα δολοφονικο βλεμμα αλλα το αθωο και συγχρονως πονηρο βλεμμα του δεν ελεγε να φυγει από το προσωπο του.

-Ξεχασε το !Δεν γινεται...ΟΧΙ , ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!!

(Αχιλ.)-Ενταξει ρε μωρο μου μια ιδεα ειπα...Αν δεν θελεις τοσο πολύ να κανουμε μπανιο τοτε θα κανω εγω πρωτος !

Ετρεξε γρηγορα προς την πορτα του μπανιου και ταυτοχρονα ετρεξα και εγω αλλα εκεινος προλαβε να μπει πρωτος μέσα και να κλειδωσει και την πορτα.

-Ελα ρε Αχιλλεα, ελα ρε μωρο μου πρεπει να κανω πρωτη μπανιο δεν θα προλαβω να ετοιμαστω...

(Αχιλ.)-Χαχ ας ετρεχες πιο γρηγορα πριγκιπισσα.

¨Γαμωτο¨

°Helping the player° Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ