~Κεφάλαιο 48 ~

3.1K 189 16
                                    

Μόλις άνοιξε η πόρτα του σχολείου και απο μέσα βγήκε ο Δημήτρης αρχίσαμε όλοι μας να πανηγυρίζουμε και να φωνάζουμε. Βλέπετε , σήμερα δίναμε το τελευταίο μας μαθημα και σε τρεις μέρες φεύγουμε για Κέρκυρα. Θα πάμε όλοι μαζι διακοπες και έχουμε κλείσει ηδη τα δωμάτια μας και τα εισιτήρια.

<<ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟ>>φώναξε δυνατά ο Αχιλλέας και αρχίσαμε όλοι να χοροπηδάμε σαν μικρά παιδιά. Με έπιασε από την μέση και με σήκωσε στην αγκαλιά του ενώνοντας τα χείλη μας. "Ωωω" ακούστηκαν απο τα παιδιά γύρω μας και τον ένιωσα να χαμογελάει καθώς με φιλούσε.

<<Έλα παιδιά , ξεκολλατεε μας περιμένουν οι πισίνες>> Πετάχτηκε σαν Βλαμμενο ο Μάνος καταστρέφοντας την ωραία στιγμή μας. Ο Αχιλλέας μου έδωσε ενα ακόμα φιλί και με κατέβασε απο την αγκαλιά του.
<<Λοιπόν, εγω παίρνω ολες τις κοπέλες με το υπέροχο αυτοκίνητο μου και σεις βλαμμενα να πατε μονοι σας τετοια παγκουρια που ειστε >> Το γέλιο κόπηκε κατευθείαν απο το προσωπο των τριων αγοριων της παρέας. Ετσι και οι τρεις αρπαξαν απο μια κοπελα και προχώρησαν μπροστά. Εγω και ο Αχιλλέας αρχίσαμε να γελάμε με την αντίδραση τους.

<<Μωρο μου γίνεται να περάσουμε πρώτα απο το σπιτι μου γιατι το μαγιό μου δεν ειχε στεγνώσει απο εχτες και δεν μπορούσα να το φορέσω>>.Γύρισε και με κοίταξε με ενα χαμογελο στα χειλη του. Φαινόταν τοσο χαρούμενος και τοσο χαρούμενη ημουν και γω. Ημαστε πολυ καλα μεταξυ μας. Και κάθε μέρα ειναι μοναδική , κανουμε συνέχεια καινουργια πράγματα γιατι οπως λεει αμα κάνουμε τα ιδια θα βαρεθουμε και καποια στιγμή θα χωρίσουμε , μα εγω ξερω οτι δεν θα τον βαρεθω ποτέ.

<<Εννοείται ρε μωρακι >> Φτάσαμε στο πάρκινγκ που ηταν και τα αλλα παιδιά και αφου συνεννοηθήκαμε μαζι τους οτι πρωτα θα περνούσαμε απο το σπιτι μου και μετα θα πηγαιναμε στις πισινες ,μπηκαμε στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε. Οχι περισσότερο απο 10 λεπτά μετα βρισκόμασταν εξω απο το σπιτι μου.

<Θα έρθεις μέσα ή θα περιμένεις εδω;> τον ρώτησα καθως έβγαινα απο το αυτοκίνητο μα μολις ακουσα την δικη του πορτα να ανοιγει πηρα την απαντηση μου.
<<Δεν χάνω τέτοιο υπέροχο θεαμα αγαπη μου >>Χαχανισα και περπάτησα μεχρι την εξωπορτα , ξεκλειδωσα και μπηκαμε και οι δυο μας μεσα. Έβγαλα τα παπούτσια μου και ανεβήκαμε πανω στο δωμάτιο μου.

<<Μπορεις να βγεις εξω τωρα για να αλλαξω ;>> Γυρισα και τον κοιταξα κάνοντας του τα γλυκά ματάκια γιατι ηξερα ηδη την απάντηση που θα μου έδινε.
<<Νομίζω πως ξερεις ηδη οτι η απάντηση μου ειναι οχι , σου είπα ,δεν χανω τέτοιο θεαμα . Με ντρέπεσαια Μετά απο ολες αυτες τις φορες που σε εχω δει τσιτσιδη;>> Εντάξει σε αυτο ειχε ενα δικιο και ναι κυριες μου δηλώνω ενοχη στο γεγονός οτι έχουμε περάσει πολλά βράδια κάνοντας έρωτα μετά απο την πρώτη μας φορά. Και ξερω πως μερικές απο εσας θα σκεφτείτε , μα τι φαΤσουλα που είσαι , μα να θυμαστε το εξής , δεν θεωρείται κακό να κάνεις έρωτα με κάποιον που ξερεις πως σε αγαπαει αληθινά και δεν μπορείτε να με αποκαλείτε φαΤσουλα απο την στιγμή που γίνεται μονο με ενα άτομο.

°Helping the player° Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum