~Κεφαλαιο 2~

7.3K 474 23
                                    

Την στιγμή όμως που παω να φωναξω και να αρχίσω να το κυνηγάω συνειδητοποιώ ότι ο Αχιλλέας εχει τοποθετήσει τα χερια του δεξιά και αριστερά μου ακουμπώντας τα στην στάση και με έχει εγκλωβίσει.

(Αχιλ.)-Αντε λοιπόν περιμένω.

-Ορίστε;

(Αχιλ.)-Περιμένω μία συγννώμη.

-Συγγνώμη για ποιο πράγμα ακριβώς ; Εσύ ήσουν αυτός που μπήκε μπροστά μου .

(Αχιλ.)-Χαχα μικρή ζήτα συγγνώμη για να τελειώνουμε δεν θα περιμένει εμάς το λεωφορείο.

-Χαχα μεγάλε το λεωφορείο έχει φύγει εδώ και ώρααα.

Γύρισε και κοίταξε προς την μεριά που βρισκόταν λίγα λεπτά πριν το λεωφορείο μόνο και μόνο για να δει έναν άδειο δρόμο.

(Αχιλ.)- Πω ρε πουστη μου και εσύ τι κοιτάς τόση ώρα γαμώ και δεν μου λες τίποτα!

-Αρχικά μην βρίζεις και δεύτερον σορρυ κιόλας αλλά εσύ φταις για όλο αυτό  όχι εγώ.

Άρχισε να με πλησιάζει πάλι και κόλλησα για ακόμη μια φορά στην στάση προσπαθώντας να τον αποφύγω, λες και θα είχε μετακινηθεί. Χαζη Κλειώ!

(Αχιλ.)-Ζήτα συγγνώμη που με έβρισες.

-Χαχ δεν πρόκειται να γίνει κάτι τετοιο.

(Αχιλ.)-Μην παίζεις με την τύχη σου.

-Δεν μας παρατάς λεω εγώ ; 

Προσπάθησα να τον σπρώξω απο κοντά μου αλλά αυτός το μόνο που έκανε ήταν να έρθει πιο κοντά μου ενώνοντας τα σώματα μας.Τα λεπτά περνούσαν μα κανείς απο τους δυο μας δεν μιλούσε , απλά κοιταζόμασταν στα μάτια.

(Αχιλ.)- Εχεις τόσο πανέμορφα μάτια.

Εμ τι;Μηπως τρελαθηκε τουτος εδω;

-Οριστεε;

Τότε βλέπω το βλέμμα του να αλλάζει .Σφιγγει τις γροθιες του και απομακρύνεται.Μου πετάει ένα ξερό τίποτα και με αφήνει εκεί μόνη μου να εχω μείνει να τον κοιταω έκπληκτη. Επανερχομαι και αρχίζω να τρέχω απο πίσω του.

(Αχιλ.)-Τι θες;

- Εμμ...ναα...εγωω...δεν εχω με τι να πάω σχολείο και είπα μήπως έχεις εσυ κάποιο μέσο.

(Αχιλ.)-Τσσσσσσ.Μου λεει και τότε βλεπω οτι φτάνουμε μπροστά απο μια μαυρη Ferrari .

Χριστέ μου δικιά του ειναι αυτη;Ειναι τόσο υπεροχή.

(Αχιλ.)-Τι περιμένεις θα μπεις ή θα κατσεις εδω;

Νομιζω οτι καποιος μου κανει πλακα.Νιωθω τα ποδια μου να μουδιαζουν.ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟΤΕΛΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

-Εμ ναι.

Του λεω και παω γρηγορα να μπω μέσα.
Μπαίνει και αυτός και βάζει μπρος.Αμέσως ακούγεται ο "βρυχιθμος" της μηχανής και ταυτόχρονα η άθλια μουσική που εχει βάλει να παίζει και μου χαλάει το όνειρο.Κλείνω αμέσως το ράδιο και μόλις συνειδητοποιώ τι έκανα χαμηλωνω το κεφάλι μου.Ο Αχιλλέας με κοιτάει και χαμογελάει αλλα δεν ξανα ανοίγει το ράδιο.Κατα την διάρκεια της διαδρομής εγώ κοιτούσα εξω απο το παράθυρο και ο Αχιλλεας ηταν χαμενος στις σκεψεις του κοιτώντας τον δρόμο. Δεν θα ξεχασω ποτε αυτο που μου ειπε. Ο Αχιλλεας Παπακωσταντινου,το πιο ωραιο αγορι του σχολειου, μου ειπε οτι εχω πανεμορφα ματια.

(Αχιλ.)-Τι λέει; Θα κατεβεις ή σου άρεσε τόσο πολύ το αμαξι μου;

Λεει βγάζοντας με απο τις σκέψεις μου ,γυρναω και τον κοιτάζω και ενα αχνο χαμόγελο κανει την εμφάνιση του στο πρόσωπο του.Περνώ την τσάντα μου και κατεβαινω απο την υπεροχη Ferrari του.Αρχίζω να βαδιζω προς την είσοδο του σχολείου αλλα η φωνή του με διακόπτει .

(Αχιλ.)-Ξες οτι η Κωνσταντινίδου δεν πρόκειται να σε βάλει μέσα ενω έχεις αργησει 20 λεπτα ετσι;

-Ναι θα της πω οτι ένας παπαρας με καθυστέρησε και δεν μπόρεσα να φτασω στην ωρα μου οπότε θα με αφήσει να μπω.

Γελάει και τοτε εντοπιζω δυο λακακια.Θεε μου ποσο όμορφο χαμόγελο εχει.Συνελθε Κλειώ ειναι ο Αχιλλέας.Τον ακολουθώ με τα μάτια μου μέχρι την στιγμή που παει και κάθεται σε ενα παγκάκι.

(Αχιλ.)-Αν θες μπορείς να κατσεις μαζί μου. Αλλα μόλις χτυπήσει το κουδούνι θα εξαφανιστεις δεν θελω να με βλέπουν μαζί σου.

-Βασικά αυτό θα έπρεπε να το πω εγώ . Τέλος πάντων , ευχαριστώ που με έφερες και την επόμενη φορά προσπάθησε να είσαι λιγότερο μαλάκας.

Τα λόγια του με έκαναν να βουρκώσω για αυτό απομακρύνθηκα γρήγορα απο κοντά του και πήγα στις τουαλέτες.Ακους εκεί δεν θέλω να με δουν μαζί σου. Τι λες βρε μαλάκα θα σου χαλάσουμε και την εικόνα . Αι στο διάολο . Έριξα λίγο νερό στο πρόσωπο μου προσπαθώντας να ηρεμήσω τα νεύρα μου αλλά και για να μην βάλω τα κλάματα και αφου το στέγνωσα με λίγο χαρτί πήγα να βγω απο τις τουαλέτες. Μόλις άνοιξα την πόρτα όμως σκέφτηκα οτι ίσως τον πετύχω κάπου εκεί έξω οπότε την ξανα έκλεισα και κάθησα πάνω στους νιπτήρες μεχρι να χτυπήσει το κουδουνι.

°Helping the player° Where stories live. Discover now