~Κεφάλαιο 47~

2.8K 178 2
                                    

Ετεινε το χέρι του προς το μέρος μου κοιτώντας με, με ένα κεραυνοβολο βλέμμα. Έμεινα μερικές στιγμές να τον κοιτάζω σκεπτική και στο τέλος πήρα το χέρι του και τον ακολούθησα επάνω στο δωμάτιο του. Μπήκαμε μέσα και ενώ εγώ καθόμουν στο κρεβάτι αυτός κλειδωνε την πόρτα.

<<Σε περίπτωση που θελήσει κάποιος να μας ενοχλήσει >> είπε και πλησίασε προς το μέρος μου. Γονάτισε μπροστά μου και ακούμπησε το κεφάλι του πάνω στα πόδια μου.

<<Κλειώ. Θέλω πολύ να γίνει αυτό μεταξύ μας αλλά αν δεν είσαι έτοιμη θέλω να ξέρεις ότι μπορώ να περιμένω. Όσο χρειαστεί >> Γύρισε και με κοίταξε και από το βλέμμα του κατάλαβα πως αυτά που έλεγε τα εννοούσε. Χωρίς ενδοιασμούς άρπαξα τα χείλη του σε ένα παθιασμένο φιλί και του έδωσα έτσι την απάντηση που ήθελε. Εκείνος σηκώθηκε από το πάτωμα και με εριξε απαλά πίσω στο στρώμα χωρίς να σπάσει την επαφή μας. Τα χέρια του περιεργαζονταν όλο το σώμα μου και μικροί αναστεναγμοι έβγαιναν από το στόμα μου.

<<Σε θέλω τόσο πολύ >> είπε με την βραχνή του φωνή κάνοντας την καρδιά μου να σφυροκοπαει. Τα χέρια του πήγαν στην μπλούζα μου και την έβγαλαν με απαλές κινήσεις. Έμεινα και πάλι ντροπιασμενη κοντά του και αυτός έμεινε να με κοιτάει. Μέσα στα επόμενα λεπτά ήμασταν και οι δύο γυμνοί, τα ρούχα ήταν σκορπισμένα σε όλο το δωμάτιο.

<<Σε θέλω τόσο γαμημενα πολύ >> δήλωσε καθως φιλούσε το λαιμό μου. Άρχισε να κατεβαίνει σιγά σιγά προς τα κάτω κάνοντας όλο μου το σώμα να ανατριχιασει από τον πόθο. Το στομάχι μου είχε γίνει ενας κόμπος αλλά ο πόθος μου για τον Αχιλλέα υπερτερούσε.

<<Α-Αχχιλλεα... Σε θέλω >> σταμάτησε και με κοίταξε.

<<Περίμενα πολύ ώρα για να το ακούσω >> έφερε και πάλι το πρόσωπο του κοντά στο δικό μου και μπήκε ανάμεσα από τα πόδια μου.

<<Είσαι έτοιμη? >> εγνεψα καταφατικά και πριν καλά καλά το καταλάβω εκείνος είχε μπει μέσα μου. Ο πόνος στην αρχή ήταν αρκετά οξυς και ο Αχιλλέας το είχε καταλάβει για αυτό και είχε παραμείνει ακουνητος. Έπειτα άρχισε να κουνιέται σιγά σιγά και μετά από μερικές διεισδύσεις ο πόνος είχε ξεχαστεί. Οι κινήσεις του γινόταν όλο και πιο γρήγορες και ήμασταν και οι δύο έτοιμοι να φτάσουμε στην κορύφωση... Ενιωσα το σώμα μου να πάλλεται και ένας βαθύς αναστεναγμός βγήκε από το στόμα μου. Δευτερόλεπτα αργότερα ένιωσα τον Αχιλλέα να βγαίνει από μέσα μου και αμέσως μετά κάτι υγρό πάνω στην κοιλιά μου. Άνοιξα τα μάτια μου τα οποία δεν είχα καταλάβει ποτε τα είχα κλείσει και τον κοίταξα. Έπεσε δίπλα μου στο κρεβάτι προσπαθώντας να βρει τις ανάσες του.

°Helping the player° Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα