~Κεφαλαιο 26~

5.1K 314 10
                                    


Μεριά συγγραφέα.

Ο Αχιλλέας βρισκόταν λιποθυμος μέσα στο ρινγκ οι φίλοι αλλά και συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν και ο προπονητης καλούσε ασθενοφόρο. Το κακό με  τους παράνομους αγώνες είναι οτι δεν υπάρχει ιατρικό προσωπικό . Κάτι λεπτα αργότερα το ασθενοφόρο ήρθε και πήρε γρήγορα τον Αχιλλέα να τον μεταφέρει στο νοσοκομειο για εξετάσεις. Ειπαν πως δεν έπρεπε να ανησυχει κανείς και ότι όλα θα πάνε μια χαρά.

Μολις έφτασαν στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας μεταφέρθηκε γρήγορα στα επείγοντα και η νοσοκόμα που υπήρχε στην υποδοχή κάλεσε την οικογένεια του για να τους ενημερώσει.

Τρεις ώρες μετα και αφού ο Αχιλλέας είχε κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις βρισκόταν τώρα σε ενα απο τα πολλά δωμάτια του νοσοκομείου με την μητέρα του στο πλάι του να του κρατάει το χερι. Ηταν η μονη που γνώριζε οτι είχε ξεκινήσει μποξ και παρόλο που δεν στήριζε αυτή του την απόφαση δεν μπορούσε να κανει και αλλιως.

Έβλεπε τον γιο της χτυπημένο και ματωμένο και η καρδιά της μαράζωνε. Οι γιατροί της είχαν πει οτι ηταν μια απλή λιποθυμία λόγω του μεγάλου χτυπήματος που είχε δεχθεί στο κεφάλι του.Υπήρχε όμως κάτι που οι γιατροί και η μητέρα του θα μάθαιναν σε λίγο.

Αχιλλέας p.o.v.

Άνοιξα ματια μου και επεξεργαστηκα τον χώρο γύρω μου.Άσπροι και μπεζ τοίχοι βρισκόταν γυρω μου .Που είμαι;Τι είναι εδώ μέσα;Καθώς επεξεργαζομουν περισσότερο τον χώρο είδα μια κύρια να κάθεται ακουμπισμένη πανω στο χερι μου,με κλειστά τα ματια της.

-Εε συγνώμη κυρία..... Θα μπορουσατε να σηκωθείτε λίγο πανω απο το χερι μου.

Κατευθείαν την είδα να πετάγεται επανω και να με χωνει στην αγκαλιά της.

(Μα.)-Παιδι μου παιδι μου, παιδί μου είσαι μια χαρά, ω ποσο με τρομαξες δεν μπορείς να φανταστείς.

-Συγνώμη αλλά .....Σας ξέρω;

(Μα.)-Τι εννοεις με ξέρεις...Η μητέρα σου είμαι.Αχιλλέα ασε τις πλακες.

-Ποιος είναι αυτός ο Αχιλλέας;Μάλλον με μπερδεψατε με αλλον .

Η κυρία που βρισκόταν δίπλα μου βγήκε περπατώντας γρήγορα απο το δωμάτιο αφήνοντας με μονο μου. Ωχχ ξέχασα να την ρωτησω που είμαι . Εε δεν πειράζει θα μάθω μόνος μου.Κάνω να σηκωθω όμως νιώθω εναν έντονο πόνο στο χερι μου.Κοιτάζω να δω τι συμβαίνει και βλέπω μια βελόνα.Τι στο καλό;Γιατί έχω μια βελόνα στο χερι μου;Προσπάθησα να την βγάλω αλλά εκείνη την στιγμη κάτι κύριοι με άσπρες ρόμπες μπήκαν στο δωμάτιο.Πίσω απο αυτους βρισκόταν και η κύρια που ηταν εδω δίπλα μου πριν.

°Helping the player° Where stories live. Discover now