~Κεφαλαιο 30~

4.3K 308 22
                                    


Πέρασε στο εσωτερικό του σπιτιού και αφού έκλεισα την πόρτα περπάτησα προς το σαλόνι.

-Εμμ Κλαίρη έχουμε παρέα.

(Κλαι.)-Τι;Ποιον;

Και τότε ο Αχιλλέας μπήκε στο σαλόνι και στάθηκε δίπλα μου.

-Να σου γνωρίσω τον Αχιλλέα.

Της είπα και μόνο που δεν ούρλιαξε.Ειχε γουρλωσει τα μάτια της και μας κοιτούσε μια εμένα μια τον Αχιλλέα.Τοτε ο Αχιλλέας πήγε προς το μέρος της και έτεινε το χέρι του.

(Κλαι.)-Εμμ Κλαίρη χαρηκαα.

(Αχιλ.)-Χαιρομαι που σε γνωρίζω Κλαίρη.Εμμ Κλειώ όμως...εμ θα ήθελα...αν γινόταν ναα...μιλούσαμε μόνοι μας.

(Κλαι.)-Ωχ ναι εμ εγώ θα πάω μια βόλτα να θυμηθώ την πόλη . Κλειώ αν τελειώσετε πάρε με τηλέφωνο να πάμε για κανέναν καφέ .

-Εγινε.

Πήγε στο χολ και αφού φόρεσε τα παπούτσια της και πήρε και την τσάντα της έφυγε. Εγώ πήγα και κάθησα στον καναπέ και έδειξα στον Αχιλλέα την θέση δίπλα μου για να κάτσει.

-Λοιπον ...Και για πες , τι ήθελες.

Αχιλλέας p.o.v.

Ω θεέ μου με κοίταξε με αυτά τα υπέροχα μάτια και έλιωσα στην κυριολεξία.Που κατάντησα έτσι να θέλω την φίλη μου. Α ρε Αχιλλέα βλάκα .

(Κλειώ)-Εμ Αχιλλέα με ακούς;

-Εε ναι ναι.

Πώς της το λένε τώρα...

-Ειναι κάτι που ήθελα να σου πω...

(Κλειώ)-Σε ακούω λοιπόν.

-Εμ εε... Μπορώ να έχω λίγο νερό μήπως;

(Κλειώ)-Ναι αμέσως

Έφυγε από το σαλόνι. Και επιτέλους κατάφερα να ανασαίνω. Γαμω γιατί τόσο άγχος . Πρέπει να της το πω. Αλλά δεν μπορώ ... Δεν θέλω...Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν θέλω...Οπότε ας τα πάρουμε όλα από την αρχή για να καταλάβετε.Χτες το απόγευμα είχα πάει στον Γιάννη. Ο Γιάννης είναι ένα παιδί που είχα γνωρίσει σε μια καφετέρια και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα από τότε. Ο Γιάννης λοιπόν εκεί που καθόμασταν μου είπε αν γνωρίζω την Κλειώ. Εγώ του είπα ναι καθώς από όσο μου λένε όλοι είμαστε φίλοι...Άσχετο αν εγώ έχω παραπάνω από φιλικά συναισθήματα , αυτό είναι μια ιστορία που θα συζητήσουμε άλλη φορά. Αφού του είπα ναι , μου είπε αν γίνετε να του κάνω κονέ... Εγώ φρικαρα άρχισα τις ερωτήσεις , όπως για παράδειγμα που την ξέρει , τι θέλει να κάνει μαζί της και τέτοια. Απο ότι αποδείχτηκε ο Γιάννης γνωρίζει την Κλειώ από το φροντιστήριο που πήγαινε και από όταν την είχε δει είχε καψουρευτει μαζί της. Σαν καλός φίλος που είμαι ... Και για τους δύο εννοώ... Οπότε δέχτηκα να μιλήσω στην Κλειώ για τον Γιάννη...Και να μαι τώρα εδώ μπροστά στο κορίτσι που θέλω , να της λέω για κάποιο άλλο αγόρι... Θα με πείτε χαζο... Αλλά τι να του έλεγα ξες δεν μπορώ γιατί την θέλω εγώ οπότε άντε σε καμία άλλη... Θα ήταν πολύ εγωιστικό... Έπειτα υπάρχει και η περίπτωση να μην θέλει η Κλειώ ...

°Helping the player° Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα