~Κεφαλαιο 19~

5.6K 368 12
                                    

Κλειώς p.o.v

Το ξυπνητήρι μου με ξύπνησε υπενθυμιζοντας μου ότι πρεπει να ετοιμαστω για να παω στον διαγωνισμό του Θέμη.Σηκωθηκα απο το κρεβάτι μου και καθώς πήγαινα να πιάσω το κινητό μου απο το κομοδινο είδα ενα χαρτί,το άνοιξα και ξεκίνησα να διαβάζω.

~Κλειω,

Πιθανόν τώρα ξυπνησες και βρηκες αυτο το περίεργο γράμμα πανω στο κομοδινο σου.Θέλω να είσαι ψύχραιμη με αυτά που θα σου πω και να μην κάνεις καμιά βλακεία.
Φεύγω Κλειώ. Φεύγω μακρυά από όλους και απο όλα και ειδικότερα μακρυά....Απο εσενα....Ξέρω στο μυαλό σου θα έρθουν πολλές ερωτήσεις που θα παραμείνουν αναπάντητες. Κανείς δεν ξέρει τίποτα. Ούτε τον λόγο που έφυγα ούτε το που βρίσκομαι.Μπορεί να είμαι μακρυά, μπορεί να είμαι κοντά ,σε παρακαλώ μην με ψαξεις.Υπήρχε λόγος που έφυγα και αν ποτέ γυρίσω πίσω θα είναι το πρωτο πράγμα που θα σου πω να είσαι σίγουρη.

Οσο είμαι μακρυά σου θέλω να προσέχεις τους πάντες και τα πάντα. Θέλω να μην εμπιστευτείς κανέναν εκτός απο τις φίλες σου.Δεν είναι σκηνη ζήλειας απλά ξέρω κάτι παραπάνω.

Κάτι τελευταίο που ήθελα να σου πω και ο μόνος τρόπος ήταν απο αυτό το γράμμα,ήθελα να ειναι διαφορετικά ,να είμαστε κάπου ήρεμα , μόνοι μας.Αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα στο πω απο εδώ και οτι γίνει.Κλειώ είμαι ερωτευμένος μαζι σου. Απο την πρωτη στιγμή που σε είδα.Και οταν λεω πρωτη στιγμη εννοω απο το γυμνάσιο. Δεν είχα ποτε το κουραγιο να στο πω.Και να στο έλεγα δεν πρόκειται να ενιωθες κατι για έναν μαλάκα. Γιατί αυτή είναι η εντύπωση σου για μένα. Η δικια σου και όλης της πόλης. Αλλα οταν είμαι μαζί σου ρε γαμωτο, αλλαζω,ειμαι γλυκός, τρυφερός , έχεις τοσο μεγάλη επίδραση επάνω μου.

Τώρα όμως πρέπει να το ξεπεράσω, ήρθε η ώρα να σε ξεπεράσω.Δεν είναι αυτός ο λόγος που έφυγα μακρυά.

Θέλω να προσέχεις μικρή και πάντα θα έχω ενα μάτι καπου εκει γύρω να σε προσέχει για μένα.

                           

                               Αντίο  ~

Οχι οχι οχι οχι δέν μπορεί να έφυγε όχι. Δεν θα με άφηνε οχι.

Σηκωθηκα επάνω πανικόβλητη και αρχισα να τον ψάχνω αλλα δεν ήταν πουθενά. Ετρεξα στο δωμάτιο μου αρπαξα το κινητό μου και καλεσα τον αριθμο του μα τίποτα.Ξανακαλεσα και πάλι τίποτα. Χωρίς να χάσω λεπτό καλεσα τον αριθμό του Μάνου.

(Μαν.)-Παρακαλώ.

-Πες μου οτι είναι πλάκα.

(Μαν.)-Ωχ...Ειδες το γράμμα.

°Helping the player° Where stories live. Discover now