31. (Çırpınış +18)

13.8K 172 3
                                    

Ecrin;

(+18) (dikkat! Bu bölüm sonuna kadar +18'dir! Bir sonraki bölüme geçerek okumaya devam edebilirsiniz...)

Gözlerimi yavaşça araladım. Başım ağrıyordu. Elimi başıma götürmek için kaldırmaya çalıştım. O an yatakta yattığımı fark ettim. Ellerime baktım. Burası tanıdık değildi. Ellerim kelepçeliydi. Bağırmaya çalıştım. Ağzımda bant vardı. Üşüdüğümü hissettim. Gözlerim sonuna kadar açıldı. Çıplaktım! Üzerimde sadece örtü vardı. Kapı aralandı. "Mmm!" Diye bir ses çıkardım. "Demekki uyandın..." duyduğum keskin sesle afalladım. Bu ateş'ti.

Yanıma gelince başucundaki gece lambasını açtı. Yüzünü daha net görüyordum şimdi. Etkileyiciydi. Kirli sakalları yüzünde mükemmel bir tablo misali duruyordu. "Şuan burda neden bulunduğumuzu merak etmiş olmalısın.." Başımı salladım. Üzerime eğildi. Soğukça "Senin için güzel planlarım var.." diyince gözlerim sonuna kadar açıldı. Üzerimdeki örtüyü alıp aniden yere fırlattı. Ben ise savunmasız bir halde ona bakıyordum. Çaresizdim.

Üzerindekilerden kurtuldu. Üzerinde sadece siyah boxeri kalmıştı. Yanındaki çekmeceden ip aldı. Gözlerim daha da açıldı. Dizimi dirseğime bağladı. Diğerine de aynı şeyi yapınca sonuna kadar ona açık bir halde olduğumu fark ettim.

Şu an kadınlığım gözünün önündeydi. Utanmıştım. Evli değildik. Bu tür şeyleri yapmamız şu an yalnıştı. Yavaşça üzerime eğildi. Bana değil kadınlığıma eğdi başını. "I-ııı?!" Onu uyarmaya çalışıyordum. Bana baktı. Gözlerim dolmuştu. Sürekli başımı iki yana sallıyordum.

Öpücük kondurdu ilk başta. Gözlerim sonuna kadar açıldı. Sonra o bölgeyi yalamaya başlamasıyla çığlık atarak başımı yastığa vurdum. Elleri kalçamı kavramıştı. Dilinin her hareketini teker teker hissediyordum. Bundan zevk almam yalnıştı. Kendimden iğrendim. Gözlerimden yaşlar akıyordu.

İçime giren sıcak dilini hissetmemle kıvrandım. Belim yay gibi gerilmişti. Gözlerine bakmaya çalıştım. Kapalıydı. Kaşlarını hafifçe çatmıştı. Diliyle içimde git-gel yapmaya başlamasıyla kafamı iki yana sallayıp çığlık attım. Hıçkırarak ağlıyordum. Yavaşça yüksediğimi hissettim. Dilinin yanına ek olarak parmağını da işe katmasıyla daha hızlı yükseldim.

Son yaptığı darbeyle tekrar belim yay gibi gerildi. Kendimi çığlıklarla bıraktım. Doğruldu. Dilini dudağında gezdirdi keyifle. Gözlerimi kaçırdım. Gözlerimden hala yaşlar akıyordu. "Konuşmak yok... sıra sende..." Dediği anda yüzüne çevirdim tekrar gözlerimi. Elime 2. Bir kelepçe daha taktı. Bu sefer etrafından dolamamıştı demirin. İlk taktığını çıkardı. Bacaklarımı kapattım. Önünde köpek pozisyonunda durmamı sağladı.

Boxerindan kurtuldu. Elini kalçasına yasladı. Ağzımdaki bandı çıkardı. yapmak istemiyordum. "Hadi.. konuşmak yok.. eğer konuşursan veya yapmazsan bende seninle düğünümde şahidim olup olmayacağını konuşurum.." dedi. O düğüne gidemezdim. Bu işi yapmak zorundaydım. Eğildim. Ucunu hafifçe yaladım. "Off!" Dedi. Başını arkaya attı. Ucunu ağzıma alıp emdim. Bir süre daha böyle uğraştıktan sonra ağzımda git-gel yapmaya başladım.

Hırlıyordu. Hareketimi hızlandırdım. Tek elimi çözdü. Elimle aletini tuttum. Saçlarımı topladı ve sıkıca tuttu. Ağzımdan çıkardım aletini. Zaten tükürük olmuştu. Elimle git-gel yapmaya başladım. İlk defa yapıyordum. Çok zevk alıyor gibiydi. Vücudu aniden kasıldı. Haykırarak göğüslerime boşladı. Gözlerimi kapattım. Beni tekrar aynı şekilde bağlayıp yatırdı.

Peçete ve ıslak mendille üzerimi temizledi. Ağzımı tekrar bantladı. Bitmemiş miydi? Yatakta hareketlenme olunca gözlerimi açtım. Gözlerine çevirdim bakışlarımı. Boş bakıyordu. O kıza evlilik teklif ettiğinde de, başkalarıyla konuşurkende... sürekli boş bakıyordu. Yaptığı esprilere bile gülmüyordu. Aklıma Ceyda gelince çırpındım. Nişanlısını aldatıyordu. "Boşuna kaçmaya çalışma..." diyerek üzerimde rahat bir pozisyon aldı. Aletini hissediyordum. Gözlerimden tekrar yaşlar akmaya başladı.

İçime hızlıca girdi. Gözlerim hafifçe açıldı. Çığlık attım. Geri çekildi. Aniden tekrar içime girdi. Yine çığlık attım. Ben bağlı olduğum için çok rahat işini hallediyordu. Hareketini hızlandırdı. Küçük göğüslerimi sertçe sıktı. Hıçkırdım. O içimde hızlıca git-gel yaparken ben ağlıyordum. 'Demekki tecavüz bu kadar kötüymüş' diye fısıldadı iç sesim. Çaresizce çırpınışlarını duymasını bekliyordun onun. Duymuyordu.

Kasılarak aniden kükredi. İçime bıraktı sıcak sıvısını. Gözlerim sonuna kadar açıldı. 'Ya hamile kalırsam?!' Diye düşündüm. Doğum kontrol hapı alırsam birşey kalmazdı diye düşündüm. Durur sanmıştım. Durmadan içimdeki hareketini devam ettirdi.

Üzerime yattı. Hala içimde git-gel yapıyordu. Göğüslerim her git-gelde sert vücudunda dans ediyordu. Kollarımı tuttu. Bu pozisyonu hatırlıyordum. Bu ona tecavüz ederken kullandığım pozisyondu. Tekrar o içimdeyken geldim. O, daha da hızlandı. Hırlayarak içimde boşladı tekrar. Derin nefesler alıyordu. Yavaşça doğruldu. Umutla yüzüne baktım. İçimden çıktı. Ellerimi ve bacaklarımı çözmesiyle içimdeki umut arttı. Ağzımdaki bandı çıkarmamıştı. Oturur pozisyona geldim.

Kolumdan tuttu ve yüzüstü yatağa yatmamı sağladı. Korkuyla gözlerim büyüdü. 'Yine mi?!' Diye geçirdim içimden. Üzerime yattı. Kollarımı tuttu. Ellerimi bir eline sabitledi. Bir elini kolumdan çekti. Eliyle aletini kadınlığıma sabitledi. Elini belime kaldırdı. Aniden içime girdi. Kafamı kaldırıp çığlık attım. Sert kaslarını sırtımda hissedebiliyordum. Git-gel yapmaya başladı. Hıçkırarak ağlıyordum. "Güzel mi ha!?" Diye hırladı.

İçimden yalvarıyordum 'lütfen dur artık! Hamile kalabilirim yapma! Sen evleneceksin! Senin bir nişanlın var!' Diye. Nafile. Ne duyuyordu nede durmak biliyordu. Hızını arttırdı. Bir süre sonra tekrar hırlayarak içime boşaldı. Bu üçüncüydü. Yorulmuştum. İçimden çıkıp ellerimi bıraktı. Ellerim öylesine önüme düştü. Kalkmaya çalıştım.

Yanıma geçti. Yatağa uzandı. "Şimdi sen üzerime çıkıp yapacaksın. Gel buraya." Dedi. Üzerine çıkmadım. Çekmeceden silah çıkartıp bana doğrultmasıyla korkudan gözlerim büyüdü. "Gel.buraya." diyerek kelimelere baskı yaptı. Yavaşça kalkıp üzerine geçtim. "Sen rahat durmazsın.. bekle." Diyerek yandaki kelepçeleri aldı. Kelepçeleri ellerimi arkamda birleştirip taktı. "Şimdi oldu." Diyerek tekrar yatağa uzandı.

Eliyle aletini sabitledi. Gözlerine yalvarır gibi baktım. O ise gözleriyle aletini gösterdi. Gözlerimi kapattım. İçime aldım aletini. Hıçkırık kaçtı tekrar ağzımdan. Tam kalkacakken belimden tuttu. Aniden beni kendine çekerek tamamını içine almamı sağladı. Gözlerim ardına kadar açıldı. Başımı yukarıya kaldırıp çığlık attım. Hepsi içimdeydi. Belimden beni yönetmeye başladı. Git..gel..git..gel.. o zevkle hırlarken ben ağlıyordum.

Minik göğüslerim özgür bir biçimde sallanıyordu. Elleri sertçe belimi kavradığı için kaçamıyordum da. Büyük aletinin içimde yaptığı hareketler zevk vermiyordu bana.. aksine canımı yakıyordu. Eğer evli olsaydık sonuna kadar zevk aldırdım. Ama şimdi olmuyordu.

Bir süre sonra kasıldı. Tam çıkacakken tekrar en derinime kadar girdi aleti ile. Kükrer gibi içime boşalttı sıvısını. En derinimde yüzüyordu şimdi onun sıvısı. Hıçkırarak başımı arkaya attım. "I-ıh." Sadece ağzımdan bu kelime çıkmıştı. Gözlerim karardı. En son ateş'in göğsüne düştüğümü hatırlıyorum. Gerisi sonsuz bir karanlık....

(+18 son)

BUZDAN KALP (Mafyanın Doğuşu) (Tamamlandı.)Where stories live. Discover now