39. (Final -part I- +18)

9.4K 171 0
                                    


-Yine dikkat :) +18 olacaktır büyük bir kısmı.. iyi okumalar..

(+18)

Odamıza vardığımız zaman beni yere indirdi. Kapıyı kapattı. Ben soyunacakken beni durdurdu. Bana yaklaştı yavaşça. Kokusu beni deli ediyordu. Boynuma yöneldi. Öpüyor, ısırıyor ve emiyordu. Ellerim yavaşça havaya kalktı. Kaslarını okşamaya başladım. Bir eli belime diğer eli pantolonumun düğmesine gitti. Düğmeyi açtı. Pantolonumun yere düşmesini sağladı. Pantolonun içinden çıktım.

Boynumdan çıkıp dudaklarıma açlıkla saldırdı. Eli çamaşırımın içine girdi. Elinde şimdi kadınlığım vardı. Okşamaya başladı. Ellerim omzuna çıktı. Ağzının içine inlemeye başladım. Bende bir elimi önce pantolonunun düğmesini, fermuarını açıp sonra boxerinin içine soktum. Aleti şişmişti. Elimle git-gel yapmaya başladım. Hırlıyordu o da ağzımın içine doğru. Tek parmağını içime sokmasıyla aletini sıktım. İnledik. Dudaklarımız ayrıldı. Birbirimizin omzuna alımızı yasladık.

Derin nefesler alırken tiz bir şekilde inliyordum her parmağını içime sokup çıkarışında. O ise inleme ve hırlama karışımı ses çıkarıyordu her aletine git-gel yapışımda. İkimizde birbirimizin geleceğini anladığımızda elimizi çektik. Ateş beni yere yatırıp bacaklarımın arasına yerleşti. Başını boynuma gömdü. Aletini kadınlığıma sürtmeye başladı. Bacaklarımı iyice açtım. Elimi sırtına yerleştirdim. Elleri belimi sıkıca kavramıştı.

Bu daha zevkliydi. Aletinin kadınlığımın üzerinde gidip gelişini zevkle hissediyordum. Boynuma bıraktığı öpücükler ve kulaklarımda çınlayan hırlamaları beni daha da zevke getiriyordu. İlk ben gelmiştim. Kolayca bana gelebilsin diye bacaklarımı beline sarıp kendime bastırdım ateş'i. Hızla benden uzaklaştı. "Bu böyle olmayacak!" Dedi. Çamaşırımı kenara çekti. Pantolonunu ve boxerini biraz indirip aletini ortaya çıkardı. Bir anda içime girmesiyle zevkten çığlık attım.

Hırlayarak içimde git-gel yapmaya başladı. Dirseklerimin üzerinde doğruldum. Kalçamı hareket ettirerek içimde daha zevkli hareket etmesini sağladım. Ben tekrar yaklaşıyordum. "B-ben geliyorum!" Diye çığlık attım. "Bende!" Diye bağırdı. Aniden içimden çıkıp üzerime boşaldı. Ben hala titriyordum. Ateş çamaşırımı çıkardı. Eğildi. Bacaklarımı sonuna kadar açıp kadınlığımı yalamaya başladı. Gözlerini kapatmıştı. Bende inleyerek başımı geriye yatırdım.

"Ateş çekil!" Diye çığlık attım başımı kaldırıp. Dilini içime sokup çıkarmaya başladı. Çığlık atarak zevk sularımı bıraktım. Hepsini yuttu. İğrenç gözükebilirdi. Benim çok hoşuma gitmişti. Ayağa kalktık. Üzerimdeki spermli gömlekten kurtuldum. Aynaya döndüm. Südyenim vardı sadece üzerimde. Ateş arkamdan yaklaştı. Südyeni koparır gibi çıkardı. Ona döndüm. t-şört'ünü çıkardım. Dizlerimin üzerine çöktüm. Pantolonunu çıkardım. Boxerini da çıkartınca aleti önümdeydi. Elimin temas etmesiyle havaya kalktı.

Elimle git-gel yapmaya başladım. Hırladı. Alabildiğim kadarını ağzıma aldım. Ağzımla git-gel yapıyordum. Ara sıra dişleyip dilimle etrafını çevreliyordum. Bir süre sonra elini başımda hissettim. Eliyle başımı ileri-geri yaparak git-gel yapmamı sağladı. Beni aniden kendinden ayırdı. Göğüslerime boşladı. Ayağa kalktım. Banyoya girdim ve üzerimi temizledim. Banyodan çıkınca tam önünde durdum. Beni döndürdü aynaya doğru.

Arkamdaki cüssesi benim cılız bedenimin arkasından dimdik gözüküyordu. Kaslı kollarını uzattı bana doğru. Elinin biri göğsüme diğeri ise kadınlığıma indi. Bacaklarımı açtığım anda "Sakın açma bacaklarını." Dedi. Kapattım. Göğsümü sıktı. İnledim. Her yaptığı hareketi görüyordum aynada. Parmakları hareket etti kadınlığımın üzerinde. Okşuyordu. İçime hafifçe bazı parmaklarını sokuyordu. Kadınlığımı okşayan elini tuttum.

BUZDAN KALP (Mafyanın Doğuşu) (Tamamlandı.)Where stories live. Discover now