🍬 Şeker Tadında 🍬

1.8K 281 71
                                    

Selamun aleyküm okurcanlar :)

Öncelikle Ramazan bayramınız mübarek olsun. Hayırlı huzurlu bayramlara erelim inşaallah :)

Sezon finali gibi bir bölüm paylaştığımın farkındayım 😄 Yeni bölümü Allah'ın izniyle bayramdan sonra en kısa zamanda paylaşacağım.
Finale biraz daha var efenimm😊

Kitabımın yazılmaya başlamasından itibaren 2 buçuk sene olsa da aklımda oluşması yıllarımı aldı. Yıllarımı dediğime bakmayın 20 yaşıma daha yeni basacağım :D

Kurgusu aklımın bir kenarında dolaşsa da etrafımı incelediğimde çok fazla satırlara kavuştuğumu söyleyebilirim. Evet, kahramanımızın yaşadığı bazı olaylar bizzat şahsım tarafından görülmüştür.

Kitabımızın isminden de anlaşılacağı üzere Rabbini Kalbinde Hisset, Rabbimizi gerçek manada hissetmemize ve ona yaklaşmamıza vesile olması için yazılmıştır.

Hiçbir zaman bir ateistin iman etmesi gibi bir amacım olmadı. Rabbinin varlığını bildiği halde onu kalbinde hissedemeyen bir gençti karakterimiz. Bu aynı Müslümanım elhamdülillah diyerek kelime-i şehadetin manasını bilmeyen bizler gibiydi bana göre. Bir nebze olsun bu durumu yok etmek, Rabbimizi kalbimizde hissedip gerçek manayı anlayıp anlatmaktı amacım.

Kendimi duamı yaşarken buldum.

Kitaba başlamadan önce, yazarken benim, okurken okuyucuların Allah'a yaklaşması için vesile olan bir kitap olsun diye dua ettim Rabbime. Ve gerçekten yazarken duamı yaşadım. Sizin değerli yorumlarınızla bu mutluluğum arttıkça arttı, içime sığmaz oldu. Hatta ve hatta kitabı iki kapak arasında birçok kişiye ulaştırma hayalleri bile kurmama yardımcı oldu. Şüphesiz yazan da biz değiliz, yazdıran da...

Elhamdülillah...

Her ne kadar oy ve yorumlarınızı eksik etmemenizi söylesem de okuyup geçen okuyucular olduğu gözle görünür biçimde. Olsun, beğensinler de varsın belli etmesinler dediğim çok oldu. Ta ki ilkokul öğrencisinin +18 kitapları okuyup,  mutlulukla yorum yaptığını görene dek.

Benim kitabıma ve İslamı anlatan diğer kitaplara gösterilmeyen ilgide değil gözüm. Öfkem uygunsuz kitapların ragbet görmesine.

Bakınız çok basit gibi görünse de bir neslin ahlakını çökertmek için yazılan bu kitapları yazan, okuyup da oy ve yorumunu esirgemeyen arkadaşlar günaha girdiği gibi günaha girilmesine teşvik etmektedir. Lütfen ama lütfen... Lütfen İslama hiçbir türlü uygun olmayan bu tür kitapları okumayalım, okutmayalım!

Sami'nin gelip esprisiyle gerilen ortamı dağıtması, öfkemi dindirmesi gerekiyor sanırım😄😄

Wattpad sayesinde çok fazla insan tanıyıp bunların arasından güzel insanları ayırabilmiş, dostluklar kazanmış olmanın verdiği mutlulukla yazıyorum. Elimden geldiğince yorumlara ve mesajlara cevap vermeye çalıştım. Görmediğim halde çok fazla insan sevdim. 41. Bölüme gelmeme yardımcı olan tüm okuyuculara teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.

Kalbiniz huzurla, mutlulukla dolsun.
Nice hayırlı bayramlara erelim inşaallah ...

Rabbini Kalbinde HissetWhere stories live. Discover now