27o κεφάλαιο

60 7 24
                                    

Ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και άρχιζα να συλλογίζομαι για όλα αυτά που μου είχαν συμβεί.Τι θα έκανα τώρα;Εάν δεν καταφέρει ο πατέρας μου να τους εμποδίσει να έρθουν τότε θα ανακαλύψουν και τους τρείς μας και μετά όλοι θα βγάλουν ό,τι συμπεράσματα θέλουν χωρίς να ξέρουν την αλήθεια.Γιατί έπρεπε να μπλέξω εκείνη την νύχτα;Επρεπε να μην είχα ασχοληθεί.Να το αγνοήσω αλλά όχι έπρεπε να συμμετέχω.Νόμιζα πως το θέμα αυτό δεν θα έβγαινε στην επιφάνεια δίχως μα σκεφτώ τους γονείς του όπου με το δίκιο τους θα θέλουν μάθουν και να φτάσουν στα άκρα για το παιδί τους.Δεν αντέχω να μην μπορώ να το πω σε κανέναν όλο αυτό που περνάω.Ούτε καν στην κολλητή μου δεν μπορώ και πόσο άλλωστε στους γονείς μου.

Τι μπορώ να κάνω για να ξεφύγω;Πρέπει να μην με πιάσουν.Αχ χριστέ μου συμπεριφέρομαι ως εγκληματίας.

Αρπάζω το κινητό μου και καλώ τον μοναδικό άνθρωπο που ξέρει από τέτοια.

"Τι έγινε;"άκουσα τον Γιώργο να με ρωτάει.

"Τίποτα.Πες μου,που θα κρυφτείς;"τον ρώτησα και περίμενα την απαντησή του.

"Τι έγινε;Φοβηθήκαμε;Λυδία,έχεις λεφτά να κάνεις ό,τι θες.Εγώ κινδεύω"μου είπε και ήθελα να του σπάσω τα μούτρα.

"Μου είχες πεί πως θα με καλύψεις και τώρα που χρειάζομαι την βοηθεία σου με παρατάς;"τον ρώτησα και ήμουν έτοιμξ να βουρκώσω.

"Εσύ μια Μάρτιν να ζητάς την βοηθεία μου;Χριστέ μου πόσο έχεις αλλάξει!"μου είπε και εγώ σκέφτηκα πως είχε δίκιο.

"Ναι εγώ μια Μάρτιν σου ζητάω την βοηθειά σου.Πες μου τι να κάνω,δεν ξέρω εγώ από τέτοια.Δεν νομίζω να τα καταφέρει ο πατέρας μου αλλά εάν πάω στην Αμερική δεν θα φαίνεται λες και είναι ένοχη;"τον ρώτησα και εκείνος γέλασε.

"Λυδία,ηρέμησε!Εάν τα καταφέρει ο πατέρας σου καλώς αν όχι το να φύγεις στην Αμερική είναι καλή σκέψη μόνο που οι γονείς σου θα πρέπει να σε καλύψουν στους μπάτσους.Ξέρεις ότι μπορούν να βάλουν άτομα να σε ψάξουν εκεί"μου είπε και εγώ ξεφύσηξα.

"Κατάλαβα.Είμαι καταδικασμένη"είπα απογοητευμένη.

"Κοίτα εγώ θα βρώ τρόπο να γλυτώσω.Εχω σχέδιο"μου είπε και εγώ άνοιξα την μάτια μου διάπλατα.

"Ωραία πες μου"του είπα παίρνοντας την πρωτοβουλία να ρισκάρω τα πάντα.

"Σκέφτηκα να πάω στο εξωτερικό αλλάζοντας όνομα ταυτότητα τα πάντα και ξέρεις να ζήσω για όσο χρειάζεται εκεί μέχρι να τελειώσει αυτή η ιστορία"μου είπε και εγώ το βρήκα τρελό.

With common pastsWhere stories live. Discover now