Capitolul 2.

4.1K 199 22
                                    

Ora a trecut chinuitor de greu știind ca cei 5 au privirile ațintite pe mine . I-am dat un mesaj Emmei spunându-i ca ne vedem la locul nostru din parcul liceului la pauza și mi-a dat teribila veste ca trebuie sa ne prezentam in amfiteatru deoarece directorul are ceva sa ne anunțe . De ce nu putea și el sa anunțe audio?
Am fost salvata de clopoțel și ironic , m-am ridicat in același timp cu cei 5. Mi-am dat ochii peste cap și am trecut printre ei ajungând prima la usa ,unde Emma ma aștepta cu un pahar de cafea mare . Doamne , cât o ador pe fata asta .

Ne-am dus împreuna in amfiteatru , facandu-ne loc mai greu printre toții acei elevi care blocau drumul. Am găsit 2 locuri libere undeva in fata , mai exact in rândul 5 și am așteptat cuminți sa își facă apariția directorul .

- Și cum sunt colegii tai cei noi ? ma întreabă Emma chicotind , fiind convinsă deja ca nu ii suport .

- Niște aroganți , care cred ca li se cuvine totul . am spus dându-mi ochii peste cap și mai luând o gura din cafeaua din mana mea .

- Doar pentru ca ți-am blocat intrarea , nu înseamnă ca sunt arogant . s-a auzit o voce din spatele meu , si nu a fost nevoie sa ma întorc pentru a afla cine este . Din tot amfiteatrul , fix aici s-au găsit sa se pună ?

Am ales sa le ignor sușotelile din spatele meu , și mi-am concentrat atenția spre scena , unde directorul s-a gândit sa își facă apariția .
Nu știu dacă șocul vederii lui Carter alături de director a fost mai mare sau faptul ca cei din spatele meu au zis 'Ce cauta șefu' aici?' . Am simțit cum pur și simplu îmi pica cerul in cap iar Emma era la fel de surprinsă ca și mine .

- V-am chemat astăzi aici pentru a va anunța ca ma retrag , datorită vârstei pe care o am . Nu va las de izbeliște , așa ca vi l-am adus pe domnul Carter Winchester in locul meu , știu ca voiați pe cineva mai tânăr , deschis la orice ideea , dar nu puteți spune ca nu v-am făcut toate poftele . Va doresc sa aveti un an școlar bun , sa faceți acest liceu mândru ca va are , iar celor din clasa a12- a le doresc mult succes la examenele finale și sa ajungeți la ce facultăți va doriți . Atât am avut de spus . Va doresc tot binele din lume ! a încheiat domnul Grayson discursul cu lacrimi in ochi. Mi-a plăcut ca director , organizam ce voiam noi și nu ne interzicea mai nimic . Eram intr-o stare de oarecare tristete, amintindu-mi de ceea ce făcuse omul din fata noastră , asta pana când am auzit un glas ușor răgușit care încerca sa tina un discurs. Carter Winchester , fostul meu 'sef' , persoana care ma proteja de orice , care m-a avertizat de la bun început in ce ma bag , care mi-a acceptat decizia de a ma retrage , sta acum in fata mea in calitate de director .

- Buna dragi elevi. Știu ca poate sunteți confuzi acum dar domnul Grayson a decis ca vrea sa își crească nepoții așa cum v-a crescut și pe voi in acest liceu . Nu o sa fiu un director pisălog pentru ca nu îmi sta in fire , dacă aveti idei referitoare la baluri sau orice alte activități , va rog sa veniți la mine și vom vedea ce vom face . Se apropie balul de toamna și prin acest intermediu o rog pe organizatoarea liceului , Katherine Knight , sa îmi prezinte in decursul următoarelor zile ideea pe care o are . Mulțumesc .

Nu știu dacă sa ii arunc cu ceva in cap , deoarece mi-a spus numele și toata lumea se uita la mine ca la mașini străine , sau sa ma bucur ca se afla aici . Mi-a lipsit , dar pur și simplu am încercat sa ii indepartez pe toți după ce ei au plecat alături de Sin si ne-au lăsat așa . Știu ca si Carter a făcut o pauza , dar vazandu-l aici .. pur și simplu nu îmi pot imagina asta .
M-am ridicat printre primii elevi alături de Emma , căreia ii spusesem in mare povestea , și ii mulțumesc ca nu a insistat cu vreo întrebare . Cei cinci magnifici se uitau la mine la fel ca restul elevilor , dar am ales sa ii ignor și de aceasta data și am ieșit din amfiteatru ducându-ma direct la dulap.

- Era acel Carter de care mi-ai povestit ? ma întreabă Emma cu o voce mică in momentul in care am ajuns in fata dulapurilor .

- Chiar el Emma . am spus oftând , luandu-mi caietul și manualul pentru Științe . Uram ca nu aveam decât 3 ore alături de ea .

- Crezi ca arogantii sunt noua lui echipa?

- Chiar nu știu. Rămâne de văzut . Ne vedem la pauza mare Emma , am nevoie sa îmi pun gândurile in ordine .

- Bine, îmi dau mesaj dacă ai nevoie . a spus blonda din fata mea , îmbrățișându-ma scurt.

Am plecat agale spre laboratorul de științe de la etajul al doilea al liceului , încercând sa nu fiu atenta la sușotelile celorlalți despre mine și am ajuns intr-un final in laborator . Mi-am ocupat locul la bancul de lucru de la geam, punându-ma pe scaunul din mijloc și bucurându-ma ca stau singura , pentru ca nu mulți au ales acest curs ; eu il găseam interesant . Mi-am scos micul penar cu cele necesare și am așteptat sa treacă și ultimele minute de pauza și sa vina profesoara . Îmi butonam telefonul linistita și prinsă in gândurile mele, pana când am auzit ceva trântit pe banc, facandu-ma sa tresar speriata. Mi-am ridicat privirea și am dat de 2 dintre arogantii găștii Fashion Week.

- Voi ce naiba mai vreți? i-am întrebat ușor iritată de atitudinea lor .

- Pai, după cum vezi, dar probabil nu ai văzut , ca erai prea ocupată cu telefonul ăla , bancul din spatele tău e ocupat de prietenii noștri iar singurele locuri libere sunt lângă tine . spuse săteanul din fata mea cu un zâmbet tâmp pe fata .

Mi-am întors privirea in spate și într-adevăr , banca era ocupată de ceilalți 3 din gasca , tatuatul aruncându-mi săgeți din priviri , cel cu dread uri uitându-se amuzat de situație iar brunetul pur și simplu având o privire care ma făcea sa cred ca ii pare rau de prietenii lui. M-am resemnat mutându-ma in stânga , nevrând sa stau între cei doi mainutoi timp de 50 de minute .

- Ii cunosti pe Carter ? ma întreabă blondul de lângă mine care își dădea cu mana in par din 5 in 5 secunde .

Am vrut sa ii răspund dar am fost salvata de profesoara care a intrat in clasa și ne-a anunțat ca vom avea activitate pe echipe, care va dura 3 ore pentru a termina proiectul , și ca vom lucra pe bănci , așa cum eram așezati . In prima faza ne-a dat 3 foi cu sarcinile pe care aveam sa le îndeplinim . Sistemul solar ; trebuia sa facem o macheta , sa scriem despre fiecare planeta și sa scriem despre zeii romani , ale căror nume erau inspirate de la planete .

- Facem schimb de echipe . o voce groasa s-a auzit din spatele meu , și m-am întors pe jumătate , ridicând o sprânceană in semn de întrebare .

- Dar poate eu nu vreau sa fac schimb de echipa cu voi. am spus pe un ton rece , păstrând contactul vizual cu tipul tatuat , care ma intriga atât de mult .

- Ceea ce vrea sa spună defapt prietenul meu idiot , e ca vrem sa facem echipa cu tine, pentru ca am vrea sa discutam unele lucruri . Dar el e prea nesimțit sa spună intr-un mod dragut. a spus brunetul , fapt ce l-a făcut pe tatuat sa își dea ochii peste cap. Nu știu ce legătura este între cei doi, dar este singurul in fata căruia nu comentează .

Am acceptat învinsă propunerea lor , nu aveam chef sa fac o scena in fata clasei , mai ales ca aveam o profesoara mai sărită de pe fix , și am trecut pe locul din mijloc , încercând sa ma concentrez pe ce aveam de făcut . La pictat nu eram buna , asta e clar , așa ca am ales sa scriu despre zeii romani .

- Bun, deci tu brunetule faci macheta iar tu arogantule vei scrie despre fiecare planeta . m-am trezit spunând încă cu nasul printre foi.

- De ce lui i-ai spus 'brunetule' și pe mine m-ai numit arogant ?

- Pentru ca asta ești . am spus evitându-i privirea .

Au oftat amândoi și i-am simțit așezându-se pe scaune mai bine și luând foile date de mine . Am simțit o mana peste a mea și am ridicat instantaneu privirea . Tipul brunet al cărui nume încă nu îl aflasem încă se uita cu o privire calma la mine dar tot odată îngrijorată . Ma uitam la el întrebătoare , pana când a deschis gura și a spus ceea ce îmi va alunga toată liniștea.

- Sin a revenit in branșă.

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum