Capitolul 14

2K 113 21
                                    

Îl apelez iar și îl aud cum zice un 'da' care a sunat mai mult ca întrebare . Îl avertizez sa vina singur ,sa aibă grija sa nu fie urmărit , sa nu le zica celorlalți unde pleacă si sa își ia totusi un pistol la el , pentru orice eventualitate . Îmi spune ca așa va face și închidem simultan apelul.
Ma întorc cu fata spre laptop la imaginea care a rămas și oftez zgomotos , dându-mi capul pe spate pe spătarul canapelei . Stephen îmi cuprinde obrajii între mâinile lui și ma sărută scurt și apoi pleacă pe scări , probabil in camera lui  .
Revin la poziția inițială și Aaron împreuna cu Ethan se uita foarte confunzi și ciudat la mine . Zâmbesc și dau din umeri , încercând sa ma scot . Închid laptop-ul și ma ridic , simțind cum mi-a amortit tot corpul .

- Cine ma duce și pe mine acasa ? întreb mai tare ca sa fiu auzita .

- Te duc eu, ca și eu merg acasa . imi spune Aaron și își inchide și el laptop-ul.

- Okay , ma duc repede sa ma schimb și mergem ?

- Sigur . Carter și Mariano știu ? intreabă făcând referire la mine și Stephen .

- Îți spun in mașina . ii răspund încet și o iau repede pe scări spre camera lui Stephen .
Deschid usa și îl găsesc stand pe pat cu un caiet pe picioare și cu stiloul in mana . Scria de zor acolo și își da seama ca sunt in camera când îmi simte greutatea pe pat . Îmi duc mâinile pe umerii lui , masand ușor și punandu-mi capul pe umărul lui stâng . Îl pup scurt pe obraz și îmi duc privirea spre caietul lui .

- Ce scrii acolo ? întreb foarte curioasa .

- Vrei sa îți citesc ? îmi spune .

- Da. răspund și el se întoarce spre mine . Eu stau turceste pe pat și el își pune un picior sub el și se concentrează pe caiet .

- 'There was a girl , who came like a hurricane in my life . I didn't see that coming . Was just a look into her big brown eyes to know that I will protect her until my last heartbeat. Everything started to make sense since I saw her and I tasted her lips . They tasted like a cherry coke in a sunny day at the beach . So fresh and I can't get enough of her . When she's not here , I feel incomplete but when I see her , my heart starts to melt again and let the feelings go into it ' . termina si eu simt cum lacrimile îmi curg pe obraji .

- E atât de frumos .. spun si încerc sa îmi șterg lacrimile dar mâinile lui pe opresc pe ale mele și îmi șterge el picăturile sărate care îmi curg pe obraji .

- Nu plânge babe . O sa fiu aici lângă tine pana când o sa te fac sa înțelegi ca eu chiar tin la tine mult și vreau ceva cu tine . O sa îți dovedesc asta . spune blând și eu ma arunc in brațele lui încercând sa imi stăpânesc suspinele . Ma strange puternic la pieptul lui și plasez un sărut umed pe gâtul lui . Ma ridic brusc si ma duc sa încui usa , de data asta sa nu mai între nimeni peste noi .
Ma întorc la el si ma pun in brațele sale , și îl sărut . Nu se aștepta dar se lasa pe spate și ma trage peste el . Îmi prinde parul in mana ca mai devreme și eu îmi mut buzele pe gâtul lui și plasez mici săruturi umede .
Fac totul cât pot de lent , miscandu-mi mâinile pe abdomenul lui , pe sub tricou. Îl simt cum tremura la fiecare atingere a mea și asta îmi da curaj . Încep sa îmi mișc ușor bazinul peste al lui când încep sa îl sărut , el scoțând un mic geamăt , sarutandu-ma mai apasat . Nu am timp de reacție , ca ma întoarce pe partea cealaltă de pat și se pune între picioarele mele , eu incolacidu-le in jurul lui . Se apleacă sa ma sărute și eu sunt de data asta cea care ii prinde parul in pumni și îl răvășește . El se mișca mult mai repede și mai haotic decât mine , ceea ce face și ca mică noastră 'frecare' sa se accentueze . Îl simt cum se întărește sub mine și zâmbesc drăcește , muscandu-i buza de jos și trăgând ușor de ea .

- Kate , ești gata ? aud vocea lui Aaron de partea cealaltă a ușii și îmi dau ochii peste cap , Stephen mârâind enervat .

- Unde pleci ? ma întreabă curios .

- Acasa . Ma duce Aaron . zic dându-ma jos din pat căutându-mi hainele de ieri . Îmi găsesc rochia și optez sa o iau in mana și sa plec in hainele lui Stephen .

- Astea rămân la mine , ca sa știi. spun și arat spre hainele pe care le port .

- Diseară rămâi aici ? întreabă schimbându-și tricoul .

- Vrei ? întreb

- Logic . Mergem împreuna la liceu mâine . îmi zice și deschide usa de la camera pentru a iesi împreuna . Coboram și Aaron era pe canapea , așteptându-ma.

- Sunt gata . spun și el își apuca cheile de la mașina .
Pornim spre usa și arunc o privire in oglinda de pe holul lui Stephen și constat cât de caraghios arătam . Hainele erau largi pe mine , in picioare aveam niște papuci de casa cu Batman și in mana rochia împreuna cu pantofii . Stephen dispare de lângă mine și se întoarce cu telefonul meu , aruncându-mi o privire de 'uitai ce era mai important. '
Când sa iesim , Stephen ma prinde de mana și ma întoarce , lipindu-și apasat buzele de ale mele . Ma retrag și ii zâmbesc , plecând spre lift cu Aaron.

- Sa ai grija de ea ! striga spre Aaron care ii face semn din mana ca a înțeles . Ii zâmbesc înainte ca ușile liftului sa se închidă și aștept seria de întrebări a blondului de lângă mine .

- Îmi zici și mie ce tocmai am văzut ? Ce se întâmplat ? ma bombardează cu întrebări când ajungem in parcarea subterana a blocului .

- Nu știu Aaron. Doar ca îmi place , mult . Vreau sa văd unde se ajunge și vreau sa îmi demonstreze ca vrea ceva serios . zic și îmi pun centura de siguranța iar Aaron pornește deja mașina .

- Dacă e sa fie , ar fi primul nu? întreabă ieșind din parcare

- Da . zic și îmi concentrez atenția pe telefon și pe priveliștea de afara . Constat ca Stephen nu stătea foarte departe de mine , la aproximativ 20 de minute .

Ajunși in fata blocului , ne-am despărțit , fiecare mergând in treaba lui. M-a întrebat dacă ma ia când pleacă la garaj și l-am asigurat ca vine Stephen sa ma aducă . A zambit și m-am îmbrățișat scurt , plecând .
Am urcat pana la etajul meu și când am ajuns in fața apartamentului , am găsit un plic gros pe podea . Mi-am deschis telefonul , fiind pregătită sa îl sun pe Stephen sau pe Carter , și am deschis plicul . In el se aflau poze cu mine , cu băieții , de la liceu , de la club , din fata apartamentului lui Stephen , și poze chiar și cu Sin . Cand am ajuns la ultima poza , am dat de un bilet . L-am întors și pe el scria cursiv , probabil cu stiloul : 'Venim curând :) '
Am început sa tremur și l-am apelat imediat pe Carter . Mi-a răspuns după doua tonuri de apel și nu l-am lăsat sa zica ceva , ca l-am intrerupt .

- Avem probleme cu europenii . Tocmai ce mi-au lasat un plic cu poze si un bilet in fața usii. spun

- Drace! Nu atinge usa sau tocul ei. Îl trimit pe Aaron la tine și ajungem și noi imediat . zice și inchide .
Ma sprijin de peretele opus apartamentului și încep sa plang .


Heiii, știu ca e scurt , dar promit ca ma revansez curând . Mulțumesc pentru voturi și pentru ca sunteți alături de mine și de aceasta carte .
Hugs ^^

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum