Capitolul 11

2.4K 112 20
                                    




Ajungem in sala de sport toti ; de data asta nu am avut probleme cu echipamentul , dar nu am luat tricoul lui Stephen iar pe mine . Toate privirile au fost atintite pe Mariano, care avea o pereche de pantaloni de trening pe el si un triocu mai larg , negru . Apreciez ca nu si-a luat totusi maieu, ca sa ma bat cu toate frustratele .

Ne-am asezat in linie dreapta, fiind intre Marco si Ethan iar Aaron a inceput sa 'strige' catalogul, facand prezenta . Blonda se afla si ea la ora, dar in partea opusa de cea in care statea Stephen, probabil era furtuna in micul lor paradis . Toti asteptau sa vada cine este Mariano, si eu imi mutam greutatea de pe un picior pe altul, de plictiseala . Chiat voiam sa imi consum energia care mi-a aparut brusc, si cateva ture de sala nu ar strica, sau macar un meci de baschet . Cand Aaron a strigat ultima persoana , Mariano a pasit in fata lui si si-a dres glasul . Atitudinea lui usor aroganta ma facea sa rad, dar imi muscam buzele cat puteam, ca sa nu ii stric momentul.

- Buna ziua elevi . Numele meu este Mariano Vaio si sunt noul vostru director adjunct si de azi inainte si diriginte . Stiti ca voi fi diriginte doar cand aveti probleme grave , deci nu ma zapaciti cu tampenii, mai ales fetele , pentru alte lucruri inafara de cele legate de scoala . Daca aveti vreo problema , ma cautati la biroul scolii , sau imi lasati mesaj la secretara, si voi afla cat mai repede . Ati inteles ?

Toti aproba iar cele mai multe fete sunt nervoase ca nu pot pune mana pe el .

- Acum, il las pe Aaron sa isi inceapa ora, dar va voi asista si eu . continua Mariano

- Pentru inceput , vom face cateva exercitii de incalzire apoi veti da 5 ture de sala . ne informeaza Aaron si noi incepem sa facem exercitiile pe care el ni le arata . Asta a durat in jur de 10 minute , apoi am inceput sa alergam ;noroc ca sala era foarte mare si nu simteai ca te sufoci . Alergam si eram prinsa in gandurile mele , cand il vad pe Mariano ca alearga langa mine . Imi zambeste si alearga in acelasi ritm cu mine .

- Vad ca tot in forma esti . imi zice el

- Am fost in depresie Mariano, alergatul era singurul lucru pentru care ieseam din proprie initiativa, din casa . ii explic si mimica lui se schimba in una trista .

- Imi pare rau ca nu am fost aici langa tine . imi zice el .

- Este okay, ai fost, dar la distanta . ii replic si zambesc .

Continuam sa alergam si vad ca ceilalti s-au oprit si se uita la noi. Cel mai probabil noi am alergat mai mult .

- Kate, Mariano, ultima tura ! striga Aaron la noi si ii raspundem printr-un gest din mana ca am înțeles .
Ii zâmbesc satenului și o iau înaintea lui , dându-i de înțeles ca e o întrecere și încearcă sa ma depășească , dar ajung prima in fata lui Aaron.

- Nu sunteți in forma , dirigu'! Ii zic și ranjesc drăcește spre el .

- Îți arat eu forma ! Replica tăios dar cât sa îl aud doar eu si Aaron.  Amandoi bufnim in ras si Mariano doar se uita incruntat la noi . Stephen ne arunca sageti cu privirea lui rece si eu doar zambesc spre el si ma duc langa Alec .

- Alec, mergem astazi pana la locatia de bal , sa incepem sa ne facem o schema de organizare ? zic pe un ton dulce si arunc o privire spre Steph care mai are putin si vine si ne bate pe amandoi .

-Sigur . imi replica si ma imbratiseaza scurt .

- Poti sa treci sa ma iei pe la 4 ? Sa apuc sa imi fac si eu un dus si sa ma schimb. continui

-Sigur. Putem dupa sa mergem pana in mall, daca mai avem timp, sa ma ajuti sa imi caut costum? ma intreaba Alec sustinandu-mi privirea . Nuanta ochilor sai e mai blanda decat ce a lui Stephen. Alec ii are albstru ca cerul pe cand Steph ii are spre gri, care se fac aproape negri cand se enerveaza . Imi scutur usor capul, stiind ca m-am holbat destul.

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum