Capitolul 3.

3.9K 179 17
                                    

"Sin a revenit in branșă"

Cuvintele astea m-au dat peste cap. Nu știam cum sa reactionez , la care dintre ei sa ma uit , ce sa spun sau ce sa fac in momentul asta . Cuvintele brunetului îmi sunau in minte continuu in timp ce ma uitam intr-un punct fix din fata mea. Mana celui din strânga mea a strâns-o pe a mea ușor , dându-mi sentimentul de compasiune . Nu aveam timp sa îmi plang de mila. Omul ăla a luat de lângă mine persoane importante . Nu poate reveni sa distrugă iar totul in jurul lui .

- Kate , spune ceva sau te duc pe sus la Carter .

- Ce doamne iartă-ma ai vrea sa spun ? Ați venit de o zi in liceul asta , aparent împreuna cu Carter , și acum veniți si îmi spuneti și de idiotul ăla . Cum ai vrea sa reactionez? Sa sar la gâtul vostru și sa ma pup ? Sa fac dansul fericirii? am spus nervoasa , simțind cum îmi explodează capul. Mi-am luat geanta , arucand in fuga in ea ce avea pe banc, si am ieșit din clasa , cu strigătele profesoarei in urma mea.
Puțin îmi pasa in momentul asta . Am luat-o la dreapta pe hol și am ajuns in fata biroului pe care scria mare "DIRECTOR" . Am deschis usa fără sa bat. Puțin îmi pasa de secretara aia bătrâna care se uita aiurea la mine. Am deschis o a2a usa și am dat de un Carter care se uita pe geam .
S-a întors spre mine, uimit . Probabil nu se aștepta sa dau navala așa peste el. Nu am așteptat sa zica nimic și i-am sărit in brațe . In momentul asta am nevoie doar de cineva care știe ce a fost înainte , sa ma tina in brațe . Mi-am afundat capul in scobitura gâtului sau, in timp ce el m-am ridicat fordandu-ma sa ma agat de el ca o maimuța . Eram un fulg in comparație cu ceea ce făcea el la sala . Am stat minute bune așa , eu cu capul pe el iar el cu fata in parul meu.

- Mi-a fost dor de tine bruneto. îl aud șoptind in parul meu .

- De ce ți-ai adus și marionetele alea ? N-au venit de nici o zi , și deja ma freacă la melodie . Zic indignata , încă cu fata in scobitura gâtului lui.

- Trebuie și ei sa meargă la un liceu , nu mai fii așa rea cu ei de la început , o sa va intelegeti bine . spune in timp ce ma da jos din brațele lui , facandu-mi semn sa stau pe canapeaua de lângă geam.

- Dar nu sunt rea. Tatuatul ăla ma scoate din sărite . Zici ca i se cuvine totul . zic bosumflată , întinzându-mi picioarele pe măsuța din fata .

- Ah, Stephen . zice râzând ușor . O sa fie o adevarata comedie sa va văd de acum înainte .

- Sa o crezi tu ca stau eu cu măscăriciul ăla langa mine .

- Cine e măscărici ? spune o voce ușor amuzata , de undeva din depărtare . Perfect . A venit și circul .

- Tatuatul ăla de e cu voi. spun uitându-ma spre usa , văzând circul cum intra pe rând in încăpere .

- Asculta aici fetița , nu îmi pasa cine ești sau ce dracu ai tu cu Carter , dar pastreaza-ți cuvintele pentru tine , pentru ca eu nu am nevoie sa le aud . spune infumuratul , uitându-se parca prin mine.

- Dar nu îți spuneam ție. Vorbeam cu prietenul tău care a întrebat . Nu te mai umfla atât , ca s-ar putea sa îți plesnească tricoul pe tine , și nu vreau sa văd populația feminină salivand o zi întreaga pe aici . spun pe un ton ironic , dându-mi ochii peste cap, și ridicându-ma de pe canapea .

M-am dus sa îl pup pe Carter pe o obraz, vrând sa plec cât mai repede dintre ei. Ma sufocau pur și simplu . Mai ales el . Avea o privire de criminal in serie , aproape scotea fum pe nări, dar eu nu aveam de gând sa stau acolo sa ii suport toanele .

- Kate, trebuie sa vorbim toți. spune Carter, punându-și o mana in jurul umerilor mei, tragandu-ma la pieptul lui.

- Nu vreau sa vorbesc despre Sin , nu acum. spun soptit, cu fata in pieptul lui.

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum