Capitolul 23

956 66 19
                                    




Imi simteam inima cum se sparge in mii de bucatele , si ma certam pe mine insami, pentru ca m-am deschis atat de mult in fata lui, intr-un timp atat de scurt , fara pic de retinere . Bratul lui Alec ma ghida pe holul liceului, pana la dulapurile noastre , iar cand am ajuns, am reusit intr-un final sa ii vad privirea ingrijorata .

- Esti ok? ma intreaba si imi da dupa ureche o suvita de par .

- O sa fiu. spun si oftez, apoi imi deschid dulapul luandu-mi cele necesare pentru cele 3 ore pe care le vom avea pana la pauza de pranz .

- Hai , avem literatura. zice si imi cuprinde iar corpul cu bratul sau; de data asta pozitionandu-l pe talia mea, tragandu-ma cat mai aproape de el. Mi-am mutat geanta in mana stranga si mi-am furisat si eu mana dreapta in jurul sau, facandu-l sa zambeasca.

- Noua ta curerire? aud din spate , in drumul nostru spre clasa, si ma intorc simultan cu Alec. Una dintre prietenele blondei se oprise in mijlocul drumului si se holba la noi. Fix in momentul in care ma pregateam sa ii raspund, Marco a trecut in viteza pe langa ea, lovindu-i bratul si facand-o sa se clatine pe propriile picioare.

- Hai fa pasi, ca ocupi tot holul. ii spune nebunul si pe noi ne bufneste rasul la figura pe care ea tocmai a facut-o.

- Nu esti normal.. ii spun lui Marco , iar el doar imi face cu ochiul, pornind inaintea noastra.

Bratul lui Alec m-a tras mai aproape de el ,inainte sa intram in sala de clasa si sa il vedem pe Stephen in banca cu blonda , in spatele lor aflandu-se una dintre prietenele ei, probabil asteptand-o si pe cealalta. Am intrat in aceeasi pozitie cu Alec pentru ca sala clasei era destul de lata ca sa avem amandoi loc .

- Esti ok? ma intreaba Alec soptit , pana sa trecem de Stephen

- Da, nu iti face griji. ii raspund suficient de tare incat sa il fac pe Stephen sa isi intoarca privirea la mine. Privirea lui era una pierduta iar ochii ii erau injectati. Parca fumase toata noaptea sau nu dormise. Probabil a doua varianta, avand treaba cu spalacita de langa el. Cand ea m-a observat, a incercat sa se sprijine de Stephen dar acesta a indepartat-o imediat, privind inainte, in gol.

Eu si Alec ne-am dus intr-o banca ceva mai in spate, stand in fata lui Marco si a lui Jason. Amandoi mi-au zambit cand m-au vazut si Jason mi-a strans mana in semn de salut, deoarece fix atunci intrase si profesoara noastra. O doamna cam la 60 de ani, dragutica, si foarte blanda cu nebunii de noi.

- Unde e celalalt blond? il intreb soptit pe Alec, scotand pe banca cartea de literatura

- A plecat in Canada, nu stiu pentru cat timp, mama lui nu e foarte okay, iar Carter l-a lasat. imi spune pe acelasi ton incet si isi scoate si el un caiet.

- Astazi o sa discutam despre Romeo si Julieta. se aude vocea profesoarei , in timp ce scrie titlul pe tabla.

- Nu putem discuta despre Dante? o intreb pisiceste si ma uit dragut la ea.

- Inca nu Kate. Asta este programa . spune si imi zambeste cald.

- Ugh. spun incet cat sa ma auda Alec si sa chicoteasca.

- Mie imi place Romeo si Julieta, e o poveste asa frumoasa de iubire. se aude vocea spalacitei de langa Stephen, si pot pune pariu ca acesta si-a dat ochii peste cap.

- Julieta avea 13 ani , ce ti se pare asa romantic la o copila de 13 ani si unul de 17 ani? intreb si profa ofteaza, stiind ca urmeaza un schimb de replici aprinse

- Tot este romantic. spune si plescaie o guma.

- Pai pentru una care a fost cu tot orasul de la generala, nu ma astept la altceva oricum. spune amuzat Marco si intreaba clasa izbucneste in ras.

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum