Capitolul 10

2.8K 153 29
                                    

Dimineața, aud niște zgomote in jurul meu , încerc sa le disting ,dar nu pot. Îmi deschid cu greu ochii , și constat ca ma aflam încă in brațele lui Mariano. In fata noastră se afla Carter care bătea din picior și întreaga gasca . In coltul camerei îl zăresc pe Stephen nervos , care își strângea pumnii de nervi. Ceilalți erau calmi, Marco mânca un mar, iar ceilalți cred ca s-au dus sa facă cafeaua .
Ma uit adormita la Carter ,zâmbesc ușor și încerc sa ma ridic din brațele satenului fără a îl trezi brutal .

- Neața . ii spun adormita prietenului,directorului, șefului meu.

- Neața era când m-am trezit eu la 6. Ai liceu la 9. Aveti defapt . E 7.30 . imi zice oarecum stresat .

- Okay, ma duc sa ma pregătesc atunci. zic in timp ce îl văd cum pleacă spre bucatarie .  Sa faci cafea ! țip in urma lui .

- Sa îl trezești și pe leneșul ăla ! țipă inapoi la mine Carter .

Ma întorc spre Mariano și îl observ cum a început sa se foiască in pat și sa ma caute cu brațele prin pat. Eram in șezut , așa ca m-a prins doar de talie . Încep sa ma joc in parul lui și sa îmi plimb degetele pe fata lui și peste barba proaspăt aranjata .

- Hai broscoiul meu, trezirea. Trebuie sa mergem la liceu , domnule director adjunct . spun și ma aplec sa îl sărut pe frunte . Acesta își deschide ușor ochii și îmi zâmbește ușor și ma trage spre el ca sa îmi sărute apasat fruntea .

- M-am trezit prințesa . Hai fugi sus și pregătește-te , vezi cu ce te îmbraci . îmi zice in timp ce eu ma dau jos din pat.

- Okay , Okay. Oricum mereu ai un hanorac la tine și pentru mine . zic și urc repede scările.

Ajung in camera mea și intru direct in dus . Nu stau foarte mult din criza de timp și ies repede din baie și ma îndrept spre dressing. Îmi arunc prosopul pe scaun și îmi aleg o lenjerie rochie ca sângele , o pereche de pantaloni de piele , o bluza ușor decoltată  și o geaca de piele îmblănită puțin . Ma îmbrac repede și ma machiez la fel de repede . In dimineața asta aleg sa folosesc cel mai sângeriu ruj, aceeași nuanta ca lenjeria , îmi aleg botinele si fug inapoi in bucatarie .
Când ajung jos , patul - canapea era făcut , Stephen rămăsese pe același scaun din coltul camerei , la barul care despărțea bucătăria de living stăteau Mariano și Carter , iar pe canapea și fotolii erau ceilalți băieți . Ma duc in bucatarie ,îmi pun cafea și îmi iau din dulap un baton proteic pe care îl desfac imediat. Ma așez lângă Carter pe un scaun înalt si îmi pun capul pe umărul lui. Acesta își duce o mana in parul meu și începe sa se joace cu parul meu.

- Cum a fost aseară ? ma întreabă interesat Carter .

- A fost okay. ii spun și aleg sa nu ii dau detalii .

Îmi ridic privirea spre Mariano și felul in care se uita la mine îmi dădea de înțeles ca a văzut apropierea dintre mine și Stephen din parcare , poate chiar și sarutul. Îmi notez in minte sa îl întreb mai târziu , dar pe moment îmi savurez batonul și cafeaua și ma bucur de liniștea data de faptul ca băieții mei sunt iar lângă mine .

- E 8:30, ar trebui sa plecam și noi. spune Carter cât sa aud eu și Mariano. Dau din cap afirmativ , mai apuc vreo 3 batoane și fug inapoi in camera sa îmi iau geanta in care arunc batoanele și verific repede dacă am tot ce îmi trebuie in geanta .
Când cobor , toți erau gata . M-am incaltat și eu și am ieșit in urma lor , închizând usa de data asta cu cheia . Au aflat prea mulți codul si trebuie sa îl schimb cât mai curând .
Cobor ultima cu liftul , însoțită de Carter, Mariano și surprinzător , de Stephen . Tatuatul nostru nu a scos niciun cuvânt pana acum și nu știu cum sa îl abordez , având in vedere cele petrecute cu câteva ore in urma .
Ajungem in parcare , aceasta fiind plină de mașini care mai de care . Imaginea din fata mea m-a făcut sa zâmbesc și sa îmi mut privirea spre mașina lui Mariano. Mustangul meu roșu preferat .

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum