Capitolul 8

3.1K 142 11
                                    

Stateam cu genunchii ridicați la piept , așteptând cu sufletul la gura povestea lui Stephen . Nu știu din ce motiv , dar ma atrăgea , la modul ca voiam sa aflu mai multe despre el . Cu toate ca la început, nu am putut sa îl suport , s-a schimbat totul in doar o zi . Priveam pierdută la fântâna din spatele lui , când am auzit cum își drege glasul și trage aer in piept . Vedeam pe fata lui ca nu ii este ușor sa vorbească despre asta .

- Hei , e okay dacă nu vrei sa vorbești despre asta . ii spun punându-mi o mana pe brațul sau .

- Nu, vreau sa îți spun . Vreau sa știi . Vreau sa îmi înțelegi stările și sa nu te indepetez de fiecare data când nu le pot controla . îmi zice privindu-ma in ochi .

- Bine , ia-ți cât timp ai nevoie Steph. ii zâmbesc

- Așa îmi zicea și Katie , sora mea . Ma întorceam de la o petrecere cu băieții , am intrat in casa in liniște, ca sa nu le trezesc pe fete, dar când am intrat in living , erau amândouă pline de sânge , pe canapea . Am început sa plang instant , și sa îmi spun mie ca e o gluma proasta de a lor . Dar nu a fost așa . Am sunat la poliție , apoi pe băieți , și cât am așteptat ca ei sa ajunga , am găsit un bilet pe masa , scria 'Sin came to punish sinners like you' . L-am ascuns in buzunar , ca poliția sa nu îl găsească. Am încercat sa caut răspunsuri , dar nu am găsit niciunul concret . Îl știam pe Sin de mult timp , ironic sau nu, dar tatăl meu îl cunoștea pe tatăl lui , fiind asociați , dar tatăl meu a murit de cancer când eu eram încă mic , dar chiar și așa , mi-l aminteam pe Sin . Nu înțeleg nici acum de ce a făcut asta . Dar din momentul ăla , nu am mai ținut la nicio fata . Toate au fost niște aventuri pentru mine , nu am vrut niciun atașament fata de nimeni . Tot timpul asta am crezut ca dacă ma atașez de cineva de sex feminin , va dispărea , iar eu voi suferi iar . Am devenit un insensibil de atunci , de 2 ani și ceva . Nu ma interesează de nimeni și nimic , doar de gasca și atât . Carter s-a ținut de capul meu mult timp ca sa îmi revin . Eram parte din grupul lui încă de când William trăia , auzisem de el , dar noi eram un grup de umplutura atunci , de diversiune pentru cei mari . Dar după accident , când și Carter a hotărât sa ia o pauza , mai ales ca ei au plecat cu Sin, și sincer nu le înțeleg motivul , noi am devenit oamenii lui de baza . Nu am vrut sa revenim la liceu , pentru ca eu l-am terminat împreuna cu Alec, dar , Carter ne-a spus de tine . Ne-a implorat din priviri sa venim și noi doi . Nu înțelegeam de ce e atât de atasat de tine , apoi mi-a spus întreaga poveste . Cum ai dat buzna peste ei , urlând la William , și ca aproape l-ai pocnit pe Carter pentru ca a intervenit între voi . A văzut in tine ceva . Te considera ca pe propria fiica , ești singura lui familie sa știi. Cu părinții nu prea mai tine legătura , așa ca doar tu mai contezi .

Am rămas fără cuvinte la povestea lui , încercând sa îmi imaginez prin ce a trebuit sa treacă de unul singur .

- De ce vrei sa fii apropiat de mine ? il întreb aproape soptit .

- Pentru ca asta am simțit din prima clipa când te-am văzut . zice privindu-ma in ochi .

- De ce ești atât de încordat când Alec se baga ?

- Pentru ca îmi e frica ca eu te indepartez și el știe cum sa îți între pe sub piele . Așa a făcut mereu , și când eram in liceu . Lumea îl prefera pe băiatul dragut , calculat și calm , nu pe nesuferitul de mine . zice nonșalant , dând din umeri

- Ești nesuferit uneori sa știi . Dar , nu știu cum sunt alții, dar eu mereu as alege o furtuna in locul unui moment de liniște . ii fac cu ochiul și ma ridic de pe banca , pentru a ma plimba puțin .

Ma întorc cu spatele la el , și fac câțiva pași spre fântâna când dintr-o data simt 2 brațe puternice in jurul meu care ma ridica de la sol și ma învârt. Tip de frica , apoi încep sa rad când Stephen ma înaltă și mai sus , învârtindu-se in cerc cu mine . Ma pune pe umărul sau , fugind cu mine spre fântâna . Îl bat cu mâinile pe spate pentru a ma lasa jos , dar ma ignora pana îmi simt picioarele pe marginea fântânii . Mâinile lui se afla pe talia mea pentru a ma ajuta sa îmi găsesc echilibrul , iar eu încerc sa îmi așez parul cu mâinile .

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum