Capitolul 6. - Perspectiva lui Stephen. Partea 1.

3.3K 154 7
                                    


O priveam cum stătea in brațele mele încercând sa își stăpânească suspinele . Ii mângâiam parul cu o mana , iar pe cealaltă o aveam pe picioarele ei, făcând cerculete cu degetele .
Sunt atât de insensibil ,dar, cu ea nu pot . Îmi amintește de sora mea . Mi-e așa dor de Emily și de mama , dar au ales sa ma lase atât de repede in lumea asta haină, care te distruge pe la spate pana sa ai timp sa realizezi ce ți s-a întâmplat .
Am stat cu Kate in brațele mele pana am simțit ca s-a liniștit , apoi mi-am pus 2 degete sub bărbia ei, ridicându-i chipul de pe pieptul meu. Culoarea ochilor  ei a căpătat o nuanță ștearsa datorită lacrimilor, iar in jurul lor era o culoare roșiatica. Îmi venea sa ma duc peste Carter și sa îl dau cu capul de toți pereții , pentru ca a făcut-o sa se simtă așa și sa plângă , dar trebuia ca măcar eu sa rămân calm. După moartea mamei și a surorii mele , nu am putut sa ma mai atașez de nicio persoana de sex opus . Totul era pasager , nu puteam sa mai am sentimente sau sa îmi doresc sa mai protejez pe cineva . Dar încăpățânata din brațele mele , m-a făcut sa am atât de multe flashback-uri in mai puțin de 24 de ore , cât nu am avut toată viața . Ziua de ieri a fost agitata pentru toți , iar atitudinea ei m-a uimit. Am rămas surprins de cum mi-a ținut piept când i-am blocat intrarea sau in biroul lui Carter . Pițipoanca aia a liceului m-a călcat rau pe coada când am văzut ca da in micuța noastră războinică. Știu in mare parte de la Carter prin ce traume sufletești a trecut in ultimele luni și sunt uimit de cât de puternica poate fi, dar mi-e frica ca va ceda și nu voi știi ce sa fac .
Carter mi-a spus clar și răspicat sa am grija cu ea , și dacă o supar sau o fac sa sufere in cel mai mic mod, îmi muta fața la spate , dar acum , eu ar trebui sa ii mut puțin fața pentru ca a reacționat așa in preajma ei.

O aud cum trage aer puternic in piept , apoi își ridica privirea spre mine de buna voie , iar o mana de a ei urca ușor spre obrazul meu , buricele degetelor ei mângâindu-mi ușor fata , facandu-ma sa zâmbesc .

- Iti mulțumesc , ca ești acum cu mine , știu ca m-am purtat nașpa , și îmi pare rau , dar indepartez pe absolut oricine de lângă mine . Prima data , viteza mi-a luat ce iubeam , a2a oară a plecat de buna voie . Pur și simplu mi-e greu .. îmi cer de pe acum scuze pentru următoarele dati când îți voi da bătăi de cap.  Spune ușor , evitandu-mi privirea , dar vocea ei fiind plină de emoții .

I-am mângâiat ușor parul, apropiind-o de mine ușor , plasând un sărut pe creștetul ei. Nu știam ce putea sa ii spun , cuvintele erau inutile in momentul asta , dar speram din suflet ca îmi simte inima cum bate nebunește .
Am auzit clopotelul cum suna de zor , semn ca prima ora deja s-a terminat și ca ar trebui sa ne pregătim pentru cea de a doua . M-am ridicat primul , dându-i mana lui Kate pentru a o ajuta sa se ridice , și am văzut cum se dezechilibrează ușor . M-am uitat la ea întrebător , și tot ce a făcut a fost sa își dea ochii peste cap și sa o ia înaintea mea .

- Cand ai mâncat ultima oară ? strig in urma ei , destul de tare .

- De dimineața om nebun , doar ai făcut clătite . o aud cum se rățoiește la mine , și jur ca e super amuzanta .

- Ai mâncat o amărâtă de clătită , femeie nebuna . Ma refer la mâncare consistentă .

- Ieri la cantina , acum grăbește-te ca avem istorie și face aia crize dacă nu ajungem la timp . spune in timp ce intra in liceu și se duce spre dulapuri .

Ii mulțumesc mintal lui Carter ca ne-a pus dulapurile lângă al ei și îmi iau și eu caietul din dulap, las cartea intenționat ca sa profit sa o tachinez toată ora . Pornesc in urma ei spre sala de clasa , iar când ajungem in fata acesteia , se aude clopotelul și o văd pe profa venind . Împing usa pe lângă Kate și o las sa între , și fac și pe bunul samaritean și o aștept și pe profa sa între , apoi intru și eu și ma așez lângă Kate . Îmi văd restul prietenilor in clasa , Alec se uita dezaprobator la mine , Marco și Jason rad pe sub mustăți , dar cel mai mult ma enervează privirea lui Alec . Care mai e și problema lui?!

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum