Capitolul 20

1.2K 76 12
                                    

IMPORTANT LA FINAL !

Tonul lui m-a facut sa ma cutremur , lucru care l-a facut pe Jax sa ma stranga mai tare, pentru a imi arata ca totul o sa fie okay. Ma desprind de el si acesta se pozitioneaza in fata mea. Langa Stephen ii observ pe baieti, iar Mariano imi zambeste si imi face cu ochiul. De ce e atat de fericit in momentul asta ? Ah, probabil pentru ca stie ca astia doi incapatanati se vor lua la tranta pe aici.

- Eu am venit aici sa ma antrenez , ce naiba cautati aici voi? imi fac curaj sa intreb si privirea lui Stephen ma arde .

- La el in brate te antrenezi? Te iei de mine cand tu faci exact la fel . scuipa cuvintele cu venin si imi simt pulsul cum o ia razna

- Tu masoara-ti cuvintele , ca imediat te zbor de aici. tuna de data asta Carter nervos la adresa lui Stephen .

- Nu o mai cocolositi atat. Lasati-o sa vada lumea reala in care traieste. Nu toti sunt la picioarele printesei. spune si foloseste ghilimelele in aer cand pronunta 'printesa' .

- Nici macar nu o cunosti , asa ca taci ! tuna Jax punandu-se mai bine in fata mea .

- Oh de parca tu o cunosti. O sa se joace cu tine asa cum face cu restul . De aia a lasat-o si William. continua sa scuipe venin catre mine . Lacrimile au inceput sa imi curga pe obraji la auzul numelui lui William .

- Nu stii nimic ! tip catre el plangand .

- Nu te mai smiorcai atat. spune si pleaca val vartej pe scări și aud usa trantindu-se .
Brațele lui Jax se înfășoară iar in jurul meu și ma lasa sa plang . Și plang, pana simt ca nu mai am lacrimi .

- Nu îl asculta , te rog. imi șoptește la ureche și imi da parul după aceasta .

- Doare ... îmi e dor de Will... .

- Îl vom gasi , îți promit . spune si se îndepărtează ușor . Ma privește blând și îmi șterge ultimele lacrimi de pe obraji. Ma săruta pe frunte și se îndepărtează de tot de aceasta data de mine . Il vad cum isi imbraca tricoul si eu ma scurg , la propriu pe langa perete.

Imi ridic genunchii sub barbie si incerc sa ma calmez. Cand imi ridic privirea il observ pe Jax cum vorbeste cu Carter in coltul cel mai indepartat de mine si pe Mariano tastand de zor pe telefon. Ma ridic de jos si ma duc spre scari cu dorinta de a iesi la aer. Le fac semn baietilor ca sunt okay si ies. Nu o vad pe mama in bucatarie si decid sa ies in curtea din spatele casei. Vremea era una placuta asa ca aleg sa ma intind in balansoar. Inchid ochii si ma las purtata de amintiri . Ma gandesc la William si la serile in care stateam cu el si Mariano pana tarziu in curtea asta . Ma gandesc la cum ei erau mereu acolo pentru mine . La imbratisarile lui , la cum ma tinea in brate cand simteam ca ma prabusesc, la cum ma astepta zambind langa masina cand ieseam de la scoala , cum statea cu mine si ma ajuta sa invat pentru testele importante, cum imi punea centura de siguranta de fiecare data cand mergeam cu el in masina.

' Promit ca te voi gasi Will' imi spun in gand si cand deschid ochii il vad pe Alec cu doua cani in mana . Ma ridic in sezut si imi trag cat pot de mult picioarele pentru a ii face loc. Imi inmaneaza o cana de cafea si se aseaza . Imi trage picioarele peste ale lui si soarbe din propria cana. Nu zice nimic , privind intr-un punct fix. Beau din cana mea si incerc sa imi trag picioarele, dar mi le prinde si le tine unde erau.

- Multumesc pentru cafea . spun si isi intoarce privirea spre mine , zambind .

- Cu placere. spune si imi zambeste cald .

- Banuiesc ca ai auzit tot ce s-a discutat la subsol. spun si mai iau cateva inghitituri din cafea

- Da, pot spune doar ca Stephen e idiot. Mereu a dau vina pe mine ca lui nu ii merg lucrurile, cand defapt el le strica cu mana sa. Eu mereu am fost acolo sa ii repar greselile , dar el a vazut totul ca pe o competitie. De aia nu am incercat sa ma imprietenesc foarte mult cu tine de cand am ajuns, pentru ca am vazut ca avea ochi doar pentru tine, si stiam ca de data asta avea sa imi zboare creierii daca 'te furam' . spune

- Ochi pentru mine , si altceva pentru altele . Ma frustreaza mai mult faptul ca nu vrea sa recunoasca asta. Si ca a venit la mine imediat dupa ce a fost la ea, mirosind a ea. Ca si cum eu eram backup-ul lui. Am obosit sa fiu asta pentru cineva, asa cum eram pentru Neels. Stiam ca e toxic dar m-am incapatanat atat de mult sa cred ca nu era, si ca era totul frumos. Singurele constante din viata mea au fost Will si Mariano. Si m-au invatat sa nu trebuie sa ma multumesc cu putin. Sa primesc ceea ce ofer la randul meu, nimic mai putin. spun totul ca o confesiune catre el . Adoram ca era calm si calculat in tot ceea ce facea, gandindu-se mereu inainte sa spuna ceva sau sa actioneze.

- Stiu ce spui, si te inteleg perfect. Pune-te pe primul loc , cel putin in cazul de fata. Focuseaza-te pe treaba pe care o ai, pe liceu si pe organizarea balului. De restul ne vom ocupa noi. Suntem o echipa de data asta . Probabil nu mai crezi in promisiuni, asa ca nu voi spune ca iti promit exceptionalul, iti pot spune doar ca vom face tot ce putem ca sa fie bine.

- Daca plecati si voi? intreb si ma asez langa el , cu picioarele balansand usor .

- Eu personal nu voi pleca, si iti pot garanta asta si pentru ceilalti.

- Mi-e frica . spun sincera si las un oftat sa imi elibereze pieptul de toata incarcatura emotionala .

- Stiu , dar transforma asta in ceva care te face puternica. imi spune si isi inconjoara bratul in jurul umerilor mei, tragandu-ma la pieptul sau.

Linistea se lasa intre noi, si ma bucur de asta. Ma bucur de zgomotul pasarilor si de adierea usoara a vantului. Imi este al naibii de frica , nu pot sa neg asta. Dar trebuie sa ma adun, trebuie sa devin pana la urma femeia care m-au invatat cei doi de-a lungul anilor ca o sa fiu. Puternica . Incerc sa ma motivez singura , in timp ce Alec se joaca in parul meu, aproape adormindu-ma .

- Ma adormi asa . spun incet , facand aluzie la degetele lui inclestate in parul meu.

- Scuze, nu am facut-o cu intentie . Ma calmeaza asta .. spune la fel de incet ca mine si isi retrage mana .

- Nu, e okay, continua , ma calmeaza si pe mine . ii comunic si isi impleteste la loc degetele lungi in parul meu rasfirat . Inchid ochii si il strang mai tare in brate.

- Care e povestea ta ? imi fac curaj sa intreb si pentru cateva momente, mana lui se opreste din ceea ce facea iar pulsul ii creste .

- O sa ti-o spun intr-o zi.

Revenim la linistea noastra si ma gandeam cum de Stephen nu putea sa fie asa, calm si linistit.


- Deranjez ? aud o voce si imi deschid ochii , privindu-l de data asta pe Sin. Era imbracat in negru, dar de data asta si-a inlocuit nelipsita geaca de piele , cu una de blugi.

- Pe tine cine naiba te-a lasat in casa? intreb dezlipindu-ma de Alec.

- Chiar tatal tau. spune si zambeste triumfator

- Tatal meu? Sigur nu il confunzi? Ultima data voia sa te toace . intreb curioasa

- Da, chiar el. Putem vorbi? intreaba si asteapta un raspuns din partea mea .

- Este in regula , eu trebuie sa merg sa verific niste comenzi pe care tu , domnisoara , le-ai facut pentru bal. imi spune Alec pe un ton care ar trebui sa ma faca sa ma simt vinovata, ca si cum m-ar certa ca am uitat. Chicotesc la fata serioasa pe care incearca sa si-o pastreze . Ma saruta pe frunte si se ridica de langa mine , salutandu-l dintr-o miscare a capului pe Sin.

- De ce ai venit ? il intreb pe Sin si incerc sa par cat de serioasa pot.

- Cred ca ai nevoie de niste explicatii, nu? intreaba si se aseaza in fata mea , pe gazon, in pozitie turceasca .

- Te ascult .














Hellloooo . Surpriza!!! Am incercat sa scriu capitolul mai repede pentru voi, pentru ca stiu ca va tot las in pom de fiecare data. Am trecut pragul de 40k views si nu pot decat sa va multumesc din suflet, sunteti cei mai tari !

Am nevoie de ajutorul vostru! Vreau sa incep si o alta carte in paralel , si am nevoie de un nume pentru personajul feminin, eventual si o actrita/model/cantareata cu care sa o asociez . Nu imi vine nimic in minte si chiar m-ati ajuta enorm daca mi-ati da cateva sugestii.

Also, astept parerile si intrebarile voastre in comentarii .

Hugs !

*nu este un capitol editat *

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum