Capitolul 19

1.1K 76 7
                                    


La scurt timp am primit pe telefon filmarile de azi din trafic si din locurile in care Sin a fost cu Neels, plus o poza cu el de acum. I-am trimis totul lui Aaron pe laptop si m-am intors la documentele mele. Tata impreuna cu ceilalti discutau de zor la o distanta destul de considerabila de noi si pareau foarte concentrati. Stephen ii arunca lui Jax sageti cu privirea, dar blondul il ignora in totalitate, fiind prins in niste documente care pareau destul de vechi, dupa starea dosarului in care se aflau. 

Mi-am continuat activitatea mea alaturi de mama , ignorandu-i pe baieti pentru moment. Sincer, nici eu nu stiu ce cautam exact in acele tranzactii si rapoarte, dar sigur aveam sa imi dau seama de-ndata as fi vazut ceva ciudat. In casa se auzeau doar sunete de pagini date si degete pe tastatura .  Dupa putin timp, mama m-a anuntat ca se duce sus, spunand ca e foarte obosita si abia isi tine ochii deschisi. Atunci mi-am aruncat si eu ochii spre ceas si am vazut ca este ora 1 seara deja. Mi-a sarutat fruntea apoi s-a dus la tata sa-l anunte ca merge sus si acesta a sarutat-o la randul lui pe frunte. Carter si Mariano au luat-o pe rand in brate iar aceasta s-a facut nevazuta pe scari. Am zambit la imaginea ei atat de apropiata de baieti, si ma bucur enorm ca il sustine pe tata in orice , si pe mine la fel. Alte mame si-ar fi inchis fetele in casa, daca faceau ce am facut eu pe la curse . Dar nu, ea chiar a venit la unele curse si m-a incurajat de pe margine. Pe langa toate astea, il ajuta pe tata cu firma si toate proiectele lui, legale sau mai putin legale. 

Mi-am intors atentia la toate actele din mana mea si am inceput sa le rasfoiesc iar. Eram atat de prinsa in niste mail-uri si scrisori incat abia am observat cand o cana aburinda mi-a fost pusa in fata. Imi ridic privirea si dau de un Jax zambitor care asteapta sa iau cana din mainile lui. O apuc cu ambele maini si un miros de ciocolata calda imi invadeaza simturile. Ii zambesc inapoi si el pleaca spre baieti. Sorb din lichidul maroniu iar papilele gustative imi sunt rasfatate. Intreg corpul imi este strabatut de un val de caldura, de care nu imi dadusem seama ca am nevoie pana in momentul respectiv. Usa care da spre gradina se aude si imi intorc privirea sprea locul cu pricina . Se pare ca tata a deschis-o pe aceea pentru a iesi la fumat baietii. Il vad pe Stephen intrand , dandu-si cu mana prin par pentru a il aranja la loc. Privirea nu imi poposeste mult pe chipul sau si ma intorc la treburile mele.

Nu dureaza mult si simt cum fotoliul de 2 locuri pe care stau se lasa pe partea de langa mine. Imi ridic privirea si dau de un Stephen tulburat. Ma uit crucis la el si el ofteaza .

- S-a intamplat ceva? il intreb 

- Toate astea s-au intamplat. Cum de nu esti speriata ? ma intreaba 

- Daca as lasa frica sa ma acapareze, as sfarsi intr-o depresie mai crunta decat cea din care tocmai am iesit. Trebuie sa ma adun ca lucrurile sa mearga asa cum trebuie. spun si incerc sa evit contactul vizual cu acesta. 

- Cine e acel Jax ? intreaba pe un ton mai incet, ca sa nu fie auzit de acesta sau de ceilalti.

- Este prieten si partener de al tatei. I-am varsta o cutie de vopsea pe motocicleta prima data cand l-am cunoscut, de atunci ne intelegem bine. spun cu privirea inca in documentele alea afurisite. 

Pentru cateva momente se pastreaza linistea intre noi, asta pana cand il simt mai aproape de mine. Totul putea sa mearga perfect si sa eliminam tensiunea dintre noi, dar intre tricoul lui mirosea a parfum de femeie , capsuni si trandafir. Si doar o singura persoana foloseste combinatia asta oribila. Blonda din liceu, care il vaneaza de cand a pus piciorul prima data pe holul liceului. Nu stiu de ce, dar mici lacrimi se aduna in ochii mei. Poate pentru ca speram ca nu se va duce la ea, sau pentru ca venise sa ma caute la apartament dupa ce plecase de la ea . 

- Pleaca de langa mine . spun pe un ton incet si sugrumat . A sunat atat de incet inca nici macar nu stiu daca m-a auzit cum trebuie.

-De ce ? Ce s-a intamplat? intreaba nedumerit 

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum