Capitolul 13

1.9K 104 9
                                    

Am sărit de pe Stephen care doar și-a dat ochii peste cap . Nu am avut timp de reacție căci Mariano a sărit spre Stephen si l-a apucat de tricou , ridicându-l din pat, aducându-l la același nivel cu el.  Pumnii lui Stephen s-au strâns și din lateral puteam observa cum privirea lui s-a întunecat .

- Pot sa explic . spun temătoare și cei doi își întorc privirile spre mine. Mariano e încă nervos iar Stephen zâmbește drăcește in coltul gurii .
Ma ridic din pat și ma pun in fata lui Mariano , făcându-l astfel sa ii dea drumul lui Stephen și sa se concentreze pe mine . Mi-am dus o mana pe fata lui și am simțit cum se calmează sub atingerea mea . Stephen mârâia in spatele meu dar eu încerc aici sa ii salvez fundul de o bătaie pe cinste de la italian .

- Putem vorbi singuri ? spun și Stephen aproba cu o mișcare din cap și pleacă din camera , lăsându-ne singuri .
Ne-am asezat pe marginea patului , eu stand turceste in fata lui și zâmbind ca o fraiera .

- Kate , dacă mai zâmbești mult, ma faci sa îmi doresc mai mult sa merg sa ii aranjez fața. spune și eu îmi concentrez de data asta atenția asupra lui .

- Simt niște fluturași in stomac in preajma lui Mariano . Simt ca pot sa fiu eu , așa cum sunt cu tine și Carter , ca pot sa plang si el sa ma țină in brațe , ca pot sa rad și el sa alimenteze rasul meu . spun și mana mea o cuprinde pe a lui .

- Nu vreau sa suferi prințesă. zice încet și mana lui o strânge mai tare pe a mea .

- Toți suferim din iubire la un moment dat nu? întreb

- Suferim , dar inima ta e prea fragila acum . continua

- Will trăiește iar inima mea se formează la loc . Nu ma las pana nu îl văd iar lângă noi . Mereu o sa fiu prințesa ta și tu broscoiul meu . Mereu o sa fii tu mentorul, antrenorul și prietenul meu cel mai bun. Dacă e sa fie ceva între mine și Stephen , asta nu va schimba nimic între noi , și tu tot cu mine in apartament vei sta . spun in timp ce îl strâng tare de mana și ii zâmbesc .

- Doar ai grija Rosie . Îl știu pe Stephen și e băiat bun, doar ca are unele scăpări și imi e frica sa nu te rănească , involuntar .

- O sa fim bine . O sa ma cuibăresc la pieptul tău ca atunci când eram mică și făceam vreo boacănă și ma temeam ca mama și tata ma vor certa . Tu ma strângeai tare in timp ce eu eram ghemuită la pieptul tău și îmi spuneai ca ești acolo sa ma aperi .

- Și totusi știai ca nu te cearta niciodată . spune râzând

- Îmi plăcea sa stau la tine in brațe . dau din umeri și rad .

- Restul sunt jos . Vii? spune și se ridica .

- O întrebare. Tu m-ai schimbat ? întreb când ajung aproape de usa .

- Normal, doar nu crezi ca îl lăsam pe el sa te atingă ?

Doar îmi dau ochii peste cap și cobor alături de el spre living . Toti erau acolo ocupandu-și timpul cu diferite activități și având câte o cana de cafea in fata . Ethan și Aaron aveau câte un laptop in brațe și tastau de zor pe acestea. Merg silențios și la aplec peste canapea , fix între ei . Se sperie pe moment și eu încep sa rad . Ma pupa amândoi pe obraji și se întorc la activitatea lor . Arunc o privire și constat ca analizau niște poze și documente .

- Ce analizați aici? întreb curioasa și simt o mana pe spatele meu. Ma întorc și Stephen îmi zâmbește și se apleacă și el spre băieți , mana sa ținându-ma lipita de el.

- Sunt pozele , filmările și documentele trimise de Sin . Vrem sa vedem dacă e adevărat ce zice și sa vedem cum au acționat europenii. Și dacă le-a dat cineva informații . îmi explica Ethan.

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum