Capitolul 5

3.7K 188 19
                                    

- "Sa fie liniștea de dinaintea furtunii ? îl întreb pe Aaron aproape soptit ."

Masina continua sa se țină după noi , corpul meu începând sa tremure ușor . Am văzut unul dintre mall-uri in fata , și i-am făcut semn lui Aaron sa între in parcarea subterana , având ca idee sa ne facem pierduti printre mașinile de acolo și eventual sa intram in mall.  Zis și făcut.

Am pierdut Audi-ul negru pe la etajul 2 al parcării , iar noi ne-am continuat drumul pana la etajul 4, coborând din mașina și blocând ușile .

Mâinile încă îmi tremurau , Aaron văzând asta , îmbrățișându-ma brusc foarte strâns.

- O sa fie bine . îl aud șoptind ușor in parul meu

- Amândoi stim ca asta e abia începutul . oftez ușor , intrând împreuna in imensul mall.

Nu aveam de gând sa ajung astăzi in mall, dar am profitat de situație și l-am plimbat pe Aaron in câteva magazine , cu scopul de a îmi face o idee privind rochia pentru balul școlii , eventual și pentru ziua mea . Dar nu mi-a plăcut nimic in mod special , și am plecat din toate magazinele doar cu o pereche de blugi , un hanorac și un tricou. Aaron a trebuit sa își caute o geanta sport pentru echipamentul pe care vrea sa îl lase la liceu , spunând ca nu are chef sa își ia de fiecare data ceva și le lasa acolo, iar gentile lui de sport de acasa sunt prea prețioase pentru a fi lăsate in vestiarul nostru.
După ce am colindat jumătate din mall, am văzut scris mare "FOREVER 21" și l-am tras la propriu pe Aaron după mine acolo . Era magazinul unde îmi găseam haine atat la fete , cât și la băieți . Spre norocul meu, Aaron nu a comentat nimic și chiar și-a luat câteva tricouri și câteva perechi de pantaloni pentru a le proba . Eu mi-am ales 2 perechi de blugi, câteva bluze , și niște colanți pentru sport pentru ca nu mai am de gând sa ma duc in pantaloni scurți la ora de sport , cu gasca de nebuni după mine , iar ideea lui Aaron cu lăsarea lucrurilor la liceu e chiar buna , cu toate ca as vrea sa ii mai port tricourile lui Stephen ?
Ce naibii am ? Îmi scutur capul pentru a alunga acel gând stupid cu Stephen și îl urmez pe Aaron spre cabine . Am intrat in cabine alăturate , și am început sa probăm tot ceea ce ne-am ales. Cred ca tot magazinul ne-a auzit comunicând din cabinele de proba dar in momentul ăla chiar ma simteam bine , uitând de incidentul petrecut cu ceva timp înainte .

După ce ne-am cumpărat câteva chestii , am hotărât sa mergem sa mâncam pentru ca eram lihniți și obosiți. Ne-am cumpărat câte o salata greceasca și câte 2 sticle de apa de fiecare și ne-am asezat pe terasa mall-ului pentru mai multă intimitate .

- De când îl știi pe Carter? aud vocea lui Aaron care ma scoate din visare . E a2a oară pe ziua de azi când trebuie sa dau explicații referitoare la asta , și tind sa cred ca nu va fi și ultima , pentru ca nu știu cati oameni a mai adus nebunul ăla in echipa .

- Cam de 2 ani, in Februarie se fac 3. Dar probabil știai și tu asta de la el .

- Tot ceea ce știam de la el e faptul ca ar face orice sa te protejeze , pentru ca ești sora pe care el a pierdut-o acum câțiva ani. Te iubește mult Kate, iar in lunile astea , in care abia ați comunicat, a fost turbat . Dar ți-a dat spațiu. Fostul director e un fost asociat de al lui, iar când i-a propus sa ia el postul , nici nu a mai stat pe gânduri și a acceptat . Te vrea in siguranța , iar cu Sin prin preajma , nu ar mai fi rezistat fără sa te știe bine .

Am înghițit in sec la ceea ce am auzit , nu știam ca sunt atat de importantă pentru el încât sa ii vorbească pana și lui Aaron despre mine .
Ne-am continuat salata , iar intr-un final am plecat din mall, iar Aaron m-a dus acasa , și am constatat amuzați ca sta in scara de bloc de lângă a mea . Am urcat cu toate pungile in apartament , cu toate ca era o zona mai liniștita, cartierul era unul modern și luxos as putea spune . Mi-am permis sa le cer părinților mei sa îmi cumpere duplexul de la ultimele 2 etaje, pentru a putea avea acces complet pe terasa.

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum