Capitolul 16

1.8K 86 13
                                    

M-am cuibarit in bratele lui Stephen si am incercat sa ma incalzesc. Atmosfera era tensionata si stiu ca asa urmeaza sa fie ultima perioada, dar pe langa asta , stiu si faptul ca nu pot sa las asta sa se intample. Tensiunea asta ne-ar distruge psihic pe toti si am ajunge la multe certuri intre noi.

Alec imi zambea incurajator si parea fericit ca ma aflu in bratele lui Steph. Mariano, Sin si Carter aveau o conversatie in coltul camerei , fiecare avand cate un pahar de tarie in mana . Mariano mi-a zambit ridicand usor paharul, semn ca eu va trebui sa conduc inapoi acasa. Am ras usor si el doar si-a dat ochii peste cap, amuzat de reactia mea .

-Daca tot suntem aici, si avem cumparaturile facute, mai facem si noi de mancare ? intreb si toti isi intorc privirea spre mine. Le zambesc ca un copil mic si ei incep sa rada. Ma bosumflu si Stephen ma pupa pe frunte chicotind .

-Daca mai razi si tu de mine, te bat. ii zic uitandiu-ma urat la el.

-Gata sefa, sunt cuminte. Nu vrei tu sa iti aduc laptop-ul si sa te apuci de chestiile pentru bal, si noi ne ocupam de mancare? ma intreaba Steph

- Dar vreau si eu sa ajut... , ma plang ca un copil mic .

- Stai in patura aia la caldura si nu mai comenta atat si fa alea pentru bal, ca mai avem 3 saptamani jumate pana la el . imi zice Mariano , incercand sa fie serios .

- Bine, gata. Adu-mi si mie laptop-ul tau. ii zic si isi da ochii peste cap , plecand spre camera de supraveghere, in care se aflau monitoarele si sistemul de securitate.

- Adu-i-l pe al meu. striga Carter in urma lui si el ridica mana in semn ca a inteles.

- Negru si alb sau negru si rosu ? intreb si toti se uita la mine confuzi.

- Huh? intreaba Sin

- Tematica pentru bal capcaunilor . le explic si imi dau ochii peste cap .

- Negru si rosu . raspund la unison .

- Vedeti, ce era asa greu ? zic si deschid laptop-ul lui Carter care tocmai mi-a pus pus in brate. Mariano imi ciufuleste parul si eu scot limba la el bosumflata. Cand acesta se deschide, vad ca pe ecran era o poza cu mine, Carter, Will si Mariano de acum 2 veri, din LA. Zambesc nostalgica si ma uit la Carter cu ochii usor umezi. Isi da seama despre ce este vorba, si vine in spatele meu. Mainile lui imi maseaza usor umerii si ma las un mic sarut pe parul meu, oftand si el .

- O sa fim la fel micuto, iti promit. imi spune si ma strange in brate. Imi pun mainile peste ale lui si zambesc.

Stephen a plecat sa ii ajute pe baieti si eu m-am pus pe cautat, salvat, facut o mica prezentare, salvat poze, si toate cele. Am salvat si cateva numere de telefon de la diverse firme pentru decoratiuni florale . Un miros placut a inceput sa vina dinspre bucatarie si am lasat si eu laptopul pe masa din fata mea. Am mers usor spre bucatarie si m-am rezemat de tocul usii. Toti faceau cate ceva si am inceput sa zambesc la imaginea din fata mea. Toti aveau cate un sort pe ei, pana si Sin, care taia niste legume impreuna cu Alec. Stephen si Mariano pregateau niste burgeri iar Carter si Aaron pregateau carnea pentru gratar. Pe geam i-am vazut pe restul afara, pregatind gratarul si amuzandu-se unul de altul ca nu reuseau sa aprinda focul.

- Miroase bine aici. spun si toti se intorc spre mine si eu doar zambesc la ei. Agat si eu un sort de bucatarie si ma pun sa tai legume. Mariano a dat drumul la radio si niste melodii ritmate se aud una dupa alta. Eram intre Sin si Alec , ajutandu-i sa termine mai repede legumele , si nici nu mi-am dat seama ca incepusem toti sa ne miscam pe ritmurile melodiilor de la radio. M-am uitat la Sin, caruia in mod normal as fi vrut sa ii infing cutitul din mana, direct in gat, si am vazut un tip care a trecut prin multe, si care se bucura de cateva momente de liniste. S-a uitat la mine si a zambit, sincer. I-am intors zambetul si m-am uitat spre Stephen. Mi-a facut cu ochiul si si-a continuat treaba .


Dupa ce gratarul a fost facut, pana la urma, si totul aranjat, ne-am adunat in living, la masa. Stephen si Sin m-au ajutat sa asez totul pe masa, si in cele din urma, am reusit sa ne adunam toti și sa mâncam in liniște . Carter stătea in capatul mesei iar eu eram ultima de pe partea dreapta , in dreapta mea fiind Stephen . Si-a ținut mana stanga pe toată durata mesei , pe coapsa mea . Am încercat sa i-o indepartez , dar a fost in zadar . A mârâit și a strâns mai tare , in semn de 'nu îmi iau mana' .
M-am resemnat și mi-am continuat activitatea .
Marco și Alec au fost cei care au dus farfuriile in mașina de spălat vase și noi ne-am pus inapoi pe canapele . Am conectat laptop-ul la TV și le-am arătat și lor prezentarea , iar Carter a fost încântat de ideile mele , iar ceilalți au venit cu mici completări . Mâine ar trebui sa ii duc lui Carter o lista scrisă cu tot ce trebuie , ca sa primesc in scurt timp aranjamentele .

- Rămâi la mine diseară ? il aud pe Steph șoptindu-mi in timp ce urmăream împreuna cu ceilalți o porcărie de film.

- Avem liceu mâine . ii replic continuând sa privesc ecranul televizorului .

- Mergem împreuna . îmi întoarce delicat capul spre el și ma săruta . E genul de sărut in care vrea sa îmi arate siguranța , nu dorinta .

- Va trebui sa trecem pe la mine sa îmi iau lucrurile . ii spun și ma uit spre Mariano care adormise pe fotoliu .

- Sigur. Îl ducem și pe Mariano ? întreabă

- Nu, o sa doarmă la Carter . 
Ma ridic și îl anunț pe Carter de planurile mele și doar ma ia in brațe și îmi spune sa am grija .
Ii zâmbesc și ii salut in liniște pe ceilalți și plecam. Satenul îmi da o casca și ma ajuta sa ma urc pe motor și pornim in liniște spre apartamentul meu.
Mergem sus si îmi iau in graba tot ce trebuie pentru mâine și plecam spre apartamentul lui intr-o maniera linistita. Admiram luminile orasului in timp ce imi incolaceam mai bine mainile pe abdomenul tatuatului , fiind prinsa in ganduri. Nu credeam ca cineva ar putea vreodata sa imi dea sentimentul asta de siguranta intr-un timp atat de scurt . Zambesc si imi lipesc barbia , cat pot, de umarul lui.

In cele din urma am ajuns , ne-am facut amandoi cate un dus, si ne-am bagat sub patura in camera lui Stephen . Peretele din dreapta mea era in totalitate din geam si intregul cer era luminat de stele . Luna se afla in spatele unui nor , nu atat de des. Totul era superb, camera era luminata suficient incat sa te duca intr- o stare de malancolie profunda. Eram intoarsa pe o parte, cu fata spre geam si il simt pe Stephen in spatele meu , cum isi pune o mana in jurul meu si sufla aer cald in parul meu.

- Vrei sa trag draperia? ma intreaba si imi saruta usor umarul, trimitandu-mi fiori in tot corpul.

- Nu, e perfect asa . spun incet si ma afund mai bine in bratele lui .

Ma strange tare in bratele lui si ma simt in siguranta, ma simt 'acasa' , simt ca sunt in bratele potrivite. Simt ca nu mi-ar face rau intentionat niciodata si simt ca va fi complicat intre noi, dar o sa fie frumos . Cu gandul asta adorm in bratele omului pe care acum cateva zile imi venea sa il dau cu capul de toti peretii.


Simt soarele cum imi joaca alene pe fata si cum un bazait se aude in fundal. Stephen mormaie ceva ce nu pot intelege si eu ma trezesc buimaca apucandu-mi telefonul . Opresc alarma si ma intorc spre Stephen care se freca la ochi ca un copil mic .

- Hai sus , trebuie sa ajungem la timp. Vezi ca-ti suna telefonul. spun si ma dau jos din pat, el intorcandu-se pe burta.

- Raspunde tu. zice cu fata intre perne .

- E Sin. De ce te suna? intreb si el doar se intoarce brusc apucand telefonul din mana mea .

- Nu conteaza. spune cand apelul se incheie si urmeaza altu.

- Orice conteaza in momentul asta! tip

- Ba nu. zice calm si se ridica din pat, intrand in dressing.





Hellloooooo. Am revenit. Stiu ca este banal , dar sper sa va placa si imi pare rau pentru greselile pe care probabil le veti gasi prin acest capitol.

Huuugs.

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum