Capitolul 7. Perspectiva lui Stephen. Partea a doua .

3.6K 160 10
                                    

După ce am ajuns la ea acasa , drumul fiind parcurs in liniște , ea a plecat imediat in camera ei de la etaj și am auzit cum usa a fost trântită .
M-am aruncat înfrânt pe canapeaua din living , masandu-mi fața pentru a ma liniști . Am meditat puțin asupra situației apoi am intrat in bucatarie și am deschis frigiderul pentru a vedea ce are in el . Nu mare mi-a fost mirarea când am văzut ca e aproape gol. Am înjurat in barba și am plecat de acolo cu gândul sa ma duc la un supermarket pentru a ii lua incăpățânatei ceva de mâncare . Nu suferă de lipsa banilor , asta e clar , doar ca face mofturi .

Am deschis portiera și am intrat in mașina pornind spre cel mai apropiat supermarket . După câteva minute îmi aud telefonul cum suna și pe bordul mașinii îmi apare instant numele lui Alec care voia un video call. Apăs plictisit pe butonul verde și îmi apar toți in raza vizuala .

- Cum e Kate ? Unde ai plecat ? Ai lăsat-o singura ? il aud pe Alec cum ma cearta .

- Dacă îți făceai atâtea griji , o duceai tu acasa , așa ca nu ma lua pe mine la rost , ai înțeles? Ma duc sa ii aprovizionez frigiderul . A plecat direct in camera ei când am ajuns .

- Ămm, Stephen , ai grija de ea te rog . aud vocea stinsă a lui Carter și apare in cadru foarte trist .

- Asta încerc sa fac. Știai ca se înfometează ?

- Nu credeam ca o mai face . Îmi explica el .

- Voi avea grija de ea, dar am nevoie sa îmi trimiți codul de la afurisita aia de usa a ei ca nu i l-am cerut și in caz ca doarme , nu vreau sa o trezesc . Ii spun lui Carter și închid apelul in momentul in care ajung in parcarea magazinului .

Îmi închid mașina și iau un cărucior și pasesc in imensul magazin . Câteva bătrâne comentează asupra tatuajelor mele , unele fete îmi fac cu ochiul, iar in mod normal as fi încercat sa agat pe vreuna pentru diseară , dar acum parca ma scarbesc. Fata asta a reușit in 24 de ore sa îmi dea lumea peste cap .
Pun tot felul de fructe in Cos, pungi cu salata , legume , câteva dulciuri , sucuri fără acid , batoane de proteine , nu ce porcarii mănâncă ea , dar ii iau totusi și o cutie din ceea ce mănâncă ea , câteva cutii de cereale , iaurturi , lapte și alte alimente . Ajung la o casa de marcat liberă și aștept sa vânzătoarea sa se oprească din a se holba la tatuajele și cerceii din urechile mele și sa îmi scaneze produsele .

- Puteți sa va opriți din a va holba și sa îmi scanați produsele ? Chiar ma grăbesc . Spun iritat .

In 5 minute totul este aranjat in pungi și eu pornesc spre mașina . Pun cumpărăturile in portbagaj și in momentul ăla primesc un mesaj de la Carter , care se presupune ca ar fi codul. 12.11.96. Asta ar trebui sa fie o data de naștere ?
Las întrebările pentru mai târziu și pornesc spre ea . Ajuns la apartament introduc codul și intru încet in casa . Duc cumpărăturile in bucatarie și le așez in frigider pe cele care necesitau , restul le las pe bufet pentru a le pune ea unde vrea . Ii pregătesc totusi o salata sățioasa cu ton și o bag in frigider pentru mai târziu . Îmi dau telefonul pe silent și urc încet treptele , pentru a vedea ce face . Deschid toate camerele la rând , dar nimic . Au mai rămas doua iar una este încuiată . Ma uit întrebător la ea dar ma întorc spre cea din spatele meu și apar ușor de clanță.

Kate dormea pe o parte, cu fața spre usa , îmbrăcată intr-un tricou de băieți și in pantaoni scurți . In brațe avea un ursuleț care părea a fi un panda , iar respirațiile ei erau regulate . Nu am rezistat tentației și i-am făcut câteva poze , salvandu-le in fișierul cu parola . Mi-am dat tricoul jos , și m-am pus ușor pe partea cealaltă de pat. La 22:00 aveam cursa așa ca mi-am setat telefonul la 20:30 in caz de orice . Parul ei se revarsa in valuri pe pernă și in momentul următor s-a întors cu fata spre mine , crezând ca s-a trezit . M-am apropiat  de ea dându-i câteva șuvițe de par de pe fata , iar mirosul ei de cacao și vanilie mi-a invadat simțurile .
A mormait ceva in somn iar apoi s-a apropiat mai mult de mine . Mi-am pus brațul stâng in jurul umerilor ei și ea s-a asezat cu capul pe pieptul meu gol, parul ei gadilandu-mi acum fața. I l-am asezat cu mana liberă , apoi cu cea stanga am început sa ma joc in el . Inima începuse sa îmi bată intr-un ritm alert și încercam sa o calmez pe cât puteam de mult . Nu mai avusesem nicio fata așa in brațele mele . Toate erau niște aventuri pentru mine . Nu știam cum e sa iubești . După ce mama și sora mea muriseră , mi-am promis ca nu voi mai iubi nicio femeie . Dacă sa le iubesti înseamnă sa suferi , nu voiam sa o mai fac , dar încăpățânata din brațele mele , ma făcea sa simt altceva . Am plasat un sărut fin pe parul ei , am strans-o mai tare in brațe și am cazut intr-un somn adânc . Fără coșmaruri , fără insomnii , doar liniște .

Iubindu-le imperfecțiunile.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum