4* Christmas-Day in the school

630 28 1
                                    

4 december 2017 .Mandag

*Gisp*
Jeg havde det værste mareridt i nat, jeg vågnede med sveden løbende ned over panden. Og gispede efter luft.
Jeg havde minder kørende i hovedet, men ikke de gode minder. Ikke dem hvor man kælker grinende ned af Bakken med sine venner jublende bag ved en. Nej ikke dem, jeg drømte om dem hvor juletræet skinner, men man lagde ikke mærke til det, det eneste man lagde mærke til var mine forældre der stod og skreg af mig, jeg græd så man nok ville sige tude. Jeg fik en lussing svunget hen over kinden, men da min far skulle til at gøre det igen kom min bror mig til undsætning og trådte ind foran, min bror er et år ældre end mig. Men det vidste sig bare at han også svunget en hånd henover, min mor skreg op.
Og det hele startede juleaften, den jul alle syntes er perfekt den alle elsker, men hvad de ikke ved er at julen er frygtelig.

Folk aner ikke hvad de glæder sig til

*******

Jeg finder et par ripped boyfriend jeans og en hvid Nike hoodie.
Jeg går ud på toilettet og gør det man nu gør på et toilet, jep.
Nedenunder er der stille undtagen Chico der løber over til mig og bider i mit bukseben, han er såååå legesyg.

Lisette står og snakker i telefon, men da hun ser mig peger hun på en skål med yoghurt, müsli og frugt. Jeg smiler og mimer 'godmorgen'
Jeg sætter mig og nyder min morgenmad da Hans kommer løbende ned af trappen og griber avisen, han bladrer kraftigt igennem siderne "Pis!" Siger han og smider avisen væk "Hov, hov skat. Hvad sker der?" Siger Lisette beroligende "Julen er aflyst på fabrikken" siger han irriteret.

Og jeg kan bare sige jer han kiggede vredt på mig da jeg begyndte at grine, så jeg skyndte mig ud af døren.

Skolen er fuldstændig overvældet af elever med nissehuer.
Selv Danielle, Bastian og Sander går med nissehuer, og det pis hamrende irriterende.
For de flækker af grin hver gang de tager dem på og jeg vender øjne af dem hver gang. Johan, Naja og mig er på vej til biblioteket.

Vi skal åbenbart ned og spørge bibliotekaren om en eller anden latterlig bog til vores lærer. Sååå ja, vi hygger os. På den mega super duper øde gang. Naja og Johan går og synger Jingle beels, og er ved at dø af grin. Jeg går bare og surmuler da de simpelthen er for meget. Vi har så fundet bogen og gæt hvad den hedder?

Julse Julemand!

Det er jo sindssygt. Hvem navngiver en bog sådan, det er jo et latterligt navn. Altså Julse hvem i alverden hedder Julse?! Og seriøst hvad i alverden vil Hr Kjeldsen med en børnebog med Julse Julemand?
Det viste sig så at han ville læse den op for os, så vi skulle sidde og høre på den. Det var dybt sjovt.

Aaaaaargh! Martinus er så barnlig, jeg kunne kværke ham. Altså seriøst han flirtede med mig og alle klassens 'Duller' blev mega sure og jeg fik dræberblikke resten af dagen.

********

Jeg skal undervise Gerd-Annes dreng imorgen, så det bliver da sjovt.

"JOHAN!" siger jeg da han kommer traskende forbi mit værelse, han kommer herind grinende og med hænderne over hoved "Rolig,tøs"
"Hvad er der med dig og Martinus, i er ikke?.........vel?" Siger jeg panisk "Nej! Nej!" Siger han næsten ligeså panisk som mig "Det er bare fordi de andre kan ikke lide ham, og jeg hænger nogengange ud med ham og hans bror, og jeg ved ikke om de andre vil blive sure hvis de fandt ud af det" siger han og sender mig et nervøst blik.
" de er dine venner, snak med dem" siger roligt.

Resten af aftenen stalker vi bare Instagram profiler helt vildt.

Glædelig 4 december!❤️🎄🎅🏻

Hvad syntes i???

Let it SnowWhere stories live. Discover now