17* En duet?!

560 24 0
                                    

17 december 2017. Søndag.

Imorgen er det mandag, og vi får juleferie.Men vi holder en julefest den 20, men det ved i selvfølgelig godt da jeg har fortalt det.

Idag skal Johan til fodbold. Og vi skal med, men inden da skal mig og Martinus lave det sidste på hans sang.

Jeg tager mig endelig sammen og står op. Jeg finder en stor sweater, fra nike. Jeg tager også et par sorte jeans. Jeg sætter mit hår i en rodet knold. Og gør det man nu gør på badeværelset.

Nedenunder løber Chico rundt og hopper op og ned. Lisette har spurgt om jeg ikke nok vil gå med ham idag så jeg snupper lige noget sendt morgenmad "Godmorgen" siger Lisette da hun opdager jeg er kommet nedenunder "Godmorgen" siger jeg "Ov, Martinus kommer over lidt tidligere idag, da de jo skal spille fodbold" informerer Lisette mig så lige om "hvornår?" Spørger jeg og kigger på mit ur, klokken er 11:45
Lisette rømmer sig og ser ud til at tænke lidt "Omkring 10 minutter i tolv" siger hun "men jeg skulle jo lige til at gå med Chico" siger jeg

Jeg tager mit halstørklæde på samt min jakke, jeg smutter i mine sko. Og kalder på Chico "Kom her, Chico"
Lisette sagde jeg bare skulle gå og så ville jeg sikkert møde Martinus på vejen. Så her er jeg på vej ned af vejen. Og ganske rigtig døren til familien Gunnarsen går op og en dreng der ligner Martinus, ja ligner. Det er ikke Martinus, men jeg tror det er hans tvillingebror Marcus går ud. Han kigger rundt og får øje på mig, han smiler. Han begynder at gå over i mod mig. Hvad skal jeg gøre?
"Hej....Alma?" Spørger han. Jeg nikker "Yes, ooog.......Marcus?" Spørger jeg. Han griner og nikker "Jep, det er mig" siger Marcus grinende.
Han kigger på en af de store bunker sne og smiler lusket "Nej, Nej. Det kan du godt glemme alt om" siger jeg og et lille, lille smil bryder frem på mine små læber.
Han kaster sig straks derhen og giver sig til at lave snebold. Jeg sætter i fuld løb, men tager lige Chico op i favnen først. Jeg spurter afsted. Jeg ser snebolde flyve omkring mig.
En af dem rammer mig i nakken. Jeg finder en stor bunke sne og gemmer mig bag den. Jeg tager straks mit halstørklæde af og svøber Chico ind i det og ligger ham på jorden. Han gnider sig stille i det og ser tilfreds ud. Jeg begynder at lave snebolde. Jeg har heldigvis vanter på. Jeg former de kolde snebolde runde. Og løfter langsomt hovedet. Marcus står med rykken til, jeg kaster og rammer ham lige i nakken. Mine syge håndbold skills.

Døren til familien Gunnarsen går op, men jeg har alt for travlt til at bemærke det. Jeg prøver at ramme Marcus lige i ansigtet. Mit hår er fyldt med sne, da Marcus har ramt mig i nakken jeg ved ikke hvor mange gange.

Jeg rejser mig og kaster en snebold afsted. Den rammer Marcus lige i ansigtet, da han stikker hovedet op lige da snebolden kommer. Dumrian.
Jeg springer op "JUBIII" råber jeg triumferende. Jeg laver en lille sejrsdans. Jeg ser Marcus komme gående. Han rækker hånden ud og så godtroende som jeg er tager jeg den. Og der ser Marcus sit snit til give mig en vakser "Og det min ven kaldes en vasker" siger og er færdig af grin.
Jeg hører nogle grine bag mig og ser Martinus.
Jeg sender dem begge et irriteret blik. Møgunger.

******

"Hvis du synger you, med høj tone, sådan her" siger jeg og synger you i en blid høj tone "Så kommer sangen til at flyde" siger jeg og kigger på Martinus der bare sidder og nikker. Jeg håber han har forstået det for det er en af de sidste gange han har til at forstå det. Jeg ved ikke engang hvad han skal bruge sangen til "Jeg har forstået" siger han og begynder at studere teksterne "Hvad nu hvis du sang den med mig?" Spørger han stadig med blikket rettet mod teksterne. Hvaaaaad!?
Jeg tror jeg hørte forkert. Jeg må have hørt forkert. Jeg må have lignet et kæmpe spørgsmålstegn da Martinus rettede blikket mod mig for han begynder at grine.
"Du synger jo fantastisk. Så jeg tænkte om vi ikke kunne lave det til en duet" siger han og smiler et skævt smil. Jeg har en del jeg gerne vil have sagt lige nu, men min mund er fuldstændig klappet i. Jeg kan ikke få en eneste lyd ud af den. Så jeg nikker.

Jeg trasker nu hjem ad sammen med Chico. Emma har hygget sig så meget sammen med ham. De er virkelig søde. Chico elsker at lege 'hent pinden' og han har endelig fundet en der gider lege det sammen med ham i laaaaaang tid.

Indenfor dufter her dejligt af pebernødder.
Lisette beder mig gå op på mit værelse og skifte da jeg stadigvæk er driv våd efter sneboldkampen. Jeg gør som hun siger og finder en. Denim seledragt (Buksedragt)
Og folder dem lidt op. Indenunder har jeg en hvid t-shirt led teksten 'you lose, baby'
Jeg redder mit hår og smutter nedenunder "JOHAN, VI HAR TRAVLT. FÅR SÅ DIN STORE RØV HER NED!" Jeg kigger forskrækket på Lisette. Tænk hun kan finde på at sige sådan noget. Seeeejt! Hehe.

Vi sidder nu i halen. Da Johan åbenbart skulle spille indendørs fodbold. Så her sidder jeg og keder mig for sygt.

Jeg sidder i mine egne tanker. Vil Martinus lave en duet?! Med mig? Hvad skal det betyde og hvad skal han egentlig bruge sangen til. Altså det er en kærligheds sang. Så måske til en pige?

Uuuuuuuh❤️😏

Håber i en har en god tredje søndag i advent. Jeg har ihvertfald. Men i må gerne skrive til mig hvis i har nogle ideer. For jeg er løbet lidt tør.

I wish You a merry Christmas❤️🎄🎅🏻

Let it SnowWhere stories live. Discover now