7* Børnelære

608 27 2
                                    

7 december 2017. Torsdag

Gæt hvem der er heldig. Martinus' fodboldtræning er blevet rykket til idag på grund af snestormen igår. Så jeg skal ikke tilbringe min dyrebare eftermiddag på at sidde og pine mig selv med at høre på det lort Martinus lukker ud.
Jeg får endelig taget mig sammen og bombet ud af sengen. Jeg finder nogle sorte jeans og en sort tynd langærmet, hvor jeg så tager en løs orange t-shirt udenover.redder mit hår, børster mine tænder og andet der ikke gør jeg ligner et monster. Chico ligger stadig og sover.

Nedenunder dufter der stadig af peberkager fra igår. Lisette arbejder som en gal på planlægning til Julefesten her på gaden som forresten er den 15 december. Johan kommer traskende ned af trappen og gnider sine øjne, han sætter sig ved bordet og er næsten ved at tabe hovedet ned i sin morgenmad Lisette kigger mistroisk på ham "Johan skat, hvornår gik du overhovedet i seng igår?" Spørger hun strengt. Johan laver bare sit uskyldigheds ansigtsudtryk, så Lisette opgiver hver gang.

Hr Simonsen er enormt kedelig. Han plaprer løs om atmosfæren, og der er ingen der hører efter, og jeg tror han opdager det for nu slår slangen til "Alma kan du sige mig hvilke luftarter atmosfæren indeholder?" Siger han og ser smart på mig, jeg retter rykken "Nitrogen, Oxygen, Argon, kuldioxid samt vanddamp" siger jeg og ser ret tilfreds ud, Hr Simonsen ser overrasket ud, da han nok ikke troede jeg hørte efter "Øhm...Øh ja det er rigtigt" siger han og går igen igang med sin lange tale om atmosfæren og det hele.

"woaw, du neglede bare den der" siger Danielle og griner. Danielle og Naja har tvunget mig med ud at shoppe kjoler til den 20. Jeg tror det blev til vi gør det imorgen.
Jeg griner bare af hende, jeg har lært meget om atmosfæren alle de steder jeg har været så det var det nemmeste spørgsmål han kunne stille mig. Jeg har været alle mulige steder som udviklings student. Men aldrig i julen, så hver jul har jeg været på børnehjem. Forestil jer at holde jul på børnehjem, hvor der ikke er god mad. Ingen gaver ud over en tegning der er kopieret eller en gammel bog, alle mine jul har været skrækkelige.
Men jeg har lært alle mulige ting om jorden og alt mulig almeden viden.

*******

Jeg sidder ved bordet og nyder min meget lækre kyllingesalat, da en skygge ligepludselig kommer ind foran mig jeg kigger op og ser min bedsteeeee ven Martinius og hans tvilling Marcus, samt to andre fra The fuckboys.
"gider i ikke gå jeg sidder faktisk og prøver at nyde min mad" siger jeg flabet og vender blikket tilbage til min mad. Naja og Danielle sidder bare overfor mig og griner. Sander, Bastian og Johans timer slutter om lidt.
"Hvad vil i?" Spørger jeg opgivende "Vi skal vide hvor Johan er" siger Martinus og smiler, bvaddr . Jeg griner "Vend dig om"

Jeg er på vej op til rektor, jeg blev tilkaldt mit i timen så her er jeg.

"Du er en af de bedste elever så vi vil spørge om du vil ned og undervise i vores små klasser de fleste dage her i december?" Waow, rektors sprøgsmål kom bag på mig. Men selvfølgelig takker jeg ja. Jeg slipper for normale timer, og hvor det er mig der er lære. Hvem siger nej til det?

Det blev til jeg skal være lære om mandagen, onsdag og fredag i 0. Klasse og 1. klasse. Jeg starter imorgen.

Kort afsnit.....i know.
Håber det går, har håndbold idag så er rimelig presset. Har været nødt til at skrive det forud. Men det sidste afsnit var også fint langt så jeg håber det går❤️🎄🎅🏻

I wish You a merry Christmas

Let it SnowWhere stories live. Discover now