15* Jule-gadefest

572 23 2
                                    

15 december 2017. Fredag.

Idag er det endelig fredag.
Jeg skal undervise de små klasser i 5 timer. Hvor jeg imellem har en 'fri time' og ellers har jeg friii.

Jeg finder en flot denim buksedragt og tager en sort langærmet trøje indenunder. Sætter mit hår i en løs knold og smutter nedenunder.
De sidder allesammen og spiser da jeg kommer ned. Eller alle undtagen Chico der ligger i sin kurv og sover. Det minder mig om jeg nok skal gå med ham idag.

Jeg er endelig på skolen. Jeg starter med at gå ind på læreværelset. Det er lidt mærkeligt at være omringet af smilende nissehueklædte lærere. Jeg får faktisk lidt klaustrofobi af at være her.
Men heldigvis skal jeg have time og 10 små minutter. Så jeg sætter mig i en stol og gennem går planen. De er nået til u i alfabetet. Så det er det vi skal starte med. Så for de et ark udleveret. Hvor de skal skrive u. Og så skal de trække en gave fra en pose, jeg faktisk ikke aner hvor er, men de kan de sikkert hjælpe mig med. Og imens de skriver u'erne har de fået lov til at høre julemusik.

Jeg træder ind i klassen og alle sider på deres plads og alle tier stille "Woaw, 1.a i er nok dem der har været dygtigst" siger jeg. Og jeg kan se at alles smil vokser lige en tand mere.
Jeg har så fundet ud af at de har en eller anden form for smiley-ordning. Så hvis de har opført sig skidt får de en rød smiley. Hvis de har opført sig medium får de en gul. Hvis de har opført sig godt får de en grøn.
Men hvis de bare har opført sig mega super godt får de en blå.

Timen er nu ved at være gået og de er igang med at trække en pakke. En dreng som jeg tror nok hed Lukas, er igang med at rode i en pose, og endelig tager han en pakke op. Den er pakket ind i fint guld papir og har en lyserød sløjfe.
Han pakker den op og indeni er der en bamse der holder en lille pose slik. Han jubler og folk kigger på mig fordi jeg har fundet smileyerne frem "Okay, i har været dejlig søde i dag. Og i har været enormt stille og i har virkelig været dejlige at have, derfor skal i selvfølgelig have en..blå" sige jeg. og der bliver jublet.

"Jeg er færdig" siger jeg træt da jeg ligeså stille dumper ned ved siden af Naja i kantinen. Hun griner og rører videre i sin suppe. Jeg kigger frastødt på maden idag. Suppe, suppe og atter suppe. Jeg smiler lusket og vifter til Naja og Johan at de skal komme med.
Vi sætter os ved et bord "hvad sker der?" Spørger Naja og sætter sig
Jeg åbner en pose jeg havde med og tager en pizzabakker op "Jeg har lige haft pause og hvem gider have suppe" siger jeg. Johan griner "Vores helt" siger han.

*******

Lisette farer rundt til det ene og det andet.
Jeg sidder bare på mit værelse og kigger på computer. Mig og Martinus skal ikke arbejde idag da der er gadefest.
Lisetteløber rundt som en høne i et bur med Kaniner. Okaaay? Jeg aner ikke hvor den kom fra.

Pludselig springer Lisette ind med en pose i hånden.
"Jeg vidste ikke helt hvad du ville have på, men her er et sæt" siger hun. Kaster posen og springer nærmest ud igen. Jeg griber posen og åbner den. Et par jeans og en meget sød top "Jamen, okay da" siger jeg.

Jeg kigger på klokken. 16:43. Og det hele starter. Halv seks. Eller der sagde Lisette vi skulle være klar.
Jeg finder noget undertøj. Calvin Klein. Og mit nye sæt tøj og ligger ude ved badeværelset. Jeg låser og smider tøjet. Jeg træder ind i bruseren og tænder for vandet. Jeg lader det varme vand løbe ned af min krop. Jeg putter shampo i håret og skyller det ud. Det gør jeg også med krops-shampo og balsam.

Jeg putter det på, da jeg ikke vil risikere at stinke af sved. Jeg trækker i tøjet og fletter mit hår i to hollandske fletninger. Jeg tager en lille guld halskæde på.

 Jeg tager en lille guld halskæde på

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Almas outfit)

Lisette har da meget god smag.

Jeg går nedenunder hvor Lisette er igang med at pakke maden ned i to kurve. Var det ikke bare dessert hun skulle sørge for?

Jeg går længere ind og ind til Lisette i køkkenet hun vender sig mod mig "Hvor ser du godt ud" siger hun og smiler. Jeg får også et kram.
Jeg trækker en sort stor cowboyjakke på. Og et halstørklæde. Johan kommer spurtede ned af trappen efter Hans har kaldt på ham 37 gange. Vi andre står og har mega meget overtøj på, mens han bare løber rundt.

Vi er endelig på vej over til familien Gunnarsen som det endte med at det blev hos. Efter mange sekunder er vi her endelig.
Hans banker på døren og den bliver åbnet af en smilende Gerd -Anne.

Indenfor er her hyggeligt. Johan og jeg står inde i stuen sammen med Hans og Lisette. Jeg kan høre Gerd-Anne kalde på de andre.
Marcus kommer ned sammen med Emma. Jeg kan se Emmas lille hoved stikke frem og da hun får øje på mig løber hun over til mig "Jaaiiii, du er kommet" siger hun. Marcus kommer over ligeså stille og hilser. Martinus kommer ned og smiler. Giver alle hånden.

Der er her nu mega fuldt. Og jeg får en lille smule klaustrofobi af det. Jeg ser en mulighed til at smutte ovenpå. Jeg finder Martinus værelse. Døren står åben så jeg smutter ind. Der er dejlig stille herinde. Jeg sætter mig i sengen med min telefon.

Pludselig træder en ind af døren. Jeg kigger op og ser Martinus "Undskyld jeg bare sådan er braset ind, men jeg var altså ved at få Klaus af det der" siger jeg i retningen af festen. Martinus griner "Helt okay" siger han.

Vi ender med at starte en film og Gerd-Anne kommer op med mad til os. Den kvinde er fantastisk.

Vi ender med at sidde tæt. Jeg kan mærke Martinus skulder mod min.
Ligepludselig bliver mine øjne bare tunge og jeg trækker vejret tungere. Jeg lukker stille øjnene og mærker en blits.

Skal spille kamp idag og skal til fødselsdag imorgen. JEG STRESSER!
MEN GLÆDELIG JUL❤️🎄

Let it SnowWhere stories live. Discover now