14* juletræs hentning

540 22 0
                                    

14 december 2017. Torsdag.

Jeg vågner med en mærkelig følelse, men prøver at glemme den. Idag skal vi 'endelig' fælde juletræ.

Jeg finder noget tøj. Et par sorte jeans og en Gucci trøje. Jeg finder også noget nyt undertøj.
Jeg sætter mit hår op i en høj hestehale, og smutter ned i køkkenet. Lisette og Hans står i køkkenet, mens Johan snakker i telefon. Jeg står og tænker på hvordan min familie var og om min bror endelig har det godt. Jeg har ikke haft kontakt til ham i to år. Og jeg har grædt mig selv i søvn det første år, men jeg er stærkere nu. Jeg har prøvet lidt af hvert. Jeg er ikke den samme skrøbelige lille pige længere.

Jeg tager min jakke på og svinger mit halstørklæde rundt om halsen. Tager mine vanter på og trasker til skole.
Naja sidder som sædvanlig ved sin plads med sin telefon. Jeg dumper stille ned ved siden af hende. Hun sender mig et varmt smil og kigger videre på sin telefon. Jeg kan se ud af øjenkrogen at hun stalker Johans facebook og Instagram. Jeg smiler for mig selv.

Vi sidder nu i kantinen og idag sidder Martinus henne ved 'Gutterne' heldigt for mig. Det har været lidt akavet siden igår. Johan sidder her. Johan snakkede om gadefesten imorges. Og jeg har siddet og kørt alt igennem om det jeg ved om jule-gadefesten. Men sandheden er jeg aner ikke og en skid omkring den.

Sidste time er slut lige om 10 minutter og vi har Norsk. Vi sidder om det vi havde for til idag. Da nogle grin bryder ud nede fra Zara, Ella og Juliet. De sidder og peger på mig. Jeg prøver diskret at lade som om det ikke rør mig, men sandheden er selvom jeg siger jeg er denne her stærke og urørlige tøs. Så er det den største løgn. Jeg er stadig den lille skrøbelige tøs. Jeg har bare fået skabt mig en facade der skal holde alle andre væk.

******

Brrrr. Her er koldt. Lige nu er vi igang med at hente juletræ. Hans står sammen med Lisette og snakker med en mand. Jeg sætter mig ned på en lille bænk. Og kigger på de andre. Johan står igen og snakker i telefon. Og fuglene flyver rundt om træerne og de fleste dykker ned. Grad træerne står ude på marken i lange rækker.
Lisette og Hans får endelig købt det juletræ og vi er på vej hjem. Lisette har fået hentet julepynten ned og det står nu nede i stuen der hvor der er gjort plads til juletræet.

"Pas på" siger jeg og puffer til Johan da jeg ska have hængt en kugle op. Johan griner bare og puffer igen.

Kæft, det er svært at nå toppen for at få stjernen på "Johan jeg mangler hjælp" siger jeg. Johan kommer over "Hop op" siger han og med lidt besvær er jeg oppe på hans skuldre så jeg kan få sat julestjernen på "er du sikker på jeg ikke er for tung?" Spørger jeg nervøst da jeg næsten har sat stjernen på "Du vejer ingenting" siger han.

Vi sidder lige nu og spiser. Vi får risengrød! "Og vi har snakket om at flytte den hen til Gunnarsen familien eller Frankerne" siger Lisette da der er opstået et poolen med hvor jule-gadefesten skal være. Suk. Jordens undergang.
"Altså jeg syntes det er fint." Siger jeg og Johan erklærer sig enig.

Jeg skifter til nattøj og hopper i seng.

Glædelig 14 december. 10 DAGE TIL JUUUUL!❤️😱
Andre der glæder sig mega. Meget?

I wish You a merry Christmas

Let it SnowWhere stories live. Discover now