21* Der er intet os!

526 24 1
                                    

21 december 2017. Torsdag.

Jeg vrider mig lidt og gnider mine øjne. Jeg lader mit blik glide hen over tingene, jeg ligger i mit eget værelse, men hvordan? Det eneste jeg kan huske fra igår er den heftige episode med den der dreng. Jeg hader at være fuld, men mest af alt hader jeg tømmermænd. Jeg har nemlig mega ondt i hovedet.

Jeg tror ikke Lisette og Hans er kommet hjem endu, for der er helt stille i huset. Jeg prøver at lukke øjnene og efter to små sekunder er jeg inde i drømmeland igen.

Denne her gang vågner jeg ved at Chico kommer traskende ind og slikker mig i ansigtet. Jeg sætter mig op og kigger rundt. Tænk jeg skal væk fra det her om 4 dage. Jeg rejser nemlig den 25 og skal holde nytårs aften på børnehjem. Suk.

Jeg rejser mig op og strækker mig godt og grundigt. Jeg gnider mine øjne og opdager at jeg stinker. Jeg trasker derfor ud til bruseren og tager mig et laaaaangt bad. Jeg finder et par sorte behagelige bukser og en dejlig blød sweater. Jeg skal nemlig hygge idag og komme mig over de satans tømmermænd.

Jeg trasker nedenunder og åbner køleskabet. Og Bingo. Lisette har bagt en kage og der er noget tilbage. Jeg skærer den ud og laver mig en kop kaffe med meget mælk. Jeg trasker ovenpå igen og finder min mackbook efter jeg er kravlet godt og grundigt ned under dynen. Jeg finder The originals og starter den.

Jeg kan høre en dør gå op og regner med det er Johans værelses dør. Jeg hører hans skridt der er på vej ned af trappen, men ligepludselig siger det *Bang* og jeg springer op af sengen, men fortryder det straks da det gør pisse hamrende ondt i mit hoved. Alligevel styrter jeg ud af værelset og ser Johan ligge forenden at trappen og sige lyde som jeg kun troede katte der skulle føde kunne fremskaffe. Men det må man give ham. Jeg går langsomt ned til ham og sætter mig på hug foran ham.

Pis! Mumler jeg da jeg ikke kan finde de skide hovedpinepiller til Johan. Han har virkelig tømmermænd. Jeg finder også noget kage til ham og et glas vand og noget kaffe. Samt hovedepinepillerne som jeg endelig fandt. Jeg bærer det op på en bakke til Johan der nu ligger i sin seng.

*******

Mine tømmermænd er bedre nu, og Lisette og Hans er hjemme. Men de har ikke været inde ved Johan da jeg sagde han sov, fordi han gik sent i seng. Hey, det kan godt være vi ikke er bror og søster, men jeg beskytter ham alligevel.

Vi sidder nu og spiser og jeg tror pillerne gjorde godt for Johan for han ser meget bedre ud nu. Lisette har lavet Lasagne og det er mega godt "Nå. Hvad lavede i igår?" Spørger Lisette og tager noget Lasagne "Vi gik udenfor med Chico og lavede sneboldkamp, om aftenen så vi film hernede i stuen hvor Naja kom over, men hun tog hjem imorges" siger jeg og tager en bid lasagne. Johan nikker og smiler. Kæft jeg er syg til sådan noget.

Jeg er gået tidlig i seng eller det vil sige klokken er 21:24 og jeg sidder og ser film med Chico. Min mobil lyser op og jeg rækker ud efter den, jeg ser på navnet "Martinus" hvad vil han?

Martinus: kan vi snakke?
Jeg skimter beskeden og svarer tilbage
Mig: hvad er der at snakke om?

Jeg ligger mobilen væk. Og vender blikket tilbage mod filmen.

Lyset er slukket og jeg er kravlet godt og fyndigt ned under dynen. Og er lige ved at falde i søvn dammen telefon siger *pling*
Jeg kigger på den og tager den op. Det er Martinus igen.

Martinus: Om os?

Jeg fnyser da jeg ser beskeden. Den lille lort er sikkert blevet droppet af Zara, og syntes at nu er jeg interesant, men næ.

Mig: der er intet os!

Og med den besked ligger jeg mig til at sove.

3 dage til jul, det er fantastisk.
Jeg har endelig fundet gave til min elskede lillesøster.❤️😂

I wish you a merry Christmas🎄👭

Let it SnowWhere stories live. Discover now