20* skænderier og fulderikker

573 23 0
                                    

20 december 2017. Onsdag.

Jeg vågner ved lyden af stemmer der skændes. Jeg gnider mig og øjnene og prøver at lytte "Du kan ikke bare stjæle hende!" Siger en stemme der lyder som Martinus' "Du har ødelagt hende!" Siger Marcus ophidset "Og jeg er aldeles ikke ude på at stjæle hende, men du skal lade være med at opføre dig som en idiot overfor hende!" Siger Marcus irriteret, Martinus er stille. Beskytter Marcus mig lige nu? "Hvad har jeg nu gjort!" Siger Martinus frustreret "Du får Alma til at tro du elsker hende, og så nusser du rigtigt med Zara og kysser hende blidt og alt muligt shit!" Siger Marcus endu mere frustreret "M-m-men jeg var fuld!" Siger Martinus. Hvad nu hvis han var fuld. Så giver det måske bedre mening "du var overhovedet ikke fuld, du havde ikke drukket noget, og prøv ikke at lyve for mig!" Siger Marcus irriteret.

Jeg mærker tårerne presse på. Jeg tager forsigtigt dynen helt over hovedet. Hvis nu Marcus' skulle komme ind.

Han er en idiot, helt og igennem en idiot.

Jeg hører døren går op. Jeg klemmer mine øjne i. Jeg høre en mumle "idiot" Jeg begynder at vride mig lidt og åbner så øjenene, Marcus kigger hen på mig "Godmorgen" siger han og smiler så godt som han nu kan efter han har været oppe at skændes med sin bror "Godmorgen" siger jeg hæst.

Jeg hopper i et par bukser jeg har lånt af Marcus og en hoodie. Jeg trasker nedenunder efter jeg lige har været ude på toilettet og skifte og låne Emmas børste til at redde hår med.
Nedenunder sidder Marcus ved spisebordet og Martinus i sofaen. Jeg sætter mig ned ved siden af Marcus der tager noget op af lommen, min mobil! Han rækker mig den og smiler, jeg kigger mistroisk på ham. Jeg logger ind og går straks ind på Snapchat og ganske rigtigt den lille skid har lagt en fucking pinlig video ud af mig der sover, på min my story! "Din lille skid!" Griner jeg "Sorry" siger han og er ved at flække af grin. Jeg går ind på billeder og gæt hvad jeg ser? 698 Marcus hoveder. Han har fucking taget næsten syv hundrede selfies med min mobil! "Hvad fanden!" Siger jeg irriteret. Marcus er ved at flække af grin jeg sender ham et dræberblik og han springer op af stolen og begynder at løbe "Din lille lort!" Råber jeg efter ham og sætter i løb.

*******

"Aaargh" siger jeg da Johan har taget mit glattejern, af en eller anden fuck up grund. Jeg står her i min gallakjole, med det grimmeste hår, jeg har været i bad og mit hår er overhovedet ikke fedtet, mit hår er ikke helt naturligt glat. Derfor bruger jeg glattejern hvis jeg vil have det helt fladt, men det er lidt svært når det dovne æsel har taget det.

Jeg har endelig fået glattet mit hår og er nu klar.
Almas kjole:

Skolen er fuldstændig overdynget af julepynt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Skolen er fuldstændig overdynget af julepynt. Jeg ser mig omkring og prøver at finde tøserne. Da jeg endelig finder Naja og Danielle står de og er ved at dø over et eller andet vold sjovt.

Ligepludselig er der en der trækker mig til side. Jeg kigger på personen. Marcus? Jeg kigger mærkeligt på ham "Tænk at du gør det!" Siger han glad "Gør hvad?" Spørger jeg nysgerrigt, men også nervøs "Du skal jo synge?" Siger Marcus forvirret "A hvad skal jeg!?" Siger jeg og tager mig til hovedet "Er det så slet ikke dig der har meldt dig til?" Spørger han dumt "Nej, din dumpap!" siger jeg frustreret "Jeg kan ikke, jeg gør det ikke" siger jeg "Det bliver du nød til, det er allerede bestemt" siger Marcus.

Jeg kan slet ikke fatte hvilken syg i hovedet unge der har meldt mig til at synge foran alle niende klasserne. Naja og Danielle har prøvet at få mig til at slappe af, men jeg er sgu ved at hyperventilere!

Pludselig træder rektoren ind på scenen, og prikker på mikrofonen så det skratter "Velkommen til årets juleafslutningsfest for niende klasserne, og nu er det jo jeres sidste juleafslutningsfest så derfor er der en helt bestemt person der gerne vil synge en sang hun selv har skrevet" begynder han.

Jep, en jeg selv har skrevet. Dette her er en anden sang ved navn 'What they say' (sangen synges oprindeligt af Zara Larson, den kendte sangerinde)
Da rektor er ved at være ved slutningen kan jeg mærke mine hænder ryster og jeg begynder at svede lidt "og nu skal vi byde velkommen til Alma Thompson!" Siger inspektøren smilende.

Jeg går op på scenen og ser de utrolig mange elever hvis blikke er rettet mod mig.
(Start sangen foroven) (magter ikke lige at skrive teksten!)
Musikken begynder at spillet jeg begynder at synge. Ligeså stille som jeg er inde i sangen bekymre jeg mig ikke længere om hvad de tænker,. At synge er det jeg vil.

Banden der er bag mig spiller tonerne perfekt. Jeg lukker øjnene og forestiller mig det hele. Ordnerne kommer automatisk ud af min mund. Jeg mærker selvtilliden komme tilbage.

Sangen spiller sine sidste toner og jeg er tilbage til virkeligheden, jeg kan mærke jeg rødmer og alle i salen klapper.

Danielle er nu så pangstiv at hun står og er ved at lave en lapdance på en tilfældig fyr der ser ud til nyde det, jeg fnyser. Lærerne er gået da de har deres eget liv og ikke magter at passe os. Så hvor end man går på gangen er dee folk der står og er ved at æde hinanden. Jeg går ned af gangen for at finde et toilet da jeg opdager Martinus og Zara stå op af en væk, og for at sige det mildt, så æder de hinanden. Jeg får det dårligt og skynder mig væk.
Jeg kigger mig selv i spejlet ude på toilettet. Jeg studerer mig fra den mindste lille lorte fejl til det mest synlige ved mit grimme ansigt.
En enkel tårer løber ned af min kind. Jeg tørrer den væk og sætter mig i vindues karmen, da der er et vindue lige udenfor toilettet. Jeg sidder og kigger ud på sneen der langsomt daler ned.

Jeg er nu inde i hallen. Danielle står sammen med den samme dreng som hun lavede lapdance på. Nu er de så bare ved at sluge hinanden. Feeeedt.....

Jeg går op til baren og beder om min første drink, jep jeg har ikke drukket noget endu. Drinken er gennemsigtig, jeg aner ikke hvad han gav mig, men altså, man kan jo prøve om man kan drukne sorg. Jeg nipper lidt til den, den smager vold godt. Og ligepludselig efter 2 drinks mere er alting meget sjovere.

Jeg står lige nu henne ved en væg da en dreng kommer forbi og smiler til mig. Jeg smiler igen. Alkoholen pumper i blodet på mig. Drengen kommer nærmere og smiler kækt til mig og fordi jeg er så fuld som jeg er smiler jeg ligeså kækt til ham.
Han skubber mig ud af hallen og hen til et lille kosteskab. Han læner sig ind imod mig og begynder at kysse mig på halsen. Jeg tager hånden bag nakken på ham og presser hans læber mod mine, kysset udvikler sig ret hurtigt og bliver til et snav. Hans ene hånd glider længere længere ned af min ryk. Jeg planter min hånd i hans hår og kører den rundt.

Han skubber mig op af væggen og presser mig ind mod den. Jeg kigger ham dybt i øjnene og bider ham i øreflippen. Han smiler kækt og begynder at kysse min hals. Jeg lader min hånd glide ned omkring hans nakke. Han ligger sine læber på mine og jeg kan mærke han smiler så det gør jeg også. Af det lorte alkohol.

Okay, nu blev det liiiiidt, dirty.
Håber et var et fint afsnit.
Fire dage til juuuul!! 😱

I wish you a merry Christmas❤️🎅🏻🎄

Let it SnowWhere stories live. Discover now