8* Shopping

607 26 0
                                    

8 december 2017. Fredag

Jubiiii. Det er fredag. Den anden bedste dag. Den bedste dag er selvfølgelig lørdag, sent oppe sent i seng.

Jeg hopper ned af trappen, der falder langsomt snefnug udenfor.
Johan har plaget Hans hele morgenen om at køre ham i skole, og da Hans er ved at være godt og grundigt irriteret og enormt træt af Johans prædiken giver han efter, hvilket man ifølge mig aldrig skal gøre. For nu Johan for hvad han vil have bliver han ved og vil have mere.

Hans sætter os af oppe ved skolen og siger farvel. Johan skal have Norsk tror jeg, men jeg skal have naturfag, lyder det ikke bare spændene. Men i det mindste har jeg det med Bastian.

"Shh" siger jeg for hundredsyttende gang Bastian kan snakke så det er helt vandvittigt. Jeg overvejer kraftigt at bede om gaffatape af læreren. Han står og er igang med at forklare om kredsløb. Vi får et ark udleveret og vi får også at vide at vi kun har tre naturfags timer tilbage, jeg kan høre nogle mumle Yes.

*********

Jeg går på fortovet med to grinende aber gående ved min side. Hvis i ikke har gættet det er det Danielle og Naja. Som jeg sagde igår har de tvunget mig med ud at shoppe kjoler. Åndssvage tøser.

Jeg kan sige jer da vi kom ind i storcenteret spurtede de to skøre damer her bare afsted til den nærmeste butik.
Jeg ser ind i butikken, det ser dyrt ud, men heldigvis har jeg fået mange penge for alt det arbejde jeg har udført på mine udviklingsstudents rejser. Jeg har tjent penge så jeg har en del på min konto og også nogle i pungen.

"Jeg tænker noget i rødt" siger Naja og Danielle erklærer sig hurtigt enig i det. Jeg ryster bare på hovedet og griner, men går alligevel med dem over til stativerne. Naja har cirka fire kjoler i hænderne og Danielle står der med hele syv kjoler. Ihvertfald hvad jeg kan tælle. Og her står jeg med bare én enkelt kjole, men den er så også enormt fin.

Vi går ind og prøver dem og kommer ud samtidig, jeg måber over synet der møder mig af de to strålende tøser der træder ud. De er jo enormt flotte.
"OMG" siger vi alle i munden på hinanden, hvor efter vi begynder at grine i munden på hinanden (se kjolerne foroven)

Endelig er vi ude af butikken og finder en hyggelig café. Naja plaprer løs om hendes forældre, hendes hund og hvad de skal juleaften. For at være ærlig er jeg lidt ligeglad med hvad de skal juleaften alle skal det samme. Danse rundt om det å-så skønne juletræ og synge hyggelige sange og åbne de bedste gaver fra ens familie, men sådan har jeg aldrig set på det. Jeg sidder og ser ud af vinduet da Danielle prikker mig på skulderen og da jeg reagerer begynder de at skraldgrine, så jeg ikke kan undgå at grine med.

Da jeg kommer hjem sidder Johan i sofaen. Han kigger undrende på posen "Danielle og Naja" svarer jeg som svar på hans undren. Han trækker på skuldrene og vender igen blikket mod tv'et jeg tænker ikke nærmere over det og er allerede på vej op af trappen da jeg hører Johans stemme "gutterne kommer imorgen" siger han og smiler, neeeeeej. Johan omtaler altid Marcus, Casper, Simon og Martinus som gutterne, men vent Martinus skal jo have undervisning eller jeg skal hjælpe ham imorgen kl 13:00.
Nå put, det finder han ud af, men Lisette er ude med sin veninde i aften og Hans er på forretnings rejse til Danmark. Så mig og Johan har huset for os selv, men jeg tror det var noget med at Lisette skulle til Oslo og derned af, fra Lørdag til søndag, så det er derfor Johan har inviteret 'gutterne' Lisette kommer hjem her idag klokken 22:00 og tager afsted imorgen kl 14:00

Jeg går nedenunder hvor der dufter af pizza. Han har bestilt Johan ville aldrig lave pizza. Det er helt sikket, jeg går ned og hjælper ham og finder en sodavand til Johan og noget vand til mig. Vi sætter os i sofaen og sætter tv'et på.

Vi falder i søvn nede på sofaen. Lige inden Johan faldt i søvn mumlede han "Naja" og jeg kan sige jer jeg kunne hvine som en lille tøs. Naja og Johan er jo skabt for hinanden, men Naja er bare genert.
Men det skala vi nok få lavet om på. Hehe.

Glædelig 8 december.

Håber i har haft en god første uge af december det er da vildt som tiden den går. Syntes i ikke??

I wish You a merry christmas❤️🎄🎅🏻

Let it SnowWhere stories live. Discover now