6* Sneet inde

609 26 1
                                    

6 december 2017. Onsdag

Jeg er på vej til skole. Johan går ved min sidde, men jeg kan næsten ikke se ham med alt det sne. Han tager min hånd så vi ikke mister hinanden.

Vi er endelig nået indenfor og jeg kan sige jer jeg har aldrig været så glad for at komme ind på skolens grund. Naja kommer løbende imod os "I ligner snemænd" siger hun grinende, Jeg sender hende bare hold-kæft-blikket
Bastian, Danielle og Sander sidder i klassen og er ved at dø af grin over noget da skolens bitches kommer over til dem. Zara Larsen, og hendes lille slæng bestående af Ella Nielsen og Juliet Karlsen "Gider i lige skrue lidt ned? Det død hamrende irriterende" siger Zara med en irriteret mine (Jeg står ved døren) jeg kan se Bastian kæmper for ikke at grine, men det lykkedes ikke, han begynder at grine, Zara banker en hånd ned i bordet "Hør her din lille mide, Hold så kæft og jeg siger det ikke igen" siger hun
"Det vil vi alle være glade for" siger jeg provokerende og træder hen til Bastian.
Juliet og Ella træder lidt frem "Åh, hvem har vi her? Problembarnet" siger Zara hårdt, den ramte hårdt "Mig? Det er ikke mig der er fuldstændig malet i ansigtet" siger jeg og smiler. Zara's smil forvandles til et irriteret ansigtsudtryk "Møj so" vrisser hun
"Elsker også dig" siger jeg og smiler provokerende. Jeg sætter mig ned imellem Sander og Bastian, de sidder alle sammen og er ved at dø af grin. Da de ikke kan holde det inde mere eksplodere de af grin. Zara er for længst stampet væk. Af ren frustration, og pigefornærmet over hun ikke fik det som hun ville have det.
Men hvordan vidste hun det med problembarnet?

Timerne går langsomt, men endelig er der frokostpause. Jeg bevæger mig mod kantinen. Min mave har klaget i hele timen, de andre nød sikkert mine interessante mavelyde.

Jeg tager et dejligt stykke pizza. Pizza er gud.
Naja er forsvundet igen, jeg skal seriøst har sat en klokke på hende.

HØR!!
Hun har faktisk en klokke på. Hun har sådan en af de der juleklokker. Ligesom jeg troede hun ikke kunne blive mere juleagtig. Og alligevel kunne jeg ikke finde hende, som sædvanlig er det hende der altid finder mig. Denne gang var jeg godt nok glad for hun fandt mig ellers havde en af Martinus' venner nok fortsat med det han var igang med, adder. Seriøst, vi er i skoletiden. Og som prikken over i'et var han ikke grim. Tværimod. Men Naja reddede mig så jeg skylder hende en.

Hjælp mig! Martinus er blevet min fysikmakker. Resten af året. Og endu bedre, Lisette og Hans mener det er godt for mig at gå i skole ligesom alle andre. At jeg skal gå i skole på fuldtid. FULDTID! Jeg mener seriøst. Fuldtid. Jeg tror jeg dør.
Martinus er desideret dum, han aner ingenting. Jeg lavede vores fysikprojekt helt selv. Han sad bare med næsen gravet i telefonen og stalkede piger med knap så meget tøj.

********

"Neeeeeeej" siger jeg og falder ned på knæ. Vi er sneet inde.
De har lige sagt det i højtalerne, helt præcist
"Alle elever bedes tage det stille og roligt. Der er voldsom snestorm så alle elever skal forholde sig roligt. For vi kan ikke lukke nogen ud, før snestormen er drevet over. Jeres forældre er allerede informeret. Håber i vil tage det stille og roligt"

Hvordan kan jeg tage sådan noget stille og roligt. Jeg har klaustrofobi. Ej okay det har jeg ikke, men hvad hvis jeg får det. Gisper dramatisk.
Mine hør lige jeg er ikke der er dramatisk de tre barbiedukker bedre kendt som Zara, Ella og øhm... Jeg glemmer altid hvad hun hedder er det Julie, nej Juliet. Der var det. De går rundt og skriger op om alle mulige fuck up ting, om at de har brug for hjælp, og at de er bange. Hvis ikke jeg får klaustrofobi så får jeg stress, seriøst de tøser er stressende.
Nå, men Johan og Naja er som sædvanlig væk, jeg er begyndt at mistænke dem for at ....jaer i ved. Bastian, Sander og Danielle besluttede at bruge tiden på at snakke julehalløj, og det gad jeg ikke, så lige nu udforsker jeg skolen. Mega sjovt. Mærk ironien.

Jeg er ved det jeg tror er biologi lokalet. Jeg går forbi en dør hvor der står 'lokale 13'   Men nedenunder med store bogstaver står der 'lukket' Og så nysgerrig som jeg er tager jeg selvfølgelig i håndtaget. Den er ikke låst? Mærkeligt. Jeg skubber langsomt døren
Jeg mosler for at finde stikkontakten endelig finder jeg den. Der bliver helt lyst. Det ligner et gammelt klasseværelse, men midt på gulvet står der en kæmpestor julekane. Jeg gætter på det er den Julekongen og Juledronningen skal sidde i til festen. Ov, det skal jeg nok lige fortælle, til festen kåres der en Julekonge og en Juledronning. De skal sidde i denne her kane imens, ved i hvad jeg aner faktisk ikke hvad der så skal ske, men pyt.
Jeg undersøger rummet nærmere og finder nissehuer og jeg finder ud af at dette her var et kunstlokale, de små brugte til billedkunst. Der er meget forskelligt kunst. Jeg finder en enorm fin tegning, den var gemt utrolig godt. Den var gemt inde bag en trætavle. Jeg nærstuderer tegningen det er et hjerte bag to hænder der holder i hånd. Der er både skygger, og det hele. Der er en lille smule tekst der står
'Du har gjort mig til den jeg er, du er nok ikke stolt. Det er jeg heller ikke'

Dybt. Jeg kigger nede i hjørnet der står et årstal og et navn "2011"
Og navnet er, Hell no. Martinus. Har han lavet denne her? Jeg er i chok. Jeg må ud.
Jeg folder tegningen sammen og ligger den i baglommen, denne her skal gemmes.

Ude på gangen er folk begyndt at synge julesange, og  børnene fra 1-3 klasse har nisse huer på og løber rundt og leger noget de kalder nissetik, alle her fra de store klasser stener den af undtagen nogle der leger tik med børnene, deriblandt Sander, Bastian og Danielle jeg beslutter og Joine dem. Og her løber vi så og skriger, men jeg fik IKKE nissehue på. Gudskelov.



Over 1000 ord!!
Håber i nyder julekalenderen🎄

Ser i julekalender i fjernsynet, hvis ja hvilken?💘
I wish You a merry Christmas

Let it SnowWhere stories live. Discover now