18* Et smil på læben

538 29 4
                                    

18 december 2017. Mandag.

Jeg vågner og gnider mig i øjnene. Jeg ser på klokken 7:43. Normalt ville jeg have sygt travlt nu, men da vi først skal møde i skolen klokken 9:00 fordi vir juleferie, dør jeg ikke denne gang. Jeg hører nogle kradser på min dør. Jeg rejser mig med en lyd der lidt lyder som en hval der føder.
Jeg åbner døren og en morgenfrisk Chico springer ind af døren.

Med langsomme doven skridt går jeg over til min kommode hvor jeg har lagt noget tøj jeg skal have på. En rød stor Sweater og et par sorte jeans. Nogle hvide ankelsokker og noget nyt undertøj. Jeg tager mig et hurtigt bad, jeg skyller mig kun da mit hår ikke har særligt godt af at blive vasket for meget.
Jeg sætter mit hår op i en lidt rodet knold og går nedenunder. Jeg elsker at have mit hår sat op det giver sådan lidt mere plads oppe omkring hovedet.

Danielle og Naja springer rundt på gangene og er sygt glade. De glæder sig åbenbart utrolig meget til juleferie. Johan er knap så spændt da han ikke gider at tilbringe HELE ferien derhjemme med Lisette og Hans. Og jeg blev ganske nok fornærmet da han sagde det. Jeg tog mig fornærmet til hjertet "Nej, for jeg er skide kedelig"

"Jeg magter det ikke" siger Naja dovent, mens jeg springer rundt og har en fest. Vi skal lig have idræt i to timer før vi har juleferie, og vi skal spille håndbold!
Det jeg er bare motherfucker god til.

Jeg skifter til mine sorte håndbold shorts og tager en sports top, eller om man vil sport-bh.
Jeg trækker en blå t-shirt over hovedet hvor der med hvid tekst står
Ingolf,
Håndbold-lejr.
Jeg stopper lidt af min trøje ned forrest i mine shorts. Jeg binder mine sorte håndbold-sko, og sætter en høj hestehale. Inden jeg tager min højre sko på tager jeg en knæbeskytte på. Nogle tager på begge knæ, men da det normalt kun er mit højre knæ der får det hårdeste stød når jeg lander. Bruger jeg den kun derpå.
Jeg syntes selv jeg ser ret prof ud når jeg har alt på. De fleste af de andre har bare langbukser og t-shirt på, undtagen Zara og hendes lille slæng der har alt for korte shorts på og nogle crop toppe der ser ud til at stramme.

Jeg går ud af døren sammen med Naja og Danielle. Jeg kigger rundt og ser Marcus og Martinus. De smiler begge kækt over mod Zara og hendes lille slæng. Zara ser ud til at nyde det ekstremt.
Jeg ruller med øjnene og går sammen med Danielle og Naja over til træneren.

Ov, ja. Hurtigt info. Jeg skal ikke være 'børnelære' idag.

Træneren kigger på mig da jeg træder hen til hende "Spiller du håndbold?" Spørger hun og kigger ned af mig. Jeg nikker "Jep, jeg spiller for Danmarks ungdomslandshold" siger jeg og smiler. Jeg kan se træneren tænker, men vifter så med hånden. Jeg vender mig mod Naja, og Danielle og kan næsten ikke lade være med grine. Jeg skynder mig at tager en hånd op foran min mund.

"okay, allesammen. Kom herover." Kalder vores lærer som forresten hedder Anne-Mette. Vi samles alle ovre ved siden af Anne-Mette "Okay. Idag skal vi spille håndbold, og fordi jeg ingen forstand har på sådan noget, vil jeg gerne bede Alma komme her op" forklarer hun. Vent hvaaad! Jeg går stille op til Anne-Mette. Jeg kan høre nogle pifte og vender mig mod døren. Der står Marcus og Martinus, samt nogle andre drenge.
Jeg stiller mig ved siden af Anne-Mette "Nå, Alma hvad er reglerne" spørger Anne-Mette "Jo. Altså Basic reglerne er som i alle nok kender, man må tage tre skridt. Hvis der er dobbelt dribling, det vil sige. Hvis man dribler og tager bolden op i hænderne og dribler videre, så går bolden til det andet hold, og så er der...."

Vi er endelig nået til hold inddelingen. Jeg stiller mig håbefuldt ved siden af Naja og Danielle.
"Og første hold er Bastian, Frederik, Louise, Nanna,Johan, Sander og Juliet..."
Siger Anne-Mette. Nogle jubler andre sukker "Andet hold er Daniel, Gustav, Danielle, Viktor, Ella, Zara og Naja" fortsætter Anne-Mette. Danielle og Naja ser undskyldende på mig. Jeg ryster på skuldrene det er lige meget. Men synd for dem de hænger på Zara og Ella. Ha!
Jeg er endt på hold med Casper, Marcus, Martinus, Lara, Emilie, Benjamin og ja mig selv. Altså Casper og Benjamin, samt Lara har spillet lidt håndbold før så det går nok.

******

Vi mangler en kamp, eller rettere sagt to minutter af en kamp. Det er mod Danielle og Najas hold. Jeg spiller streg, hvilket Zara også gør. Muhaha. Jeg har scoret 5 mål herinde fra stregen og gæt hvor mange Zara har scoret, NULLLL.
Jeg har også spiller back, og Benjamin står keeper.
Vores hold har fået fat i bolden og er nu på vej opad. Jeg giver alt min sidste styrke og løber. Jeg ser mig tilbage og ser Martinus nikke til mig, jeg nikker tilbage.
Jeg laver en vending og stiller mig bag ved Backen. Martinus finter og dumper bolden ind til mig. Jeg får fat på den. Zara står lige ved siden af og da jeg får bolden tager hun fat og rykker i min trøje, jeg tager mine tre skridt og skyder, men lander direkte på gulvet. Da Zara fuldstændigt har fuldstændig fat i mig. Jeg lander på gulvet med et klask. Jeg hører den skingre fløjte, der fløjter til straffe. Jeg rejser mig, og knytter næven, yesss..
Jeg kigger på uret. Og i det samme lyder hornet og kampen er slut. Men mit straffe skal lige tages. Jeg får bolden og kaster den lidt op i luften og griber den. Jeg drejer den lid ti hænderne og stille mig ved stregen. Jeg stiller mig med venstre ben forrest og ligger vægten på det højre. Dommeren fløjter og jeg løfter højre ben og truer målmanden med at kaste bolden. Jeg står ned igen og løfter højre ben og skyder den sidder lige i højre hjørne.

"Og i ønskes en glædelig jul og godt nytår" siger skoleinspektøreren. Alle klapper og rejser sig.

Jeg går hjem sammen med Naja, da vi skal hygge hjemme ved mig.

Vi sidder nu i min seng sammen med Chico og ser Netflix "Ejj, Martinus tjekkede dig total meget ud i dag" siger Naja og smiler glad. Jeg fnyser, men bliver lidt glad ved tanken. Den dreng er sgu dejlig, men det må i ikke sige. Det er længe siden jeg sidst har følt det sådan her.

Vi hygger os og Naja bliver og sover. Vi sidder i sofaen og da mine øjne simpelthen bliver for tunge når jeg lige at se Naja der sidder med hovedet på Johans skulder. Jeg flader i søvn med et smil på læben.

Har i også fået juleferie nu??❤️🎄🎅🏻
Jeg har og er super glaaaaad!

I wish You a merry Christmas❤️🎄🎅🏻

Let it SnowDonde viven las historias. Descúbrelo ahora