3. Jedna facka za druhou

7.4K 259 4
                                    

*Layla
Odrazu mi priložil zbraň k hlave a tým ma umlčal.
,, povedal som. Vyber si. Ver mi najradšej by som ťa bol odbachol. Nemám chuť si ťa ťahať domov veď sa na seba pozri. A to nehovorím, že si určite panna. Moja drahá mám veľké očakávania takže sa priprav. Ó a nieže si budeš nebodaj myslieť, že budeš jediná čo mi bude zohrievať posteľ " ironicky sa zasmial.
Nemohla som dýchať, ani rozmýšľať. Ani jedná z možností sa mi nepáčila. Neudržala som sa a začala som plakať. Mám si vybrať medzi otroctvom a smrťou ? Už viem, že tento chlap neblafuje a ak povedal, že mi zabije rodinu radšej zo seba nechám urobiť otrokyňu než aby kvôli mne ublížil mojím blízkym.
,, a nerev mi tu "
Prikývla som.
,, ja som Jason a tento idiot je
Kyle " povedal ten hnedovlasý a usmial sa.
,, čo bude teraz ? " spýtala som sa.
,, nasaď svoje herecké schopnosti idem ťa predstaviť rodičom. " povedal Kyle chladne.
Jason mi pomohol vztať. Donútili ma sadnúť do ich auta a viezli ma neviem kam.
,, nezabudni ak sa o niečo pokúsiš, o hocičo, ak niekomu niečo cekneš niesi mŕtva len ty ale aj tvoja rodina ver mi " povedal Kyle bezcitne.
Mala som vôbec na výber ? Nervózne som si prehrabla vlasy a pozorovala cestu. Rozmýšľala som nad miliónom východísk no ani nedno nebolo uskutočniteľné. Zavolať políciu ? Zamietnuté. Nemám telefón a aj keby som mala dokedy sem dorazia bude po mne. Utiecť ? Preškrtnuté s dvomi čiarami. Ak utečiem moja rodina zomrie. Zabiť Kylea? Pf to je nemožné, nezvladla by som to, veď neviem ani poriadne vystreliť zo zbrane. Zabil by ma jedným šupom.

*Kyle
Vedel som, že Jason je debil ale že je korunovaný za kráľa debilov to som nevedel. Dopekla aj s ním. Vedel som, že otcovej požiadavke sa nevihnem, je to zákon. Oženiť sa do dvadsiatehotretieho roku života. Keďže otec je veľmi vplyvný muž odložil to o paru dní, no vedel som, že sa tomu nevihnem. Ale priznajme si to. Je to riadna sračka. Vziať si túto šťandu ?! On sa snáď pomiatol ! Ale fajn ako chce. Ta maličká ešte len uvidí s kým si začala.
Zaparkoval som môj Range Rover na príjazdovej ceste. Kývnutím hlavy som pozravil chlapov, ktorí davali pozor či je čistý vzduch. Človek nikdy nevie.
Keď Layla vystúpila skoro jej spadla sánka. Zasmial som sa na tom. Priznávam môj otec je až prehnane extravagantný. Trochu viac som si ju obzrel. Svetlo hnedé vlasy jej voľne viali vo vetre, pery mala pootvorené a jej sivé očiská sa obzerali okolo. Nebola ničím zaujímavá aspoň nie viac ako Katie, ktorá vychádzala z domu. Počkať ! Čo to ... no doriti. Tá blondýna sa ku mne blížila s nasratým výrazom.
,, ďakujem, že si ma tam nechal samú " vyštekla na mňa, potom jej pohľad zablúdil k Layle, ,, kto je to ?! " prižmúrila oči a kývla k nej.
,, jeho snúbenica " zasmial sa Jason.
Ach toto si ešte odskáče. Skôr než som stihol niečo povedať mi na tvári pristála facka.
,, s Caroline som sa zmierila aj s Lianou ale s touto na to zabudni ! Nejako si znížil svoje požiadavky ako vidím " rozmachla sa a odpochodovala preč.
,, len sa nerozplač " rýpol si do mňa Jason.
,, nemám prečo. Ešte tu je Daisy, Monica, Caroline, Liana, Hana a hm ako sa tá len volá " tváril som sa, že rozmýšľam.
,, mysliš Ninu ? " zasmial sa Jace.
,, presne " luskol som prstami, ,, tak, tak Nina. " škodoradostne som nadvihol obočím a pozrel na Laylu. Tej skoro navrela žila na krku. Ten pohľad som si užil.
Keď sme vkročili dnu priamo oproti nám sa rútila Caroline.
,, kto bola tá ženská ? " ukázala na cestu kadiaľ šla Katie.
,, zlato vysvetlím ti to "
Caroline si prehodila dlhé, čierne vlasy a vlepila mi facku. Keď som sa spamätal už jej nebolo. Započul som ako sa Layla zasmiala. Zaťal som sánku a snažil sa to predýchať. Len pokoj Kyle, pokoj.
,, poď " potiahol som ju za lakeť.

Zvedená Temnotou (Dokončené)Where stories live. Discover now