22. Keď som nervózna varím steak

6.1K 200 3
                                    

*Kyle
Keby vedela čo sa chystám urobiť neusmievala by sa. Nemôžem inak, nikdy so mnou nebude v bezpečí.
,, povedz mi to " šepla.
,, a čo také ? "
,, čo ťa trápi ? " priložila mi dlaň na líce.
Privrel som viečka a nadýchol sa.
Boh mi je svedkom ako veľmi som nechcel ale musel som. Zdvihol som sa a zamieril do kúpeľne.

*Layla
Vedela som, že je niečo zle. Nemohla som si pomôcť aj tak by som nezaspala kým by sme si to nevysvetlili. Postavila som sa a vošla do kúpeľne. Stál v sprche s hlavou sklonenou a jednou rukou sa opieral o stenu. Vo vnútri som sa bála toho nad čím rozmýšľa. Podišla som k nemu pod sprchu. Zozadu som ho objala. Cítila som ako sa mu napli svaly. Postavila som sa na špičky a pobozkala ho na lopatku. Trhlo ním a otočil sa ku mne. Voda mu stekala po vlasoch a celom tele.
Vyzeral strápene. Stiahla som ho dole a pobozkala. Jeho bozky boli vášnive ako keby ma bozkával naposledy. Odrazu ma nadvihol a ja som mu zakliesnila nohy za chrbtom. Bozkami zišel na krk. Otočil sa a oprel ma o stenu. Bola chladná tak mnou myklo. Chytila som ho za zátilok a natiahla krk. Bozkával ma nástojčivejšie a ja som pocitila ako sa mu postavil. Chcela som ho ako ešte nikdy pred tým.
,, bude ti vadiť ak budem bez kondómu ? " spýtal sa pomedzi bozky. V tej chvíli som ani nedýchala tak veľmi som ho chcela. Bezmocne som prikývla a nechala ho, aby do mňa vnikol. Keď to urobil zastonala som. Pocit, že je vo mne bol neskutočný ako keby sme boli dva kúsky skládačky, ktoré do seba presne zapadajú. Vodu, ktorá mi bubnovala do tváre som vôbec nevnímala a nechála sa unášať opojením, ktoré mi Kyle spôsoboval. Prirazil a ja som bolestne narazila do steny. Ďalej ma bozkával na krk a prirážal. Inštinktívne som napla boky a prirážala s ním.
,, milujem ťa " zachripel a to ma vytrhlo zo sna. Je to možné ?
Keď znova prirazil vášeň ma naspäť vtiahla do ópia do ktorého ma vedel dostať len on. Tentokrát som prirazila ja a tvrdšie. Zaťala som mu nechty do ramien a pritiahla ho bližšie.
,, ó áno " zkríkla som a zastonala.
Kyle ma prudko otočil a vyslobodil tak môj chrbát z oškierania o stenu. Zalapala som po dychu a pohla sa. Prenechal mi velenie, to asi netušil čoho som schopná. Jeho ruky poputovali na môj zadok a pevne ho uchopili. Zaklonila som hlavu a hýbala sa ako sa mi zachcelo. Kyle zastonal a to mi dodalo odvahu zrýchliť. Pobozkal ma na pravom prsníku a jemne ukúsol. Bolo to gesto, ktoré ma rozpálilo ešte viac. Cítila som ho tam dole v mojom malom nebi, kam ma práve vynášal. Kyle zrejme nad sebou stratil kontrolu pretože ma pritlačil naspäť o stenu a prirazil tvrdo. Šampóny, ktoré boli na poličke zabudovanej v stene popadali na zem. Zastonala som a chytila Kylea za jeho pevný, svalnatý zadok a stisla mu ho. Zavrčal a začal sa vo mne hýbať rýchlo ako keby sa odtrhol z reťaze. Pobozkala som ho na plece a zubami jemnučko zaťahala za kožu. Začal ma zaplavovať orgazmus, ktorý vo mne výril ako divý až kým nevyvrcholil a Kyle sa vo neurobil. Obaja sme boli zadychčaný a opierali sa o seba čelami. Zaťal sánku a zatvoril oči.
,, vždy som bola tá čo bola zbláznená do kníh. Vždy som zo sebou jednu mala, dokonca v škole cez hodiny som nenápadne čítala. Hlavu som mala v oblakoch a snívala, že aj mne sa stane niečo úžasné a zažijem lásku ako z tých príbehov. Ale to sú len príbehy nie ? Nie je to skutočnosť, no napriek tomu som stále verila, že stretnem chlapca, ktorý ma bude mať rád takú aká som. Ak by si chcel najdeš na mne kopu chýb a hlavne výzorozvých. Veď som nízka a nie veľmi pekná. Nie som dokonalá, keď ma niečo znervózni a ver, že sa to stáva často nedokážem to v sebe skrývať, idem vybuchnúť a ver či nie jediné čo mi pomôže je ak navarím steake, vtedy zamestnám svoju myseľ a trocha sa uvoľnim. Nikdy pred tým som s nikym nechodila, nedostala bozk od chlapca až kým si neprišiel ty a neukázal mi, že môžem urobiť všetko čo chcem a že nič nie je nemožné, vytiahol si ma z davu a vzial do náručia, kde sa cítim ako doma. Nikdy by som to nemenila za nič iné. Stalo sa to tak rýchlo no napriek všetkému viem, že by som na tú oslavu šla ešte raz, znova sa opila, šla sa prejsť a uvidela tam teba " povedala som a on ma pobozkal.
,, takže knihomoľka ? " zasmial sa.
,, áno knihomoľka " usmiala som sa.
Kyle sa zohol po sprchový gél a podal mi ho.
S trasúcimi rukami som ho chytila a naliala si trocha do dlane. Musela som sa postaviť na špičky, aby som mu dotiahla na mohutné ramená. Jemne som mu po nich prechádzala a mydlila ho. Zdalo sa mi, že sa trocha uvoľnil. Rukami som sa presunula dole pozdlž chrbta. Ruky sa mi triasli, toto bolo pre mňa nové územie. Otočil sa ku mne a tak som mu teraz prechádzala po tehličkách na bruchu. Pohľadom som skĺzla trocha nižšie a naprázdno som prehĺtla. Za tú myšlienku, ktorá mi práve napadla s jeho penisom by som sa najradšej umlátila. Alebo ? Hmm. Rukami som zišla po jeho pekne tvarovaných pokoch až som mala jeho vtáka priamo pred nosom. Zakusila som si do spodnej pery a rozmýšľala či to urobiť. Čo ak ma vysmeje, že to robím zle ? Knihy síce boli podrobné ale realita môže byť iná. Odhodlala som sa ho vziať do ľavej ruky. Kyle si rozpačito odkašľal. Pozrela som naňho hore a uvidela ako privrel viečka. Tak teraz alebo nikdy. Otvorila som ústa a zobrala ho dnu. Moje malé ústočká by ho nikdy nevzali do úst celého takze bol vo vnútri len z polovice. Kyle sa obomi rukami zaprel do steny. Ruky som mu položila na zadok a ústa privrela. Pomaly som ho nechala vykĺznuť von no nie až priveľmi a potom som ho zasa zobrala do úst. Znova som to zopakovala no pritvrdila stisk a jazykom sa dotkla špičky penisu.
Kyle zastonal a chytil ma za vlasy. Znova som ho vtiahla do seba a jemnučko do toho zapojila zuby. Moje vlasy sa stali obeťou Kyleovho zaťahania. Zaťal sánku a zaklonil hlavu.
Jazyk sa mi znova obtrel o žaluď a urobil malý krúžok. Kyle zalapal po dychu.
Vtiahla som ho opäť dnu ale trocha rýchlejšie. Kyle sa jednou rukou udrel do steny a druhou mi zovrel vlasy. Bola som udivena, že to čo vidím, jeho reakciu som spôsobila len a len ja. Nechala som ho výjsť von a jemne, jemnučko ho uhryzla. Kyle zavrčal a ja som ho opäť vtiahla dnu. Jazyk spolupracoval ako aj pred tým.
,, Layla " zastonal a ja som zrýchlila.
Cmúľala som ho, vťahovala do seba a von, dráždila ho až kým sa neurobil. Vystrieklo mi to na plece. Kyle zastonal a uvoľnil svaly. Zhlboka som sa nadýchla a vzpriamila sa. Kyle ma objal a zmyl zo mňa hlienovitú tekutinu. Pobozkal ma na líce a vypol tečúcu vodu, potom ma zabalil do osušky a jednu si sebe obtočil okolo bokou.
,, a ja by som Bennyho zabil aj milion krát ak by ma to doviedlo k tebe " šepol a pobozkal ma na čelo.

PS: prosim nesúďte ma za posledné dve kapitoly 😂😂😅

Zvedená Temnotou (Dokončené)Where stories live. Discover now