33. Jedna "preventivná"

5K 191 3
                                    

*Layla
,, dobre " bolo jediné slovo na ktoré sa zmohol.
Bola som taká rozpoltená, nervózna a stratená, že som zo seba nedokázala dostať súvislú vetu. Vzlykala som a poťahovala nosom. Čudujem sa, že moje telo ešte dokáže produkovať slzy.
,, vedel som to, alebo aspoň tušil veď si s ním šla sama a poznám svojho brata "
,, prosím nie, nie je to jeho vina všetko to je moja vina. Všetko čo sa stalo, nám, mne ja už nevládzem. Nevládzem to všetko znášať. Chcem to ukončiť. " poslednú vetu som zašepkala a zložila.
Oprela som sa tvárou o volant a ticho plakala. Telefón mi vyzvaňal ako divý.
Nechcelo sa mi žiť. Všetko to na mňa doľahlo a ja som zrazu mala nutkanie všetko to trápenie raz a navždy ukončiť.
Vystúpila som z auta a šla na bendzínku. Prvé čo mi padlo do oka bole solené čipsy a mliečna čokoláda. Potiahla som nosom a vzala oboje do ruky. Priložila som k tomu plechovku koly, vanilkovú zmrzlinu, fľašu akejsi whishy a klobásky. Pri pokladni mi do oka padol KitKat. Všetko som to zaplatila a vrátila sa do auta. Odrazu by som bola zabíjala pre kúsok čokolády. Rýchlo som ju otvorila a odhrýzla si poriadny kúsok. K tomu pridala hrsť čipsov a oboje to zmiešala v ústach. Telefón mi vyzvaňal ako divý, teraz sa na displeji objavilo aj Adelinino číslo. Bolo mi trocha blbo, že jej nedvihnem a nedám vedieť, že som v poriadku. Zatiaľ. Len zatiaľ, nutkanie bolo totižto až príliš silné až som mu nemohla odolať.

*Kyle
Kurva ! To snáď nie je možné ! Ona si chce siahnuť na život ?! Doriti ! A to všetko len kôli mne ! V rýchlosti a strachu som vytiahol mobil a lokalizoval jej signál. Na diaľnici ?! Ona je na diaľnici ?! Čo tam doriti robí ?!
Neprekonateľný strach čo vo mne lomcoval sa nedal porovnať s ničím iným čo som kedy zažil. Čo ak ju naozaj stratím ? Čo ak ?
Zúrivo som zabuchol dvere auta a vyštartoval z príjazdovej cesty.
Dupal som na plyn ako len to šlo. Tá bendzinka na ktorej zrejme je, je odtiaľto vzdialená pol hodiny cesty ak nebude zápcha tak by som tam mohol byť za polovicu. Len, aby som neprišiel neskoro. Bože prosím, nech neprídem neskoro.
A čo ak tam už nie je ? Čo potom ?
Vzal som telefón do rúk a znova vytočil jej číslo. Nič. Iba pípanie.
,,kurva" zaklial som a pridal.
Chvala Bohu zápcha nebola a tak som preletel mestom bez problémov. Vyjazd na diaľnicu bol hneď do prava.
Taak. Teraz som už pálil ako najviac to auto dalo. Policajti, nepolicajti je mi to jedno.
Už som bol skoro v polovičke, keď som jej znova zavolal. Stále nedvíhala, aké prekvapenie. Bože naozaj jej ide o život. Ak si niečo urobí na mieste sa zastrelím. Prisahám.

*Layla
Vopchala som do seba posledný kúsok čokolády a slastne zastonala. Prsty na ktorých boli ešte malé kúsky som oblízala a dala si ešte za hrsť čipsov. To všetko som zapila Kolou. Vzdychla som si, bola som plná na prasknutie. V rádiu práve hrali ďalšiu z mojích obľúbených pesničiek Heaven od Julie Michaels.
,, hm hm hm, all good boys go to heaven, but bad boys bring heaven to you " pohmkávala som si. Zo sedadla spolujazdca som vzala balíček klobások a pustila sa doňho. Boli jemne štipľavé, presne také aké mám rada. Nálada sa mi ako na počarovanie prútikom zlepšila a ja som sa začala nad celou situáciou smiať, za to mohola tá fľaša whisky čo som vypila, ešteže bola len taka malá a uhralo mi to len do nálady.
Odrazu ma vyrušilo zaklopkanie na okno. Ejhá, bude prúser, za oknom stál Kyle. Zachichotala som sa a stiahla okienko.
,,áno ? " zasmiala som sa, no snažila sa tváriť vážne.
,, poďme " povedal jedno slovo, len jedno slovo.
,, pf tak to určite " zatiahla som okienko.
,, Layla otvor " zaklopkal ešte raz pokojne na okienko.
S úsmevom som pokrútila hlavou, že nie.
Pomaly otvoril dvere na aute. Áno zabudla som zamknúť. Jeho pohľad bol na nezaplatenie.
,, hups " uškerila som sa.
,, Layla vieš ako som sa o teba dopekla bál ?! Nevieš si ani predataviť čo sa mi vynáralo v hlave, tie najhoršie myšlienky. Och ako si ma vystrašila " zachmutil sa, vytiahol von z auta a poriadne objal.
,, ty si pila ? " opýtal sa so smiechom.
,, nieee " zatiahla som a vdychla jeho vôňu. Tú vôňu vedľa ktorej som sa zobúdzala každé ráno.
,, fuj " odrazu ma naplo.
Odstrčila som ho od seba a rozbehla sa k najbližšiemu kríku.
Jeho ruky pristáli na mojích vlasoch a zachytili ich v pravý čas. Podal mi servítku a ja som sa utrela. Zmiešať to všetko čo som zjedla asi nebol najlepší napad.
,, v pohode ? " spýtal sa a ja som sa skoro stratila v jeho očiach, ,, len mi prosím ťa nehovor, že si šoférovala opitá " zaťal sánku.
,, nie "
,, fajn teraz ideme domov "
,, prosím, nie, nechcem ísť na internát, prosím " povedala som omámene, napoli v spánku.
,, dobre tak pôjdeme do hotela " povedal a ani neviem ako už som ležala v jeho náručí a on ma niesol do svojho auta.

*Kyle
Myslel som, že zošaliem zo strachu o ňu a ona sa opije ? Dobre fajn nemôžem na to povedať nič, ja som to robil posledné týždne ale preboha tak som sa zľakol, že si nedaj Bože niečo urobí.
Pritiahol som ju bližšie k sebe dokým som kráčal k môjmu autu. Opatrne som ju položil na predné sedadlo a zapol jej pás. Bola v polospánku, niečo zamrmlala a oprela sa dozadu.
Zamieril som naspäť do mesta ale nešiel som domov, ani k jej internátu. Auto som zastavil pred jeným hotelom v centre mesta.
,, Layla ? " zašepkal som a pohladil ju po líci.
,, hm " mrmlala.
,, Layla zlato musíš vstávať " vtisol som jej bozk na čelo.
,, ty si tu ? " spýtala sa ospalo.
,, samozrejme, že som tu "
,, myslela som, že je to len sen "
,, nie je to sen, som tu, pri tebe "
Pomohol som jej vystupiť a spoločne sme sa šli ubytovať.
Prenajal som strešný apartmán.
,, chceš sa porozprávať ? " spýtal som sa jej, keď som ju ukladal do postele.
,, myslela som, že sa budeš hnevať " slzy mala na krajíčku.
,, nehnevám sa na teba s Jasonom si to ešte vyriešim "
V očiach mala prosbu, aby som to nerobil. To čo ten idiot urobil mu nezabudnem, kôli nej a aj keď to nerád priznávam je to môj brat no o to viac ma bolí pomyslenie, že to urobil práve on. Možno jedna "preventivná" by mu neuškodila.

Zvedená Temnotou (Dokončené)Where stories live. Discover now