27. Zlá, nepekná machuľa

4.9K 198 5
                                    

*Layla
Už keď som sedela v kožennom kresle v neďalekom kaderníctve rozhodla som sa pre zmenu. Moje svetlé vlasy a celkovo všetko na mne mi pripomýnalo všetko bolestivé. Ani som si neuvedomila, že mi vlasy podrástli. Teraz mi už siahali po lakte. Hm akurát ostáva vymyslieť farbu, ktorú nechám naniesť na svoje vlasy. Keď som už na to pristúpila nech to stojí zato.

Výsledok sa mi celkom páčil aj keď som si musela zvyknúť, nikdy som si ešte vlasy nefarbila

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Výsledok sa mi celkom páčil aj keď som si musela zvyknúť, nikdy som si ešte vlasy nefarbila. Mia prikývla na znak, že to schvaľuje a sama si nechala presvetliť svoje blond vlasy. Priznávam na malinku chvíľku, keď som sa na seba zapozerala v zrkadle som zabudla na bolesť, ktorá sa mi uhniezdila v srdci. No hneď som sa vrátila na zem a uvedomila si všetky udalosti, ktoré sa udiali.

*Kyle
Nedalo sa to zniesť. Ešte aj tie posrate vankúše voniali ako ona. Obe som ich zchytil a zmetol dole z postele. Poznám sa až príliš dobre na to, aby som vedel, že toto buď skončí mojou smrťou alebo sa zo mňa stane alkoholik. Inak sa cez to, že tu nie je preniesť nedokážem. Jej pery, pritisnuté na mojích, jej nežné ruky putujúce po každom kúsku môjho tela, jej stonanie keď ju dovádzam k vrcholu. Nikto iný len ja. S myšlienkou, že by jej to mal niekedy robiť niekto iný než ja som v dlani pukol pohár s whisky.
,, doriti " zaklial som a zmetol črepi na zem.
Ani Mia mi nedvíha. Pokiaľ viem tak je s Laylou. Vôbec neviem či je v poriadku, či jej niečo nechýba. Nutkanie ísť za ňou a odprosiť ju na kolenách, aby sa vrátila bolo neskutočné a čím ďalej tým väčšie. Bože daj mi silu, aby som sa ovládol. Ublížil som jej ale musel som. Inak to nešlo.
Zchmatol som druhú fľašu a začal ju do seba liať.

*Layla
Je to tu. Prvý deň na Univerzite. Kolená sa mi triasli a moje ruky kŕčovito zvierali remienok čiernej kabelky cez plece.
Mia sa odmietla vrátiť do vily a ostala aj naďalej bývať v hotely. Ja som nastúpila na internát. Z platu z kaviarne som si mohla dovoliť nadštandard. Mala som bývať s nejakou Kate a číslo izby bolo 57. S kufrom v ruke som kráčala cez dlhú chodbu hľadiac na čísla na dverách. Na konci chodby som uvidela konečne to čo som hľadala, 57.
Z hlbokým nádychom som otvorila dvere. Vstúpila som do malej predsiene a vyzula si topánky. Jedne tam už boli, hádam to bude Kate. Pokračovala som ďalej cez kuchynskú linku spojenú s obývačkou. Ostala som stáť pred dvomi dverami až kým sa jedne z nich prudko neotvorili.
Von vyšla štíhla čiernovláska len niekoľko centimetrov vyššie odomňa.
,, ahoj ty musíš byť Kate " usmiala som sa.
,, a ty Layla " premerala si ma prísnym pohľadom a nakoniec mi úsmev opätovala, ,, myslím, že spolu budeme vychádzať " objala ma na privítanie, ,, izby sú presne rovnaké ja som si už vzala tú napravo "
,, okej " pobrala som sa do svojej izby.
Ostala som celkom milo prekvapená. Izba bola v celku veľká. V strede bola veľká posteľ a pri okne malý stolík. To bolo mínus. Žiadne vybavenie. Možno sa mi podarí z výplaty kúpiť nejaké poličky na knihy. Nikdy by som ich nenechala u Kylea, Mia mi ich všetky doniesla. Tvorili polovicu obsahu môjho kufra a jednu cestovnú tašku. Zvalila som sa na posteľ, ktorá zavŕzgala. Privrela som oči a snažila sa zniesť spomienku, ktorá sa drala na povrch. Jeho pery som opäť pocítila na svojom tele a bolesť zo straty sa znova ozvala. Jedna nevinná slza mi tiekla dolu lícom a bolo by ich oveľa viac keby dnu nevtrhla Mia s malým kaktusom, knihou, sáčkom kávy a dvomi hrnčekmi.
,, hm nechceš si to
rozmyslieť ? " znova mala na mysli hotel. Snažila sa ma presvedčiť, aby som ostala s ňou.
,, ehm ... pôjdem sa poprechádzať " usmiala sa Kate.
,, dobre " úsmev som sa jej snažila opätovať.

*Kyle
Tackal som sa cez halu a potom hore schodmi. Celý svet sa so mnou točil. Tie hnusné schody sa rozhodli nespolupracovať so mnou. V jednej chvíli som už ležal natiahnutý dolu na podlahe.
Začal som sa prerývane smiať. Všetko je to nahovno bez nej.
,, kurva čo tu robíš o tretej ráno ?! " zvrieskla na mňa nejaká machuľa. Zasmial som sa a ešte si odpil.
,, aha na tie hviezdy " ukázal som hore.
,, čo si sa pomiatol ?! Si predsa dnu v dome ! " rozkrikla sa machuľa.
Uchechtol som sa.
,, Kyle čo tu robíš ? " znova sa ozvala machuľka jedna neposlušná.
,, já ? Čo robíš ty v mojej izbe ?! Ty zlá, nepekná machuľa " ťukol som do nej prstom až som znova skoro spadol, ,, tak ty sa chceš byť ?! " zkríkol som na ňu.
,, kurva neser ma to som ja Jason, spamätaj sa ! "
,, ja viem Josephine prisahám, že som ti bol verný " moje dlane poputovali na plecia tej machule, ,, hm Joseohine, že ty si od našeho posledného stretnutia posilovala ? " zasmial som sa.
,, tak poď ty idiot " machuľa ma chytila popod ruku a niesla ma hore schodmi.

Zvedená Temnotou (Dokončené)Where stories live. Discover now