5. No tak pomôž mi

6.5K 260 0
                                    

* Kyle
Mysel ju spomenúť ! Zaškrípal som zubami. Dobre som vedel čo matka urobila. Nikdy som jej to neodpustil a ani neodpustím.
,, Kyle ? " z myšlienok ma vytrhol Miin hlas.
Moja sestra na mňa nechápavo pozerala.
,, Mia toto je Layla. Layla Mia moja sestra " pregulil som očami.
Nemal som Laylu ani najmenej rád. Neviem či to bolo odporom k manželstvu a splneniu zákona alebo ma doháňala k šialenstvu tým svojím ustavičným prehadzovaním vlasov z ramena. Preboha živého to s tým nemôže prestať ?!
Mia sa na nás žiarivo usmiala a stiahla Laylu do obiatia. Babské sračky.
,, som taká rada, že v dome bude ďalšia žena. Nevieš si ani predstaviť ake to s nimi je " pregúlila očami a fľochla na mňa nahnevaný pohľad.
,, aj ja ťa rada spoznávam " povedala a otočila sa na mňa, ,, potrebujem zavolať rodičom a keďže môj telefón je ... " povedala ironicky tak som ju prerušil.
,, fajn " vzdychol som si a kývol na ňu.
,, tak ahoj " zamávala šťastne Mia.
Prečo som sa na to len dal nahovoriť ?! Je viac než iste, že budem musieť prekonať nudný rozhovor s jej rodičmi. Je mladá a pochybujem o tom, že sa jej dovolia vydávať v tak mladom veku. Ach Bože čo som si to len vzal na hlavu. Ale nebude to trvať dlho tak po polroku sa s ňou rozvediem a získam si svoj život naspäť.
Prešli sme na druhé poschodie keď sa zrazu rozbehla.
,, doriti " zaklial som a rozbehol sa za ňou, ,, stoj ! " zkrikol som.
Bežala ďalej až do záhrad, kde som ju dobehol. Zchmatol som ju a spadla aj so mnou na zem. Priklincoval som ju vlastným telom na trávniku.
,, ešte raz to urob a dohoda padá " povedal som jej.
Videl som ako sa jej dolu lícom zkotúľala slza. Ach ženy. Vzdychol som si.
,, som v celej tejto sprostej situácii len preto, že som bola v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Ja zato nemôžem. Je to nespravodlivé. Prisahám, že nikomu nič nepoviem len ma nechaj ísť. Prisahám prosím, nechaj ma ísť " prosíkala ale už bolo neskoro. Otec o nej vedel a nenechal by to len tak.
,, už je neskoro " povedal som a priblížil sa k jej tvári. Začala sa červenať. Bolo mi smiešno. Tá ešte nikdy nikoho ani nepobozkala. Bože viem si ja ale vybrať. Mníška by bola povoľnejšia ako táto. Dobre, len pre zábavu vyskúšam to. Nahol som sa ešte viac a pobozkal ju. Citil som ako ztuhla a srdce jej začalo biť oveľa rýchlejšie. No celú prácu nechala na mňa. To sa takto nerobí dievčatko. Uchcechtol som sa v dychu.
,, no tak pomôž mi " povedal som cez bozky.
Dobre, priznávam dievča sa rýchlo učí. Prudko som sa od nej odlepil. Pozerala mi rovno do očí a ja do jej. Dnes si hádam môžem dovoliť priznať ešte jednu vec. Mala prekrasne oči. Po chvíli som sa zpamätal a postavil sa z nej.
,, nieže si budeš myslieť, že som sa do teba zamiloval alebo čo. Chcel som len okúsiť to čo kupujem. " uchechtol som sa.
Zamračila sa a hodila po mne vražedný pohľad. Chcel som jej pomôcť vztať no začala na mňa kričať.
,, neopováž sa ma dotknúť ! " vrieskala.
,, toho sa nemusíš obávať " žmurkol som na ňu.

Zvedená Temnotou (Dokončené)Where stories live. Discover now