7. Mesiac a všetky hviezdy

6.5K 263 2
                                    

*Kyle
Nemohol som zaspať ešte hodnú chvíľu zatiaľ čo ona sa rozvaľovala na tom malom koberčeku ako kráľovná. Otočil som sa na druhý bok a zatvoril oči. Ááá nič. Dopekla !
To ma naozaj musíš trapiť kvôli tomu, že si, podotýkam sama, vybrala spať na koberci ? Zaupel som k tomu najvyššiemu. S nechuťou som sa postavil a opatrne ju zdvihol na ruky. Niečo zamrmlala a obchytila ma okolo krku. Prešiel som na druhú stranu postele a snažiac sa ju nezobudiť, uložil som ju na postel. Ták spokojný ?! Pomyslel som si a pozrel hore. Dokonca som jej dal polovicu mojej periny. To by si mala vážiť. Nikdy sa nedelím o nič čo je moje. Ak som si to už raz privlastnil a patrí mi to, nech na to nikto nesiaha, inak ho vlasnoručne zabijem.
Ako zázrakom som zaspal do piatich minút.

* Layla
Ráno som sa zobudila v posteli ... s ním. Ako som sa sem dopekla dostala ?! Z toho všetkého ma neskutočne rozbolela hlava. Privrela som opäť viečka a pocítila ako sa pohol. Pretáčal na tej posteli ako ryba sa súši. Nazlostene som otvorila oči a chystala sa ho okriknúť no všimla som si, že sa mu niečo sníva, preto sebou tak hádže.
Pregúlila som očami a zova sa snažila zaspať no o desať minút ma zobudil jeho výkrik.
,, nie ! " zvrieskol snáď na celý dom. Prudko som sa posadila, vystrašená čo sa deje. On už bol na ceste do kúpelne.
Po raňajkách ma odviezol aj s Miou do mňa domov. Vraj aby som mu neutiekla alebo neurobila nejakú hluposť. V tom strese som nedokázala ani poriadne premýšľať, ani som sa nenazdala a už som sedela s rodičmi aj Kyleom v obývačke. Rodičia na mňa pozerali a čakali vysvetlenie. Cele telo sa mi triaslo. Nedokázala som zo seba vydať súvislú vetu. Ešteže mama veselo pchala do Kylea chlebíčky a všetko čo mala po ruke. Otec s ním viedol celkom normálny rozhovor. Zdá sa, že ten parchant si mojích rodičov získal už prvým úsmevom. Nad tou myšlienkou som sa zamračila. Z premýšľania ma vytrhol ich smiech. Keby len vedeli s kým sa smejú.
,, čo si tak ticho ? " usmiala sa na mňa mama. Strelila som pohľadom ku Kyleovi a naznačila mu, aby začal. Veď, čo si navaril nech si aj zje. No on sa len uškrnul a nehodlal na tú tému otvoriť ústa.
,, musím vám niečo povedať ... " začala som no ten idiot sa zrazu postavil a prešiel predomňa. Oficiálne prekusil svoju pýchu a kľakol si. V ruke držal krabičku.
,, Layla Somers urobíš ma najšťastnejším mužom na zemi a vezmeš si ma ? " spýtal sa.
Ostala som s otvorenými ústami tak ako aj mama. Otec sa zamračil a prepichoval Kylea vražedným pohľadom.
,, áno ? " vyslovila som to opatrne.
,, zbláznila si sa ? " zvrieskol otec.
Mama z toho bola v šoku čo sa dalo čakať.
,, v-veď sa poznáte len ... " začala mama.
,, dva roky " skočila som jej do reči.
,, to je jedno si príliš mladá " kričal na mna otec.
,, Layla ak si tehotna tak ... "
,, nie je " tentokrát jej skočil do reči Kyle.
Otvoril škatuľku a vytiahol z nej diamantoví prsteň. Keď mi ho nastrkol na prst pocítila som jeho váhu, ten šuter bol obrovský !
Mama zalapala po dychu, keď ho uvidela.
,, kde si vravel, že pracuješ ? " spýtal sa ho nedôverčivo otec.
,, rodinný biznis "
,, nech je to biznis aký chce, necháš moju dcéru napokoji ! " zamračil sa otec.
,, otec " skočila som do toho.
,, zbláznila si sa ?! " zopakoval snáď už po desiatykrát. Ako keby som to sama nevedela.
,, nemôžeš mi rozkazovať, som už dospelá "
,, ale si naša dcéra a mi ti chceme dobre " vložila sa do toho mama.
,, vyber si buď to " ukázal na prsteň na mojej ruke, ,, alebo mi. Oboje mať nebudeš "
Keď to povedal akoby sa mi tisíc ihiel zapichlo do srdca. Keby len vedeli prečo to robím ! Je to aj pre ich bezpečnosť ! Do očí sa mi tlačili slzy.
,, vyber si. Ak teraz odídeš už sa nevracaj " zvrieskol na mňa otec. Mama naňho zazrela a potom na mňa. Gestami mi naznačovala, aby som si vybrala správne. Viem, že ju mrzelo ako ďaleko to zašlo ale otec bol nekompromisný. Pozeral na mňa a čakal na odpoveď.
Neochotne som sa postavila a bola pripravená urobiť najťažšiu vec v mojom živote.
,, choď... už ťa nikdy nechcem
vidieť "
Videla som na otcovi ako prudko sa postavil, hnev mu blčal v očiach a teraz tak zazeral na Kylea.
,, to je trocha prehnaná reakcia nemyslíte ? " ozval sa Kyle. A to zrejme robiť nemal. Otec sa nahneval ešte viac.
,, ideme " šepla som a čo najrýchlejšie som sa snažila dostať do auta.
,, to kôli tebe ! " zakryčala som naňho akonáhle naštartoval auto, ,, všetko je to tvoja vina ! Kiežby som si vybrala smrť ! "
Blčal vo mne obrovský hnev.
,, upokoj sa " povedal mi celkom pokojne.
Zamrvila som sa na kožennom sedadle.
,, mám sa upokojiť ?! Moji rodičia ma zavrhli kôli tebe ! " stále som kričala ako zmyslov zbavená, ,, zastav ! "
,, zbláznila si sa ?! Sme uprostred hlavnej cesty "
,, vravim zastav kurva to
auto ! "
Málo kedy sa zchýlim až k takýmto nadávkam to musím byť rozčúlená minimálne takto ako som teraz. Potrebovala som na vzduch.
Keď zastavil auto vybehla som von na pole, ktoré lemovalo obe strany cesty. Bežala som až kým ma nezačalo pichať v boku a ja som nevládala dýchať. Nohy sa mi podlomili a ja som klesla na zem. Zadychčane som pozerala hore na mesiac a hviezdy. Podvedome som sa chytila za bok a trošičku nižšie, kde bolo moje tetovanie. Dala som si ho urobiť pred dvomi mesiacmi, keď som skončila strednú a prijali ma na vysokú akú som chcela. Muselo to byť miesto, na ktoré nikto nevidel. Nebolo to až hriešne nízko len trochu naľavo od pravého bedra. Nikto o tom nevedel, ani rodičia tí by na mňa hneď nakričali, že si ničím vlastné telo. Nebolo to tak. Chcela som niečo malé na oslavu, že sa mi splnil jeden z mojích snov.
,, čo ti preskočilo ? " dobehol ma Kyle.
,, uvedomuješ si čo sa práve stalo ?! Moji rodičia ma vyhodili z domu ! Nemám kam ísť a to len a len pre teba ! Pre tú hlúposť ! Nestačilo by, keby si sa mi povyhrážal ?! Nieee ! Ty si si zo mňa musel urobiť otrokyňu a citovo ma vydierať ! Blahoželám ! Máš čo si chcel ! " kričala som z posledných síl. Neviem či to bol práve on na koho som bola nahnevaná. No bolo mi to jedno. Snažil sa ma postaviť na nohy a keď to urobil zaujala som postoj ako pri boxe.
,, o čo sa snažíš ? " spýtal sa posmešne.
Dobre Layla rozmýšľaj. Do tváre to bude viac bolieť teba, medzi nohy to stačí raz a je K.O. no ja si chcem udrieť viackrát. Začala som bezhlavo udierať do jeho hrude to bolo miesto na ktoré som perfektne dotiahla. Po malej chvíli ma zastavil a pritiahol k sebe do náručia, to som už plakala. Zasa.
,, nechaj ma ! " snažila som sa mu vymaniť no nešlo to, bol až príliš silný.

Zvedená Temnotou (Dokončené)Where stories live. Discover now