25. Sauter !

4.7K 194 0
                                    

*Layla
Keď sa dvere s vŕzganím otvorili stratila som reč. Všetok vzduch sa mi vytratil z pľúc a moja káva spadla na podlahu. To upútalo ich pozornosť. Kyle tam ležal nahý a na ňom nejaká vyperoxidovaná blondýna skákala hore dolu až jej prsia ešte väčšie ako jej samotmá hlava nadskakovali to výšky jej čela.
Vedela som, že nám to nevydrží večne, vedela som to ale on robil toto tu pokial som sa ja bála, či je v poriadku a schytala zaňho guľku. Zachránila som mu život aspoň poriadny rozchod som si zaslúžila a nie toto tu. A možno sa ani rozvod konať nebude a on ma bude takto trápiť deň čo deň.
V mojej hlave sa kolieska krútili na plné obrátky mala som toľko myšlienok, ktoré som mu chcela vykričať no moje ústa ostali zatvorené.
,, mohla by si nás nechať a zatvoriť za sebou dvere ? " vyštekla na mňa tá blondýna a slastne zastonala keď znova nadskočila.
Môj hlboký nádych určite počul aj Kyle, ktorý sa to ani nesnažil nejako vysvetliť. Z miesta som sa nedokázala pohnúť chcela som naňho nakričať.
,, tak bude to alebo si až taká hlupaňa, že mi nerozumieš ? Padaj odtiaľto " blondýna sa opäť ozvala.
Slzy som mala na krajíčku nedokázala som ich zadržať, tichučko mi začali stekať dolu lícom. Iné ženy by možno odišli ale ja nie. Nemám to v povahe a keď do mňa raz vztúpi hnev ...
Ruky som zaťala v päste a ironicky sa rozosmiala. Tá kurva si to vypije. Pristúpila som k tej prekliatej posteli a rozmachla sa z celej sily. Moja päsť jej pristála pod okom až ju odhodilo na druhú stranu postele.
,, Layla " ozval sa Kyle.
Ešte viac som sa zasmiala.
,, to je jediné čo mi povieš ? Layla ? Och ty si taký idiot ... nie horšie taký kokot " k takýmto hrubým slovám sa donútim až v krajnej núdzi a toto jednoznačne bola krajná núdza.
,, ty štetka čo si to spravila ?! " zvrieskla blondýna a vrhla sa na mňa.
Dopadla som na zem a ona ma pričalila svojim telom. Bohužiaľ nahým. Začala mi ťahať vlasy a dokonca mi strelila jednu facku. Fajn tak teraz toho mám akurát tak dosť ! Zvrieskla som, chytila ju za plecia a prehodila tak, že som sedela na nej. Ruka mi vystrelila snáď sama od seba a strelila jej ďalšiu päsťou, teraz do nosa. Moja zásada nikdy nedávať prvú ranu sa rozplynula. Tej štetke z nosa začala tiecť krv a moja vlna adrenalínu sa vyparila. V tej chvíli ma ruka začala neskutočne bolieť.
,, ty kurva jedna ! " zvrieskla blondina a snažila sa ma opäť udreť. V tej chvíli mi bolo všetko jedno, moja pravačka bola opäť v akcii no pre tentokrát pristala len na jej líci.
,, hovoria ústa skutočnej
kurvy ! " zkríkla som a pustila sa do jej vlasov. Vtedy som pocítila niečie ruky ako ma z nej ťahajú dole.
,, Layla dosť " šepol mi.

*Kyle
Tak tá má ale silu ! Mal som sto chutí ju nechať nech si vybije zlosť ale chudák hm ... ako sa to len volá ... hm Nina ... by skončila veľmi zle. Rýchlo som si natiahol tepláky a oddelil ich od seba.
,, ty !... ty ! " Layla sa mi vyšmykla a zabodla do mňa svoj pohľad.
Ten pohľad ma bolel viac ako päsťovka, ktorá následovala. Som bastard, viem to ale radšej nech je to takto ako keby jej mal niekto ublížiť kôli mne. Radšej budem za zkurvysyna, ktorý jej zlomil srdce ako keby mala zomrieť. Nedokážem to už viac znášať. Dvakrát ju kôli mne postrelili, čo ak sa tretikát medzi oči ?! Nie ! Aj keď ma to bolí viac ako guľka zapichnutá v mojom boku, musím jej dať zbohom. Pre jej vlastmé dobro. Nikdy som si ju nemal pripustiť k srdcu, nikdy ! Teraz keď jej už celé patrí mám pocit ako keby som od seba odháňal jediný kúsok svetla v mojom živote.
Nina sa nejako vyštverala na nohy a zas zautočila na Laylu. Schytil som ju a bránil Laylu svojím telom. Tá krava ma škriabala buchala a Layla tiež.
,, pusti ma na ňu lebo za seba neručím ! " zvrieskla Nina.
,, kurva upokoj sa ! " zvrieskol som na ňu. Našpúlila tie svoje metrové pery a založila si riky v bok.

*Layla
Tá hnusná krava tam stála akoby nič ! Zrazu sa dvere rozleteli a dnu vtrhla Mia.
,, čo sa tu dopekla deje ?! " zkríkla a rozhodila rukami.
Blondýna nadskočila a schovala sa za Kylea. Och chuť vyškriabať jej oči vo mna rástla čím ďalej tým viac.
,, Kyle ?! Že si to neurobil ! "
Ale áno Mia urobil.
,, Mia nepleť sa do toho " ozval sa Kyle a zaťal sánku.
Vytrhla som sa z jeho zovretia a vyšla von z izby. Viac som to nevedela udržať, slzy mi začali tiecť a ja som začala vzlykať. Nedalo sa to zastaviť. Z izby sa ozývali výkriky a nadávky. Utrela som si slzy.
,, počkaj " zakričala na mňa Mia.
Roztrasene som pokrútila hlavou a pustila sa dole schodmi.
,, Mia ! " začula som zakričať Kylea.
,, aller au rite " (choď do riti) vyštekla naňho Mia. Len som hádala, že je to nejaká nepekná nadávka. Francúština nebola moja silná stránka.
,, ne touche pas mon dos ! " (neotačaj sa mi chrbtom) zakričal a vypálil z dverí za nami.
,, sauter ! " (trhni si) zvrieskla Mia a ťahala ma preč.
,, Mia ! "
,, donne moi la paix ! " (daj mi pokoj) zkrikla a zchmatla svoju kabelku z gaučovky.
,, Mia ! "
,, Je finirai assez ! " (dosť ! Končím !) Zkrikla a zabuchla za nami dvere.
,, Mia " povedala som roztrasene.
,, pšt " krátko ma objala a potom už ťahala do auta.
,, je to idiot. Chápala som ho, že sa takto správal po matkinej smrti no potom si našiel teba tak by sa aspoň trochu mohol spratať do kože. Bastard
jeden ! " rozkrikovala sa pokiaľ štartovala auto, ,, nechápem to, nikdy som ho takého nevidela pokiaľ bol s tebou. Spraval sa ... ach ... proste si ho zmenila, myslela som, že má nádej ale toto ... toto len tak ľahko nevysvetlí ! "

(Prekladala som cez google translate takže nemám ani poňatia či to preložilo správne 😅 )

Zvedená Temnotou (Dokončené)Where stories live. Discover now